ΑρχικήgamingΕνημέρωση Valorant 8.05: Patch Notes

Ενημέρωση Valorant 8.05: Patch Notes

Valorant 8.05 Patch Notes

Η ενημέρωση Valorant 8.05 φέρνει την πολυαναμενόμενη Controller, Clove, στο παιχνίδι και μια περίοδο αναμονής στη λειτουργία Premier. Εδώ θα βρείτε όλα όσα περιλαμβάνονται στα Patch Notes της ενημέρωσης Valorant 8.05.

Δείτε επίσης: Helldivers 2 Patch Notes: Επισκόπηση διορθώσεων

Η συνεχώς αυξανόμενη λίστα με τους Agents στο Valorant αποκτά μια ακόμη προσθήκη στη μέση της Επεισοδίου 8 Πράξης 2 με την ενημέρωση Valorant 8.05. Αυτή τη φορά, πρόκειται για τη Clove, έναν Controller που θα ενταχθεί στους Astra, Brimstone, Harbor, Omen και Viper για να βοηθήσει την ομάδα της να κατακτήσει το πεδίο μάχης.

Η Clove προέρχεται από τη Σκωτία και αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ενός show match στο VCT Masters Madrid. Η λειτουργία Premier λαμβάνει μια μικρή ενημέρωση όπου εφαρμόζεται μια περίοδος αναμονής μεταξύ πολλαπλών προσπαθειών επαλήθευσης των τηλεφωνικών αριθμών.

Valorant 8.05 Patch Notes
Clove

Εδώ είναι μια επισκόπηση όλων των νέων προσθηκών και αλλαγών με την ενημέρωση Valorant 8.05.

Δείτε ακόμα: Γνωστή streamer του WoW χαρακτηρίζει τους παίκτες “φρικτούς” μετά την αντίδραση κατά του Plunderstorm

Patch Notes Ενημέρωσης Valorant 8.05

Η Clove είναι ο έκτος Controller agent στο Valorant και είναι η μόνη από την ομάδα που έχει ικανότητες επαναφοράς ζωής. Οι άλλες ικανότητές της περιλαμβάνουν καπνό, σήψη και backup πόντων ζωής.

Η ενημέρωση Valorant 8.05 φέρνει ορισμένες αλλαγές στο Premier, στους δείκτες φωνής, και διορθώνει μια σειρά από σφάλματα. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις πλήρεις σημειώσεις ενημέρωσης της ενημέρωσης Valorant 8.05 από τη Riot Games.

Ενημέρωσεις Χαρακτήρων

Η Clove είναι τώρα διαθέσιμη!

Abilities:

  • Ruse (Ε): ΕΞΟΠΛΙΣΤΕ για να δείτε το πεδίο μάχης. ΠΥΡ για να ορίσετε τις θέσεις όπου θα εγκατασταθούν τα νέφη της Clove. ALT ΠΥΡ για επιβεβαίωση, εκτοξεύοντας νέφη που μπλοκάρουν την όραση στις επιλεγμένες περιοχές. Η Clove μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την ικανότητα ακόμα και μετά τον θάνατό της.
  • Meddle (Q): ΕΞΟΠΛΙΣΤΕ ένα κομμάτι ουσίας αθανασίας. ΠΥΡ για να ρίξετε το κομμάτι, το οποίο εκρήγνυται μετά από μια σύντομη καθυστέρηση και προσωρινά σαπίζει όλους τους στόχους που πιάνει μέσα.
  • Pick-me-up (C): ΑΜΕΣΑ απορροφήστε την ζωτική δύναμη ενός πεσμένου εχθρού που η Clove βλάπτει ή σκοτώνει, κερδίζοντας haste και προσωρινή ζωή.
  • Not Dead Yet (Χ): Αφού πεθάνετε, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ για να αναστηθείτε. Μόλις αναστηθείτε, η Clove πρέπει να κερδίσει ένα kill ή μια βλάβη βοήθειας μέσα σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα ή αλλιώς θα πεθάνει.

Δείτε επίσης: Harold Halibut: Κινηματογραφικό, Χειροποίητο, Stop-Motion

Ενημερώσεις Premier

  • Προσθέσαμε μια περίοδο αναμονής μεταξύ των προσπαθειών επαλήθευσης του τηλεφωνικού αριθμού. Αν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε προβλήματα με την επαλήθευση του τηλεφωνικού αριθμού σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Παικτών.

Ενημερώσεις Κοινωνικών Δικτύων

  • Δείκτες Φωνής

Έγιναν μερικές ενημερώσεις στους δείκτες φωνής που εμφανίζονται πάνω από το κεφάλι ενός Χαρακτήρα. Τώρα θα μπορείτε να δείτε πιο σαφώς ποιον μπορείτε να ακούτε και ποιον όχι. Το εικονίδιο φωνής θα δείχνει τώρα επίσης όταν ένας συμπαίκτης είναι silent ή αποσυνδεδεμένος από τη φωνή, και διαφοροποιείται όταν ένα μέλος του κόμματος μιλάει στη φωνή του κόμματος. Το εικονίδιο για τη φωνητική δραστηριότητα της ομάδας παραμένει αναλλοίωτο.

Διορθώσεις Σφαλμάτων

  • Χαρακτήρας

Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου οι τοίχοι κάλυψης στην Αποστολή Εκτέλεσης του Iso (Χ) δεν εμφανιζόταν όταν παίζατε με ασταθή σύνδεση δικτύου.

  • Συστήματα Παιχνιδιού

Οι πολυηχητικές μορφές ήχου πολλαπλών ηχείων όπως το 5.1 και το 7.1 υποστηρίζονται πλήρως τώρα. Η στερεοφωνική μίξη δεν επηρεάζεται.

  • Premier

Οι αναφορές στην προθεσμία δημιουργίας ομάδας έχουν αφαιρεθεί από το πρόγραμμα. Υπάρχουν ακόμα κάποιες αναφορές στην προθεσμία δημιουργίας ομάδας που δεν ισχύουν πλέον. Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία!

Το κουμπί ουράς τώρα εμφανίζει το σωστό μήνυμα σφάλματος όταν ένας παίκτης έχει φτάσει τον εβδομαδιαίο του όριο αγώνων.

Πηγή: dexerto

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS