ΑρχικήGamingΚυκλοφόρησε το τρέιλερ του Deadpool & Wolverine της Marvel!

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Deadpool & Wolverine της Marvel!

Η Marvel Studios κυκλοφορεί μόνο μία ταινία φέτος, και απ’ότι φαίνεται, θα μείνει αξέχαστη. Αυτή η ταινία, φυσικά, είναι το Deadpool & Wolverine.

Deadpool & Wolverine

Η νέα ταινία φέρνει τον R-rated χαρακτήρα και είναι ο τέταρτος ήρωας που αποχωρίζεται από το X-Men Universe της Fox και εντάσσεται στο Marvel Cinematic Universe. Ο Ryan Reynolds πρωταγωνιστεί και αυτή τη φορά φέρνει μαζί του τον φίλο του Hugh Jackman ως Wolverine.

Διαβάστε επίσης: Νέο Game+ και Νέες Στολές στο Marvel’s Spider-Man 2 τον Επόμενο Μήνα

Υπό τη σκηνοθεσία του Shawn Levy, το Deadpool 3 αποτελεί μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της Marvel εδώ και χρόνια. Και τώρα, το πρώτο τρέιλερ επιτέλους έφτασε. Καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά του με την οικογένειά του, η οποία βρέθηκε (καθώς και τη Fox), ο Deadpool απαγάγεται από το TVA και προσκαλείται προσωπικά να ενταχθεί στο MCU. Όμως, τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως αναμενόταν και καταλήγει να σκοτώνει πολλούς ανθρώπους (παρόλο που συνήθως το κάνει), με τον Jackman’s Wolverine στο πλευρό του.

Η Marvel δημιούργησε το τρέιλερ κατά τη διάρκεια του Super Bowl, προσφέροντας στους θαυμαστές μια σύντομη γεύση σχεδόν 30 δευτερολέπτων για το τι θα ακολουθήσει στο Deadpool 3. Το μεγαλύτερο τρέιλερ δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, τόσο στο κανάλι της Marvel στο YouTube όσο και στο YouTube του Ryan Reynolds.

Τα γυρίσματα του Deadpool & Wolverine ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες εβδομάδες, οπότε το γεγονός ότι έχουμε ένα τρέιλερ για αυτό, είναι απίστευτο. Λοιπόν, ποιά είναι η γνώμη σας;

Πηγή: gizmodo.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS