ΑρχικήUpdatesGoogle: Εισάγει το Gemini AI στην εφαρμογή Messages

Google: Εισάγει το Gemini AI στην εφαρμογή Messages

Η Google θα επιτρέψει τώρα στο Gemini, τον AI βοηθό της, να στέλνει μηνύματα στους χρήστες μέσω της εφαρμογής Messages.

Google Gemini AI Messages

Η εταιρεία ενσωματώνει ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης στην εφαρμογή Messages. Αυτό επιφέρει την εμφάνιση του “διδύμου” δίπλα στους φίλους σας, έτοιμο να συνομιλήσει με τους χρήστες απλώς μέσω μηνυμάτων.

Δείτε ακόμη: To iMessage θα λάβει προστασία quantum computer με το iOS 17.4

Κατά την αλληλεπίδραση με το Gemini, η εισαγωγή ενθαρρύνει τους χρήστες να “συνθέτουν μηνύματα”, επιτρέποντάς τους να επικοινωνούν με το σύστημα AI για τις απαντήσεις τους προς φίλους, μεταξύ άλλων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για “ανταλλαγή ιδεών, προγραμματισμό εκδηλώσεων ή απλά για μια ευχάριστη συζήτηση χωρίς να αποχωρήσετε από την εφαρμογή Messages”, ανέφερε η Google.

Μια νέα ενημέρωση έρχεται καθώς αυξάνεται η κριτική για το Gemini AI της Google. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Google αναγκάστηκε να μεταφέρει ορισμένες λειτουργίες της εκτός σύνδεσης λόγω διαφωνιών σχετικά με τη δημιουργία φυλετικά διαφορετικών, αλλά ανακριβών ιστορικών εικόνων.

Οι χρήστες ανακάλυψαν, ότι ζητώντας φωτογραφίες στρατιωτών Ναζί ή ιδρυτών των ΗΠΑ, δημιουργούνταν κυρίως εικόνες γυναικών και έγχρωμων ανθρώπων. Η Google αναγνώρισε ότι το εργαλείο δεν λειτουργούσε σωστά και σταμάτησε τη δημιουργία εικόνων ανθρώπων.

Η προσθήκη του Gemini στην εφαρμογή Messages είναι δυνατή μόνο σε Android τηλέφωνα και είναι διαθέσιμη μόνο για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα beta της Google.

Μέσα σε μια σειρά νέων ενημερώσεων του Android, έγινε εστίαση στην τεχνητή νοημοσύνη. Το Android Auto τώρα μπορεί αυτόματα να συνοψίζει μεγάλα μηνύματα και συνομιλίες με πολλά θέματα, προτείνοντας επίσης σχετικές απαντήσεις που μπορούν να επιλεγούν εύκολα κατά την οδήγηση.

Το Android θα μπορεί επίσης να δημιουργεί υπότιτλους για εικόνες, ένα χαρακτηριστικό που σχεδιάστηκε «για κοινότητες τυφλών και ατόμων με χαμηλή όραση». Επιπλέον, προστέθηκαν νέες δυνατότητες προσβασιμότητας στους Χάρτες Google, επιτρέποντας τον εντοπισμό σημαντικών τοποθεσιών και την προβολή σχετικών πληροφοριών.

Google Gemini AI Messages

Διαβάστε επίσης: iMessage & Microsoft Bing αποφεύγουν το τεχνολογικό crackdown της ΕΕ

Η Google ανακοίνωσε ότι έχει ανανεώσει την εφαρμογή Fitbit, επιτρέποντας τη συγκέντρωση δεδομένων από ποικίλες φορητές συσκευές σε ένα μέρος.

Πηγή: independent.co

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS