ΑρχικήUpdatesΤο YouTube ανανεώνει την εφαρμογή της για την τηλεόραση

Το YouTube ανανεώνει την εφαρμογή της για την τηλεόραση

Ζήστε τον κόσμο του YouTube μέσα από την τηλεόρασή σας. Νέα εφαρμογή με διαδραστική προβολή βίντεο για ακόμα περισσότερη απόλαυση


Ζήστε τον κόσμο του YouTube μέσα από την τηλεόρασή σας. Νέα εφαρμογή με διαδραστική προβολή βίντεο για ακόμα περισσότερη απόλαυση

Το YouTube συνεχώς πειραματίζεται με τον σχεδιασμό της εφαρμογής του σε διάφορες πλατφόρμες και μεγέθη οθόνης, και σήμερα, η εταιρεία μοιράστηκε τις πιο πρόσφατες αλλαγές που έρχονται στην εφαρμογή προσαρμοσμένη για την τηλεόραση. Υπάρχει μια ξεκάθαρη εστίαση στο να κάνει την εμπειρία προβολής πιο διαδραστική και να δίνει μεγαλύτερη έμφαση στα κεφάλαια, τα σχόλια και τις περιγραφές βίντεο – χωρίς να εμποδίζει το βίντεο που προσπαθείτε να παρακολουθήσετε.

Δείτε ακόμα: Η Xiaomi δεν σας επιτρέπει πλέον να αναπαράγετε βίντεο YouTube στο παρασκήνιο δωρεάν

Η νέα προβολή συρρικνώνει ελαφρώς το βίντεο για να κάνει χώρο για την περιγραφή, τα σχόλια και άλλα στοιχεία γύρω από αυτό. Δεν είναι η νέα προεπιλεγμένη εμφάνιση του YouTube, αφού πολλοί άνθρωποι θα προτιμήσουν ακόμα ένα διάταγμα πλήρους οθόνης. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να μεταβείτε στην πιο διαδραστική διεπαφή από την κανονική οθόνη αναπαραγωγής βίντεο.

“Αυτό που θα μπορούν οι χρήστες να δουν στις τηλεοράσεις τους είναι μια σχεδιαστική λύση που κρατά το βίντεο στο επίκεντρο, αλλά ενσωματώνει τη δυνατότητα πρόσβασης στα χαρακτηριστικά που καθιστούν το YouTube μοναδικό – όλα χωρίς να διακόπτουν την εμπειρία προβολής,” έγραψαν οι Joe Hines και Aishwarya Agarwal του YouTube σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιο.

Δείτε επίσης: YouTube: Σταματά να προτείνει βίντεο;

Οι αλλαγές στον σχεδιασμό ξεκίνησαν “με την ιδέα της μείωσης του μεγέθους του αναπαραγωγέα βίντεο και της απλοποίησης των αλληλεπιδράσεων.” Η ομάδα σχεδιασμού του YouTube δημιούργησε αρκετά πρωτότυπα που ποικίλλονταν στην πολυπλοκότητα και στη συνέχεια είχαν οι χρήστες να παρέχουν ανατροφοδότηση σχετικά με ποια προσέγγιση λειτούργησε καλύτερα. Έτσι κατέληξαν σε αυτήν τη νέα εμπειρία τηλεόρασης.

Με τη μετακίνηση των διαδραστικών χαρακτηριστικών στη δεξιά πλευρά, το YouTube κάνει επίσης μια ανανεωμένη προσπάθεια να φέρει τις αγορές στην οθόνη της τηλεόρασης. Θα δείτε μια ενότητα “προϊόντα σε αυτό το βίντεο” όποτε οι δημιουργοί συμπεριλαμβάνουν αυτό που παρουσιάζεται στο περιεχόμενό τους. Αλλά το YouTube δεν έχει φτάσει ακόμα στο σημείο να σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε μια ολόκληρη συναλλαγή από την τηλεόραση. Αντ’ αυτού, η εφαρμογή θα εμφανίζει έναν κωδικό QR που μπορείτε να σκανάρετε για να ολοκληρώσετε την αγορά ενός αντικειμένου στο τηλέφωνό σας. Όχι ακριβώς ασύρματο.

Δείτε ακόμα: Youtube Create: Το Εργαλείο Δημιουργίας Βίντεο Επεκτείνεται

Το YouTube λέει ότι αυτή η ανασχεδίαση θα φτάσει επίσης στο YouTube TV, που θα επιτρέψει στους συνδρομητές εκείνης της υπηρεσίας να παρακολουθούν τα σκορ χωρίς να εμποδίζουν οτιδήποτε παιχνίδι είναι σε εξέλιξη. Όπως συμβαίνει συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις, το YouTube θα κυκλοφορήσει τις ενημερώσεις της εφαρμογής τηλεόρασης στους χρήστες “τις επόμενες εβδομάδες”, αντί να τις παρέχει σε όλους ταυτόχρονα.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS