ΑρχικήinetΤα Assassin's Creed Mirage, Death Stranding και Resident Evil Village έρχονται στο...

Τα Assassin’s Creed Mirage, Death Stranding και Resident Evil Village έρχονται στο iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro

Η εκδήλωση Wonderlust της Apple την Τρίτη ήταν αφιερωμένη στο iPhone 15 και το Apple Watch, καθώς και σε ορισμένες ενδιαφέρουσες λειτουργίες παιχνιδιών για κινητά. Αυτό ισχύει αν αγοράσετε ένα iPhone 15 Pro.

Δείτε επίσης: iPhone: Πώς να ενεργοποιήσετε και να ρυθμίσετε το StandBy mode;

Το iPhone 15 Pro ενισχύεται στις επιδόσεις του χάρη σε ένα νέο chipset. Αυτό δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, αφού η Apple αναβαθμίζει τα εξαρτήματα των τηλεφώνων της κάθε χρόνο. Ωστόσο, ένα πράγμα που δεν περιμέναμε από τη χτεσινή εκδήλωση της Apple ήταν μια λεπτομερής λίστα με τα παιχνίδια που θα μπορεί να υποστηρίξει ο A17 Pro.

Η Apple δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για το iPhone ότι το Resident Evil Village, το φετινό remake του Resident Evil 4, το Death Stranding και το επερχόμενο Assassin’s Creed Mirage θα κυκλοφορήσουν σύντομα στις κινητές συσκευές της. Όπως σημειώνει η Apple, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ένα παιχνίδι Assassin’s Creed επιπέδου κονσόλας θα είναι διαθέσιμο εγγενώς στο iPhone. Περιμένετε να δείτε το Mirage στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους. Τα άλλα τρία παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα στις συσκευές μέχρι το τέλος του 2023.

Πρόταση: Η Qualcomm θα προμηθεύει την Apple με 5G chips έως το 2026!

Η Apple φαίνεται να ασχολείται περισσότερο με τα παιχνίδια τον τελευταίο καιρό, αφού έφερε πέρυσι το RE Village και το No Man’s Sky στον Mac, ενώ ακολούθησε το Death Stranding. Το αν ο κόσμος θα είναι πρόθυμος να παίξει (ή να πληρώσει την πλήρη τιμή για) σημαντικούς τίτλους όπως αυτοί στο iPhone είναι ένα διαφορετικό θέμα. Το γεγονός ότι η Apple προσελκύει σημαντικούς εκδότες όπως η Capcom και η Ubisoft για τις προσπάθειες gaming είναι πάντως σίγουρα αξιοσημείωτο, ειδικά καθώς αναμένουμε το ντεμπούτο του Apple Vision Pro.

Διαβάστε επίσης: Apple: Σκέφτεται να κάνει πιο ακριβό το iPhone 15 Pro

πηγή πληροφοριών:engadget.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS