ΑρχικήgamingΤο νέο παιχνίδι F1 Manager σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας...

Το νέο παιχνίδι F1 Manager σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα

Δημιουργήστε τη δική σας ομάδα στο νέο παιχνίδι F1 Manager και ζήστε την πραγματική εμπειρία της Φόρμουλα 1.

Δημιουργήστε τη δική σας ομάδα στο νέο παιχνίδι F1 Manager και ζήστε την πραγματική εμπειρία της Φόρμουλα 1.

Η τρίτη έκδοση του βιντεοπαιχνιδιού διαχείρισης Φόρμουλα 1 από την Frontier Developments θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι και θα δώσει στους παίκτες την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια ομάδα δική τους για πρώτη φορά.

Δείτε ακόμα: Το Hearthstone γιορτάζει τα 10 χρόνια με το Whizbang’s Workshop

Εκτός από τη δυνατότητα να διαχειριστούν μία από τις υπάρχουσες 10 πραγματικές ομάδες της Φόρμουλα 1, το F1 Manager 2024 θα εισάγει τη λειτουργία “Δημιουργία Ομάδας”, όπου οι παίκτες θα έχουν πλήρη δημιουργικό έλεγχο επί της ομάδας, καθώς και τη δυνατότητα να διαπραγματευτούν συμφωνίες χορηγίας και να αναγνωρίσουν νέο ταλέντο. Πρόκειται για μια σημαντική αλλαγή από πέρυσι, όταν οι προγραμματιστές είπαν στο RACER ότι δεν ήταν χαρακτηριστικό που σχεδίαζαν να φέρουν στο παιχνίδι, ενώ η σειρά F1 της EA Sports είχε μια παρόμοια λειτουργία στο παιχνίδι από το 2020.

Το παιχνίδι θα εισάγει επίσης ένα νέο σύστημα νοοτροπίας, που δίνει έμφαση στις προσωπικότητες και τις απαιτήσεις των οδηγών και του προσωπικού, ενώ οι παίκτες αναζητούν την τέλεια ισορροπία καθώς προσπαθούν για επιτυχία με την ομάδα τους. Άλλες ομάδες μπορούν επίσης να αποσπούν προσωπικό ή οδηγούς, κάνοντας αυτήν τη νέα προσθήκη κρίσιμη για την εμπειρία. Οι παίκτες μπορούν να συνεχίσουν να επηρεάζουν τους αγώνες, αλλά τώρα με αυτό που οι εκδότες αποκαλούν “νέες στρατηγικές προοπτικές”, ενώ η βελτιωμένη τεχνητή νοημοσύνη θα αυξήσει την συνολική πρόκληση.

Δείτε επίσης: Το PUBG απαντά στο Fortnite με καινοτομίες και βελτιώσεις

Και μετά από την επιτυχημένη εισαγωγή του περασμένου έτους, η λειτουργία Επανάληψης Αγώνα θα επιστρέψει, επιτρέποντας στους παίκτες να ξαναζήσουν πραγματικά σενάρια από τη σεζόν 2024, να επιβάλουν την επιρροή τους και να γράψουν ιστορία στο εικονικό κόσμο. Η Frontier Developments θα αποκαλύψει επίσης περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες εβδομάδες και μήνες με κανονικά livestreams τις Τετάρτες.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας για το F1 Manager 2024, αλλά θα είναι διαθέσιμο αυτό το καλοκαίρι για PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 και Xbox One με προτεινόμενη τιμή λιανικής $34.99.

Πηγή πληροφοριών: racer.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS