ΑρχικήgamingHarold Halibut: Κινηματογραφικό, Χειροποίητο, Stop-Motion

Harold Halibut: Κινηματογραφικό, Χειροποίητο, Stop-Motion

Harold Halibut

Το χειροποίητο παιχνίδι περιπέτειας Harold Halibut κυκλοφορεί στις 16 Απριλίου για PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC μέσω του Steam, ακολουθούμενο από PlayStation 4 και Xbox One σε μεταγενέστερη ημερομηνία, ανακοίνωσε η Slow Bros. Θα είναι επίσης διαθέσιμο μέσω του Xbox Game Pass.

Δείτε επίσης: Το Rise of The Ronin ΔΕΝ αντεπεξέρχεται στις προσδοκίες AAA

Φτιαγμένο απο πυλό, ξύλο και μέταλλο.

Δείτε ένα νέο τρέιλερ παρακάτω:

Το πλήρες playthrough (προσπέλαση) του Harold Halibut θα διαρκέσει περίπου 12 ώρες, ενώ ένα completionist playthrough (ολοκληρωτική προσπέλαση) του παιχνιδιού θα διαρκέσει περίπου 18 ώρες.

Δείτε ακόμα: Princess Peach: Showtime Ελληνικό Review

Εδώ είναι μια επισκόπηση του παιχνιδιού, από την Slow Bros:

Το Harold Halibut είναι ένα χειροποίητο αφηγηματικό παιχνίδι για τη φιλία και τη ζωή σε ένα διαστημόπλοιο σε μέγεθος πόλης που βυθίστηκε σε έναν εξωγήινο ωκεανό.

Πέρασαν 250 χρόνια από τότε που το σπίτι σας – ένα διαστημόπλοιο παρόμοιο με κιβώτιο – έφυγε από έναν πλανήτη Γη που βρισκόταν στο όριο ενός πολέμου (cold-war) για να βρει έναν κατοικήσιμο πλανήτη για να διατηρήσει τον ανθρώπινο είδος.

Είστε ο Harold, ένας νεαρός βοηθός εργαστηρίου για την κύρια επιστήμονα του διαστημόπλοιου, Jeanne Mareaux. Ενώ οι περισσότεροι κάτοικοι του πλοίου έχουν συμφιλιωθεί με μια ζωή επιβίωσης εντός του βυθισμένου πλοίου, η Mareaux εξακολουθεί να εργάζεται ανεξαντλήτως για να βρει έναν τρόπο για το πλοίο να αποχωρήσει από τον πλανήτη και να βρει ένα νέο, πιο ξηρό σπίτι.

Ωστόσο, οι περίεργοι, υπέροχοι και ποικίλοι άνθρωποι του FEDORA I κρατούν τον Harold απασχολημένο… Μέχρι που μια μοιραία συνάντηση βυθίζει τον Harold σε έναν κόσμο που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί – και ένας κόσμος που μπορεί να κρατά το κλειδί για τα σχέδια επανεκκίνησης της Mareaux.

Συνδεθείτε με τον Harold καθώς εξερευνά ένα ζωντανό κόσμο ρετρό μελλοντικής εποχής στην προσπάθειά του να βρει το πραγματικό νόημα του “σπιτιού”.

Harold Halibut
Harold Halibut

Δείτε επίσης: Helldivers 2 Patch Notes: Επισκόπηση διορθώσεων

Κύρια Χαρακτηριστικά

  • Μοναδική Αισθητική Stop-Motion – Κάθε στοιχείο στο Harold Halibut είναι χειροποίητο με τεχνικές παρασκευής και μοντελοποίησης, δίνοντάς του την υφή της κίνησης stop-motion.
  • Πλήρης Φωνητική Ερμηνεία – Όλοι οι υπέροχοι κάτοικοι του FEDORA I ζωντανεύουν με πλήρη αγγλική φωνητική υπογραφή, αναβαθμίζοντας την αφήγηση του παιχνιδιού σε κινηματογραφικές διαστάσεις.
  • Ένα Εκτενές Χαρακτηριστικό Σύνολο – Γνωρίστε μια ποικιλία μοναδικών χαρακτήρων και μάθετε τις προσωπικότητές τους, τις ιδιαιτερότητές τους και τις ιστορίες τους μέσα από σημαντικές συνομιλίες.
  • Μια Συναρπαστική Κινηματογραφική Ιστορία – Περπατήστε μέσα από μια συναρπαστική αφήγηση, υπογραμμισμένη από ένα προσεκτικά διαμορφωμένο σενάριο που συνδυάζει δράμα, χιούμορ και αγωνία.

Πηγή: gematsu

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS