ΑρχικήgamingΤα νέα παιχνίδια του Μαρτίου 2024 στο PlayStation Plus

Τα νέα παιχνίδια του Μαρτίου 2024 στο PlayStation Plus

Playstation Plus 
NBA 2K24 
Resident Evil 3
Marvel’s Midnight Suns

Το PlayStation Plus θα λάβει έναν μεγάλο αριθμό παιχνιδιών από διάφορα είδη αυτό τον Μάρτιο. Ο ανανεωμένος κατάλογος θα περιλαμβάνει το NBA 2K24, το Resident Evil 3, το Marvel’s Midnight Suns και πολλά άλλα. Αυτά τα παιχνίδια (και άλλα) θα γίνουν προσβάσιμα στους συνδρομητές από τις 19 Μαρτίου.

Δείτε επίσης: Το νέο παιχνίδι F1 Manager σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα

Το μεγάλο παιχνίδι που ξεχωρίζει σε αυτόν τον μήνα του PS Plus είναι η έκδοση Kobe Bryant του NBA 2K24. Το επιτυχημένο παιχνίδι μπάσκετ θα επιτρέπει στους θαυμαστές να παίξουν ως τα αγαπημένα τους αστέρια του αθλητισμού με πλήρως ενημερωμένα ρόστερ για τις ομάδες του NBA και του WNBA. Εάν τα αθλητικά παιχνίδια δεν είναι το δικό σας πράγμα, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές. Μπορείτε να δοκιμάσετε το αγαπημένο τακτικό παιχνίδι μάχης Marvel’s Midnight Suns ή να δοκιμάσετε να σώσετε την πόλη Racoon στο Resident Evil 3. Όλα αυτά τα παιχνίδια θα έρθουν τόσο στο PlayStation 4 όσο και στο PlayStation 5.

Playstation Plus 
NBA 2K24
NBA 2K24 Kobe Bryant Edition
Playstation Plus 
Resident Evil 3
Resident Evil 3 Gameplay Screenshot
Playstation Plus 
Marvel’s Midnight Suns
Marvel’s Midnight Suns Gameplay Screenshot

Δείτε ακόμα: Αποχώρηση του CEO της Starbreeze Studios λίγο μετά το λανσάρισμα του Payday 3

Εκτός από αυτούς τους τίτλους, οι παίκτες θα λάβουν μια ποικιλία παιχνιδιών όπως το Ace Attorney Trilogy και ακόμα και το ρετρό παιχνίδι snowboarding, Cool Boarders. Εδώ είναι η πλήρης λίστα των παιχνιδιών που οι παίκτες μπορούν να αναμένουν και οι κονσόλες στις οποίες θα έρθουν:

  • Lego DC Supervillains — PS4
  • Mystic Pillars: Remastered — PS5
  • Blood Bowl 3 — PS4, PS5
  • Super Neptunia RPG — PS4
  • Dragon Ball Z: Kakarot — PS5
  • Jak and Daxter The Lost Frontier — PS4, PS5
  • Cool Boarders — PS4, PS5
  • Gods Eater Bust — PS4, PS5
  • Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy — PS4
  • JoJos Bizarre Adventure AllStar Battle R

Αν δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε την αγάπη σας για το anime παίζοντας τα παιχνίδια Jojos ή Dragon Ball, το PlayStation έχει προσθέσει ένα ακόμα ωραίο καλούδι για τους συνδρομητές. Από την 1η Απριλίου, η πρώτη σεζόν του My Hero Academia θα είναι διαθέσιμη στο Sony Pictures Core για τους συνδρομητές PlayStation Plus Premium και Deluxe.

Το PlayStation Plus έχει τρία διαφορετικά επίπεδα συνδρομής: Essential, Extra και Premium. Το Essential κοστίζει 8.99€ το μήνα και δίνει στους συνδρομητές πρόσβαση σε ορισμένα μηνιαία και παιχνίδια πολλαπλών παικτών στο διαδίκτυο. Το επόμενο βήμα είναι το Extra, που κοστίζει 13.99€ το μήνα και προσθέτει τον κατάλογο παιχνιδιών του Classic και τα πάντα άλλα που προσφέρονται στους συνδρομητές Essential. Στην κορυφή υπάρχει το Premium επίπεδο. Έχει μηνιαίο κόστος 16.99€ και περιλαμβάνει τα πάντα στα κατώτερα επίπεδα, εκτός από τον κατάλογο των κλασικών παιχνιδιών, τις δοκιμές παιχνιδιού και τη ροή στο cloud.

Πηγή: polygon

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS