ΑρχικήgamingPlayStation State of Play 2024: Οι Πέντε Μεγαλύτερες Αποκαλύψεις

PlayStation State of Play 2024: Οι Πέντε Μεγαλύτερες Αποκαλύψεις

PlayStation State of Play 2024

Η πρώτη εκδήλωση PlayStation State of Play για το 2024 ξεκίνησε με έναν κρότο την Τετάρτη, παρουσιάζοντας πρωτοεμφανιζόμενα βίντεο και ανακοινώσεις για μερικούς από τους μεγαλύτερους τίτλους που έρχονται στην κονσόλα τις επόμενες μήνες.

Δείτε επίσης: Οι Επερχόμενες Αναδημιουργίες και Αναβαθμίσεις των Videogames

Στην παρουσίαση διάρκειας 43 λεπτών, οι αποκαλύψεις της Sony περιλάμβαναν ένα remake του “Until Dawn” για το PlayStation 5, μια έκδοση του “Dave the Diver” με τον Godzilla, καθώς και βίντεο από το “Dragon’s Dogma II” της Capcom.

Ωστόσο, αυτοί οι μεγάλοι τίτλοι φαίνονται μικροί σε σύγκριση με τα μεγαλύτερα νέα της ημέρας, από το νέο έργο του Hideo Kojima έως το πολυαναμενόμενο BioShock του Ken Levine.

Παρακάτω είναι οι πέντε μεγαλύτερες αποκαλύψεις από το PlayStation State of Play 2024.

STELLAR BLADE

Η πρώτη σημαντική ματιά ήταν για το “Stellar Blade” της ShiftUp, μια ιστορία ενός μετα-αποκαλυπτικού πλανήτη Γης όπου μια μυστηριώδη εχθρική δύναμη με όνομα NA:tive έχει οδηγήσει τους ανθρώπους να φύγουν σε έναν εξωκοσμικό αποικιακό χώρο. Οι παίκτες υιοθετούν τον ρόλο της αλεξιπτωτιστή Eve, μαζί με τους συντρόφους της Adam και Lily, στο ταξίδι της για τη σωτηρία της ανθρωπότητας από την εξαφάνιση. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου.

Δείτε επίσης: Stellar Blade: Στο Κέντρο του Ενδιαφέροντος στο State of Play

SILENT HILL

Υπήρξαν δύο σημαντικές ανακοινώσεις στον κόσμο του Silent Hill από την Konami. Καταρχάς, αποκαλύφθηκε το δωρεάν παιχνίδι Silent Hill: The Short Message” που κυκλοφορεί την ίδια μέρα στο PlayStation 5. Στο υλικό προεπισκόπησης, μια νεαρή γυναίκα πηδά από την κορυφή ενός κτιρίου και ξυπνάει σε ένα άγνωστο, εχθρικό περιβάλλον. Την ταλαιπωρεί ένας φίλος με μηνύματα, επιμένοντας ότι δεν μπορεί να φύγει από τη φυλακή της μέχρι να βρει αυτό που ψάχνει. Επίσης, αποκαλύφθηκε το trailer για το PS5 remake του “Silent Hill 2”, αλλά χωρίς να ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας.

JUDAS

Το τελευταίο παιχνίδι του δημιουργού της BioShock, Ken Levine, με τίτλο “Judas”, παρουσίασε ένα νέο trailer. Σε αυτό, μια νεαρή γυναίκα με ασημένια μαλλιά ρωτά, “Τι θα έκανες αν σου έλεγα ότι κάθε λέξη που λες καταγράφεται; Κάθε σκέψη που έχεις ποτέ; Η αγάπη, ο φόβος, το μίσος σου έχουν φυτευτεί στο μυαλό σου σαν τα ζιζάνια σε έναν κήπο. Τι θα έκανες για τον εαυτό σου; Και ξέρουμε και οι δύο την απάντηση σε αυτή την ερώτηση: τίποτα.” Το υλικό gameplay του παιχνιδιού πρώτου προσώπου δείχνει εχθρικά ρομπότ, ατυχήματα με σπρέι χρώματος και έναν δεινόσαυρο με καουμπόι καπέλο που κρατά στα χέρια του μια καραμπίνα. Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας.

RISE OF THE RONIN

Ένα νέο συνοπτικό gameplay του “Rise of the Ronin”, που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PS5 στις 22 Μαρτίου, παρουσίασε εντυπωσιακούς μηχανισμούς περιήγησης που επιτρέπουν στον πρωταγωνιστή να τρέχει, ανεβαίνει, ολισθαίνει και καβαλά άλογα. Στη μάχη, ιαπωνικά κατοπτρικά σπαθιά συνδυάζονται με όπλα εισαγμένα από το εξωτερικό. Οι παίκτες μπορούν επίσης να αυξήσουν το ενδιαφέρον τους με εφευρέσεις όπως το Fire Pipe, ένα παρόμοιο με φλόγιστρο κομμάτι αρχαίας τεχνολογίας.

DEATH STRANDING 2: ON THE BEACH

ΚΑΙ ΑΛΛΑ IP ΤΟΥ HIDEO KOJIMA

Σε ένα παράξενο trailer για το “Death Stranding 2: On The Beach”, η Fragile της Léa Seydoux αποκαλύπτει ότι ηγείται μιας νέας πολιτικής ομάδας, της Drawbridge. “Εσύ έφερες την Αμερική μαζί,” λέει στον Norman Reedus Sam. “Αλλά φοβάμαι ότι το Death Stranding είναι πολύ μακριά από το τέλος. Η ανθρωπότητα είναι ακόμα σε κίνδυνο. Ακόμα στο χείλος της εξαφάνισης.” Ακολουθεί μια ποικιλία παράξενων εικόνων στο σχεδόν 10λεπτο trailer, από ένα πλάσμα παρόμοιο με μαριονέτα να κρεμιέται από τον γοφό του Sam, μέχρι τον Higgs του Troy Baker να παλεύει με μια ηλεκτρισμένη κιθάρα. Το παιχνίδι, με την Elle Fanning επίσης στο καστ, θα κυκλοφορήσει το 2025.

Μετά το trailer, ο θρυλικός δημιουργός παιχνιδιών Hideo Kojima ενώθηκε με τον επικεφαλή της PlayStation Studios, Hermen Hulst, για να αποκαλύψουν το νέο του δράσης-κατασκοπείας IP, το “Physint“. Ενώ λίγα αποκαλύπτονται για το περιεχόμενο του έργου, ο Kojima έγραψε στο Twitter, “Φυσικά, και αυτό είναι ένα διαδραστικό ‘παιχνίδι’, αλλά το look, η ιστορία, το θέμα, το καστ, η ερμηνεία, η μόδα, ο ήχος, κ.λπ. είναι όλα τόσο στο επόμενο επίπεδο ‘Ψηφιακής Ψυχαγωγίας’ που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ‘ταινία’. Καθώς το State of Play έληξε, η κάμερα έκανε ζουμ στο λογότυπο του “Physint” κάτω από μια πινακίδα της Columbia Pictures… ό,τι και να σημαίνει αυτό.

Δείτε ακόμα: Τα Assassin’s Creed Mirage, Death Stranding και Resident Evil Village έρχονται στο iPhone 15 Pro

Οι θαυμαστές δεν θα πρέπει να περιμένουν πολύ για ένα ακόμη State of Play – το επόμενο είναι προγραμματισμένο για τις 6 Φεβρουαρίου και θα είναι πλήρως αφιερωμένο στο “Final Fantasy 7 Rebirth“.

Πηγή: variety

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS