ΑρχικήUpdatesiOS 18: Θα είναι τελικά το πιο σημαντικό software update στην ιστορία...

iOS 18: Θα είναι τελικά το πιο σημαντικό software update στην ιστορία του iPhone;

Στο σημερινό ενημερωτικό δελτίο του, ο Mark Gurman του Bloomberg επισήμανε πως το iOS 18 ενδέχεται να αποτελέσει το πιο σημαντικό software update στην ιστορία του iPhone.

ios 18 software update

Σύμφωνα με τον Gurman, ορισμένοι εργαζόμενοι της Apple προβλέπουν ότι το iOS 18 θα αντιπροσωπεύει τη “μεγαλύτερη ανανέωση όλων των εποχών” για το λειτουργικό σύστημα του iPhone.

Δείτε επίσης: iOS 18: Αναμένονται αλλαγές στο design

Το iOS 18 φημολογείται ότι θα ενσωματώσει νέες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης στο Siri, το εργαλείο αναζήτησης Spotlight και διάφορες εφαρμογές της Apple, όπως το Apple Music, το Messages, τα Shortcuts και άλλα. Επιπλέον, η ενημέρωση αναμένεται να προσθέσει υποστήριξη RCS στην εφαρμογή Messages, με πιθανές αλλαγές στον σχεδιασμό.

Ο CEO της Apple, Tim Cook, έχει επανειλημμένα δηλώσει πως η εταιρεία θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τις προσπάθειες που καταβάλλει στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης μέσα στο τρέχον έτος.

Διαβάστε περισότερα: iOS 18: Το μεγαλύτερο software update στην ιστορία του iPhone;

Συγκεκριμένα, η Apple σχεδιάζει να ανακοινώσει το νέο software update κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου προγραμματιστών WWDC τον Ιούνιο, με την ενημέρωση να γίνεται διαθέσιμη για όλους τους χρήστες περίπου τα τέλη Σεπτεμβρίου, την ίδια περίπου περίοδο που θα κυκλοφορήσουν τα νέα μοντέλα iPhone 16.

Πηγή: macrumors

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS