ΑρχικήinetΤο Gemini ήρθε στο Google Messages σε beta έκδοση

Το Gemini ήρθε στο Google Messages σε beta έκδοση

Η Google κυκλοφορεί επιτέλους το Gemini, το μοντέλο AI chatbot της, απευθείας στην εφαρμογή Google Messages για επιλεγμένους δοκιμαστές beta. Αυτή η περιορισμένη κυκλοφορία επιβεβαιώνει προηγούμενες διαρροές και αναλύσεις APK, που υποσχέθηκαν ότι αυτή η ένταξη θα έφτανε σύντομα.

Δείτε επίσης: Ο Elon Musk επικρίνει ως ρατσιστικές τις εικόνες του Gemini AI

Αν δεν έχετε ακούσει ακόμη γι’ αυτό, το Gemini είναι ένα προηγμένο μεγάλου μεγέθους γλωσσικό μοντέλο (LLM), που αναπτύχθηκε από το Google AI. Σκεφτείτε το ως ένα υπερ-έξυπνο chatbot που είναι ικανό να κατανοήσει τη φυσική γλώσσα και να απαντήσει με έναν εξαιρετικά χρήσιμο τρόπο. Το Gemini μπορεί να εμπνευστεί ιδέες, να δημιουργήσει κείμενο, να μεταφράσει γλώσσες, να γράψει διαφορετικού είδους δημιουργικό περιεχόμενο και να απαντήσει στις ερωτήσεις σας με ενημερωτικό τρόπο, ακόμη κι αν είναι γενικές, προκλητικές ή ασυνήθιστες.

Gemini Google Messages

Τώρα, όπως αναφέρεται από το 9to5Google, μπορείτε να συνομιλήσετε με Gemini χωρίς ποτέ να εγκαταλείψετε την εφαρμογή Google Messages. Δυστυχώς, δεν είναι τόσο απλό όσο το να ενημερώσετε την εφαρμογή σας, καθώς υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για να έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το χαρακτηριστικό αυτό, όπως:

Δείτε ακόμα: Gemini AI: Google & Samsung συνεργάζονται για να το φέρουν στο Galaxy S24

  • Για να γίνετε δοκιμαστής της Google Messages beta και να τεστάρετε το νέο Gemini, πρέπει να εγγραφείτε στο πρόγραμμα δοκιμαστικής λειτουργίας από τον σύνδεσμο της εφαρμογής Google Messages στο Play Store. Μόλις εγγραφείτε, η εφαρμογή σας θα ενημερωθεί και θα αρχίσετε να δοκιμάζετε λειτουργίες πριν τις αποκτήσει οποιοσδήποτε άλλος.
  • Χρησιμοποιήστε μια συμβατή συσκευή, η οποία προς το παρόν είναι το Pixel 6 ή νεότερο, το Pixel Fold, το Samsung Galaxy S22 ή μεταγενέστερο, ή ένα Samsung Galaxy Z Flip/Fold.
  • Ενεργοποιείστε τα RCS chat features.
  • Θα πρέπει να διαθέτετε ένα προσωπικό λογαριασμό Google. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι λογαριασμός Workspace ή να διαχειρίζεται από λογαριασμό Family Link.
  • Απαιτείται ηλικία από 18 ετών και άνω.
  • Ορίστε τη γλώσσα του τηλεφώνου σας στα Αγγλικά.

Εάν πληροίτε όλα τα κριτήρια και επιλεγείτε από τους αρμόδιους, θα πρέπει να δείτε μια επιλογή επικοινωνίας “Gemini” όταν ξεκινάτε ένα νέο chat στο Google Messages. Ωστόσο, πρέπει να ξέρετε ότι το Gemini στο Google Messages βρίσκεται ακόμα στο αρχικό στάδιο κυκλοφορίας του και ενδέχεται να χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο για να έχετε πρόσβαση.

Δείτε επίσης: Google: Μετονομάζει το Bard AI σε Gemini και λανσάρει νέα εφαρμογή

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι συνομιλίες σας με το Gemini δεν είναι κρυπτογραφημένες end-to-end, παρόλο που βρίσκονται στο RCS. Επιπλέον, η συνομιλία με το Gemini στο Google Messages είναι μια εμπειρία μονής επαφής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να προσπελαστεί ή να προωθηθεί σε άλλες συζητήσεις.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS