ΑρχικήgamingΓνωστή streamer του WoW χαρακτηρίζει τους παίκτες "φρικτούς" μετά την αντίδραση κατά...

Γνωστή streamer του WoW χαρακτηρίζει τους παίκτες “φρικτούς” μετά την αντίδραση κατά του Plunderstorm

Οι αντιδράσεις στo Plunderstorm του World of Warcraft προκάλεσαν έντονη συζήτηση μεταξύ των παικτών και των streamers.

Οι αντιδράσεις στo Plunderstorm του World of Warcraft προκάλεσαν έντονη συζήτηση μεταξύ των παικτών και των streamers.

Όλοι μας παρασύρθηκαμε όταν είδαμε το οδικό χάρτη του World of Warcraft για το 2024. Βέβαια, οι Cataclysm Classic και The War Within είναι υπέροχοι, αλλά εκείνη η μικρή μαύρη σημαία με το αιώνια εμβληματικό κρανίο και τα διασταυρωμένα κόκαλα ήταν αυτό που πραγματικά κέντρισε την προσοχή των παικτών. Μια ενημέρωση πειρατών;! Θα πλέουμε στις θάλασσες του Azeroth στο στυλ του Assassin’s Creed Black Flag; Ή θα αναζητούσαμε χαμένο θησαυρό φορώντας ένα κομψό καπέλο; Λοιπόν, αυτό πραγματικά δεν είναι το World of Warcraft Plunderstorm – και οι άνθρωποι το μισούν απόλυτα.

Δείτε επίσης: Overwatch 2: “Κακά μαντάτα” για όσους έχουν όλους τους ήρωες

Αν έχετε χάσει τις πληροφορίες, η νεότερη λειτουργία παιχνιδιού του MMORPG κυκλοφόρησε την Τρίτη, 19 Μαρτίου, και είναι ουσιαστικά ένα battle royale με θέμα πειρατών. Ναι, διαβάσατε σωστά: το World of Warcraft έχει ένα πειρατικό PvP mode με το πνεύμα των παιχνιδιών όπως το Apex Legends και το Fortnite.

Μια γρήγορη ματιά στα επίσημα φόρουμ του World of Warcraft είναι κάπως τρομακτική, αποκαλώντας το mode “σπατάλη χρόνου ανάπτυξης”, “απαίσιο και εκνευριστικό” και “πλήρης αποτυχία του παιχνιδιού”. Ούτε καν η αντίδραση που ελπίζαν οι Blizzard, είμαι σίγουρος. Το βασικό σημείο πόνου είναι το γεγονός ότι το mode είναι, φυσικά, PvP – κάτι που προσελκύει συγκριτικά μικρότερη βάση παικτών από το κύριο PvE περιεχόμενο. Αυτό σημαίνει ότι, για να λάβετε τις ανταμοιβές του mode – το μοναδικό παπαγάλο Polly Roger και το καβούκι του αστεριού Bubbles – πρέπει να συμμετέχετε σε ένα mode που κάποιοι ξεκάθαρα δεν θέλουν να παίξουν. Αλλά η Twitch streamer και πρώην World First raider Caroline ‘Naguura’ Forer έχει κουραστεί με την αντίδραση της κοινότητας στο Plunderstorm, αποκαλώντας τους παίκτες “φρικτούς” και τους παροτρύνει να “είναι χαρούμενοι για μια φορά”.

“Προσπαθώ να είμαι πολύ υπομονετική εδώ, αλλά [οι Blizzard] μόλις κυκλοφόρησαν κάτι πραγματικά ωραίο, και όλοι γαμώτο είναι αρνητικοί, και αυτό με ενοχλεί τόσο πολύ”, λέει κατά τη διάρκεια ενός stream στις 19 Μαρτίου. “Μπορείτε να είστε χαρούμενοι για μια φορά;! Οι γαμημένοι παίκτες του World of Warcraft, είστε φρικτοί.Βγείτε έξω, αγγίξτε λίγο γαμημένο χόρτο, κοιτάξτε τον ήλιο – απλά είστε χαρούμενοι για μια φορά. Κάντε μια βαθιά ανάσα, πιείτε ένα ποτήρι γάλα, και σταματήστε να είστε τόσο γαμημένα αρνητικοί. Αυτό είναι τέλειο!” Είχα πει πως το είχε περάσει, έτσι δεν είχα;

Δείτε ακόμα: Το Diablo 4 λαμβάνει υποστήριξη για Ray Tracing

Ως κάποιος που περιμένει με αγωνία την ημερομηνία κυκλοφορίας του WoW The War Within, τάσσομαι σύμφωνα με τη Naguura. Βέβαια, είναι μια πολύ διαφορετική εμφάνιση για το WoW, αλλά είναι ένα mode περιορισμένου χρόνου που πραγματικά είναι απλά για διασκέδαση. Η Blizzard δεν πρόκειται να μετατρέψει το WoW σε ένα παιχνίδι battle royale με βάση αυτό – είναι ένας μικρός χρονοβόρος παράγοντας, και αυτό είναι όλο.

Δείτε επίσης: Το Hearthstone γιορτάζει τα 10 χρόνια με το Whizbang’s Workshop

Αν πραγματικά δεν σας αρέσει, όμως, έχουμε μια λίστα άλλων δωρεάν MMORPGs που μπορείτε να παίξετε ενώ περιμένετε τον επόμενο κεφάλαιο της συνεχιζόμενης ιστορίας του Azeroth. Ή, αν αναζητάτε αυτή την πειρατική φαντασία με περιπέτειες, ρούμι και πλεύση, έχουμε μια λίστα με όλα τα καλύτερα παιχνίδια πειρατών επίσης.

Πηγή πληροφοριών: pcgamesn.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS