ΑρχικήUpdatesiOS 18: Το μεγαλύτερο software update στην ιστορία του iPhone;

iOS 18: Το μεγαλύτερο software update στην ιστορία του iPhone;

Το iOS 18 αναμένεται να αναδείξει την αιχμή της καινοτομίας, με εξελιγμένες λειτουργίες που θα καθορίσουν το μέλλον του iPhone.

Το iOS 18 αναμένεται να αναδείξει την αιχμή της καινοτομίας, με εξελιγμένες λειτουργίες που θα καθορίσουν το μέλλον του iPhone.

Στην ενότητα “Ερωτήσεις και Απαντήσεις μόνο για συνδρομητές” του σημερινού ενημερωτικού δελτίου Power On, ο Gurman αναφέρει ότι το iOS 18 έχει το δυναμικό να αποτελέσει τη “μεγαλύτερη” ενημέρωση λογισμικού στην ιστορία του iPhone.

Μου είπαν ότι το νέο λειτουργικό σύστημα θεωρείται εντός της εταιρείας ως μία από τις μεγαλύτερες ενημερώσεις του iOS — αν όχι η μεγαλύτερη — στην ιστορία της εταιρείας”, έγραψε.

Δείτε επίσης: iPhone: Νέα λειτουργία που μπορεί να σας διατηρήσει ασφαλείς

Ο Gurman επισημαίνει ότι σκοπεύει να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και αλλαγές που προγραμματίζονται για το iOS 18 στο μέλλον, αλλά ήδη γνωρίζουμε για δύο νέα χαρακτηριστικά που πιθανόν να περιλαμβάνονται στην ενημέρωση, όπως περιγράφεται παρακάτω.

Το iOS 18 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, και η πρώτη beta για τους προγραμματιστές θα κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου προγραμματιστών της Apple, το WWDC, τον Ιούνιο.

RCS Support

Τον Νοέμβριο του 2023, η Apple ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίξει το πρότυπο επικοινωνίας σε διασυνοριακή βάση (RCS) στην εφαρμογή Messages στο iPhone από το “αργότερο” του 2024, επομένως πιθανότατα θα είναι ένα χαρακτηριστικό του iOS 18 βάσει αυτού του χρονοδιαγράμματος.

Δείτε ακόμα: Apple Music Classical: Διαθέσιμο σε Κίνα, Ιαπωνία και άλλες χώρες

Η υποστήριξη του RCS θα οδηγήσει σε τις παρακάτω βελτιώσεις στην προεπιλεγμένη εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ iPhone και συσκευών Android:

  • Φωτογραφίες και βίντεο υψηλότερης ανάλυσης
  • Φωνητικά μηνύματα
  • Ενδείξεις πληκτρολόγησης
  • Αποδείξεις παραλαβής
  • Ασύρματη επικοινωνία μέσω Wi-Fi μεταξύ iPhone και συσκευών Android
  • Βελτιωμένα ομαδικά chat, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αποχώρησης από συζήτηση για χρήστες iPhone που συμμετέχουν με χρήστες Android
  • Βελτιωμένη κρυπτογράφηση σε σύγκριση με τα SMS

Έξυπνη Siri

Ο Gurman προβλέπει ότι το iOS 18 θα διαθέτει τεχνολογία γεννητικής τεχνητής νοημοσύνης που "θα βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο τόσο η Siri όσο και η εφαρμογή Messages μπορούν να απαντούν σε ερωτήσεις και να αυτοσυμπληρώνουν προτάσεις."

Ο Gurman προβλέπει ότι το iOS 18 θα διαθέτει τεχνολογία γεννητικής τεχνητής νοημοσύνης που “θα βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο τόσο η Siri όσο και η εφαρμογή Messages μπορούν να απαντούν σε ερωτήσεις και να αυτοσυμπληρώνουν προτάσεις.” Ανέφερε ότι η Apple έχει εξετάσει επίσης χαρακτηριστικά γεννητικής τεχνητής νοημοσύνης για άλλες εφαρμογές σε διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Apple Music, Pages, Keynote και Xcode.

Δείτε επίσης: Apple: Διορθώνει την πρώτη zero-day ευπάθεια για φέτος

Το The Information ανέφερε ότι η Apple σχεδιάζει να ενσωματώσει μεγάλα μοντέλα γλωσσικής επεξεργασίας στη Siri για να επιτρέψει στους χρήστες να αυτοματοποιούν πολύπλοκες εργασίες, ένα χαρακτηριστικό που θα περιλαμβάνεται πιθανώς σε μια ενημέρωση λογισμικού του iPhone που αναμένεται το 2024, πιθανόν το iOS 18.

Το generative ai έκανε έντονη εμφάνιση το 2022, όταν η OpenAI κυκλοφόρησε το ChatGPT, ένα chatbot που μπορεί να ανταποκρίνεται σε ερωτήσεις και άλλες εντολές. Το Google και η Microsoft κυκλοφόρησαν παρόμοιους chatbots το προηγούμενο έτος, καθώς περισσότερες εταιρείες αγωνίζονται να εισέλθουν στον χώρο. Οι chatbots εκπαιδεύονται σε μεγάλα μοντέλα γλώσσας, επιτρέποντάς τους να ανταποκρίνονται όπως ένας άνθρωπος.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS