ΑρχικήgamingΤα παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Μάρτιο

Τα παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Μάρτιο

PlayStation Plus Μάρτιος

Είναι πάλι εκείνη η εποχή του μήνα. Η Sony μόλις αποκάλυψε τη σειρά παιχνιδιών του PlayStation Plus για τον Μάρτιο. Υπάρχουν κάποιες καλές επιλογές εδώ, συμπεριλαμβανομένης της επέκτασης Destiny 2: Witch Queen και του καλά κριθέντος action brawler Sifu. Μπορείτε επίσης να παίξετε το EA Sports F1 23 για να συμπέσει με την αγωνιστική σεζόν του 2024. Όλοι οι τίτλοι είναι διαθέσιμοι τόσο για χρήστες PS4 όσο και για PS5.

Δείτε επίσης: PlayStation State of Play 2024: Οι Πέντε Μεγαλύτερες Αποκαλύψεις

Ας ξεκινήσουμε με το Sifu. Το παιχνίδι έχει επαναφερθεί ως μια σύγχρονη εκδοχή των παλιών beat-em-ups, με έμφαση στα πραγματικά πολεμικά στυλ του kung fu. Παίζετε ως ένας νεαρός φοιτητής πολεμικών τεχνών που καταδιώκει τους ανθρώπους που δολοφόνησαν την οικογένειά του. Και ποιός δεν αγαπά ένα καλό παραμύθι εκδίκησης; Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό, με ικανοποιητική και σαρωτική μάχη. Το μόνο μειονέκτημα για κάποιους είναι ότι, στην αρχική του έκδοση, ήταν πολύ δύσκολο. Ωστόσο, ο προγραμματιστής Sloclap τελικά πρόσθεσε ρυθμίσεις δυσκολίας για νέους παίκτες.

Η επέκταση Destiny 2: Witch Queen είχε αντιμετωπίσει αρκετές καθυστερήσεις πριν κυκλοφορήσει επιτέλους στα ψηφιακά ράφια καταστημάτων το 2022. Η επέκταση ικανοποίησε τους φίλους των MMO με μια ολοκαίνουργια ιστορία προς εξερεύνηση, πλήρη με πολλές νέες αποστολές. Υπάρχουν επίσης νέοι χάρτες PvP, εξοπλισμός, όπλα, καταφύγια και δεινόσαυροι.

Το EA Sports F1 23 είναι το πρωτοπόρο παιχνίδι προσομοιώσεων της Formula 1, καθώς ήταν το επίσημο παιχνίδι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Φόρμουλα 1 της FIA για το 2023. Υπάρχουν πολλά circuits σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων του Κατάρ και του Λας Βέγκας. Μπορείτε να αγωνιστείτε με οποιονδήποτε από τους κορυφαίους 20 οδηγούς και τις κορυφαίες δέκα ομάδες. Υπάρχει μια πλούσια καριέρα, πολλαπλών παικτών και φυσικά όλα τα είδη των γρήγορων οχημάτων να επιλέξετε. Μπορείτε να παίξετε αυτό και να ενθουσιαστείτε για την αγωνιστική σεζόν του 2024, που ξεκινά επίσημα στις 2 Μαρτίου.

Τέλος, υπάρχει το stealth horror παιχνίδι Hello Neighbors 2. Ακριβώς όπως το πρωτότυπο, ο τίτλος σας καλεί να ερευνήσετε τους τρομακτικούς γείτονές σας για να αποκαλύψετε τα βρόμικά τους μυστικά. Αν και διαφημίζεται ως τρομακτικός τίτλος, οι κινούμενες εικόνες το καθιστούν κατάλληλο για παίκτες όλων των ηλικιών. Οι κριτικές έχουν επαινέσει το μεγάλο ανοιχτό κόσμο, σε σύγκριση με το πρωτότυπο, και τη βελτιωμένη μηχανή φυσικής.

Δείτε ακόμα: Sony: Θα είναι πλέον συμβατό το PlayStation VR2 με υπολογιστή;

Το shooter παιχνίδι The Finals λαμβάνει επίσης ένα κοσμητικό πακέτο ως μέρος αυτού του drop, με 12 νέα skins όπλων και δύο ενδύματα. Όλα τα παραπάνω παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα για τα μέλη του PlayStation Plus από τις 5 Μαρτίου έως τις 1 Απριλίου. Όπως πάντα, κάποιοι τίτλοι αποχωρούν από την πλατφόρμα αυτό το μήνα. Έχετε μόνο μέχρι τις 4 Μαρτίου για να προσθέσετε τα Foamstars, Rollerdrome και Steelrising στον κατάλογό σας.

Πηγή: engadget

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS