ΑρχικήGamingΝέο Game+ και Νέες Στολές στο Marvel's Spider-Man 2 τον Επόμενο Μήνα

Νέο Game+ και Νέες Στολές στο Marvel’s Spider-Man 2 τον Επόμενο Μήνα

Ετοιμαστείτε για περισσότερη δράση στον κόσμο του Marvel’s Spider-Man 2, με την επερχόμενη ενημέρωση που φέρνει νέο Game plus και νέες στολές.

Ετοιμαστείτε για περισσότερη δράση στον κόσμο του Marvel's Spider-Man 2, με την επερχόμενη ενημέρωση που φέρνει νέο Game plus και νέες στολές.

Μετά την αναβολή στο 2024, έχουμε μια ημερομηνία κυκλοφορίας για την επόμενη μεγάλη ενημέρωση του παιχνιδιού. Νέο Game plus, νέες στολές και άλλες αναβαθμίσεις θα είναι διαθέσιμες στις 7 Μαρτίου. Μαζί με αυτές τις αόριστες υποσχέσεις περιεχομένου, η Insomniac δηλώνει επίσης ότι θα έχει μια κατάλληλη λίστα με νέες λειτουργίες στο μέλλον.

Δείτε επίσης: FORTNITE: ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ MCLAREN 765LT + BOOSTS

Οι φαν του παιχνιδιού Spider-Man 2 ανυπομονούν για την κυκλοφορία της επόμενης μεγάλης ενημέρωσης, που πλέον έχει οριστεί για την 7η Μαρτίου του 2024. Με την υπόσχεση νέου Game plus και επιπλέον στολών, οι παίκτες ανυπομονούν να εμβαθύνουν στον κόσμο του Miles Morales και να ανακαλύψουν τις νέες προκλήσεις που προσφέρει η ενημέρωση.

Οι ανακοινώσεις της Insomniac έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό ανάμεσα στους φαν, αλλά παράλληλα έχουν αφήσει κάποιες αμφιβολίες. Η εταιρεία υπόσχεται μια “πλήρη λίστα” νέων χαρακτηριστικών στο μέλλον, χωρίς ωστόσο να δίνει συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το τι ακριβώς θα περιλαμβάνει αυτή η λίστα.

Δείτε ακόμα: Το Foamstars Δεν Προσφέρει Πλατινένιο Τρόπαιο για το PS5

Οι φήμες και οι προσδοκίες αναμένεται να αυξηθούν καθώς πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας της ενημέρωσης. Με τον κόσμο των video games να παρακολουθεί με ανυπομονησία, αναμένεται να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες να διαρρέουν στο διαδίκτυο καθώς πλησιάζουμε στην ημερομηνία αυτή.

Πηγή πληροφοριών: gameinformer.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS