ΑρχικήinetSplatoon 3 Version 7.1.0 FULL Patch Notes

Splatoon 3 Version 7.1.0 FULL Patch Notes

Splatoon 3 7.1

Η Nintendo συνεχίζει να παρέχει ισχυρή υποστήριξη για το Splatoon 3 και σήμερα βλέπουμε την έλευση της Έκδοσης 7.1.0. Σε αυτήν την ενημέρωση, οι Inklings και οι Octolings μπορούν να περιμένουν αλλαγές στα Splatfests και στη λειτουργία Salmon Run, καθώς και αρκετές διορθώσεις σφαλμάτων.

Δείτε επίσης: Starfield: Κυκλοφόρησε Ένα «Μεγάλο» Αλλά Απογοητευτικό Patch

Αυτό περιλαμβάνει μερικές διορθώσεις στους ελέγχους του παίκτη, το DLC Side Order, το SplatNet 3 και μερικές άλλες προσαρμογές. Σε περίπτωση που το χάσατε, η Nintendo επίσης έχει αρχίσει να κυκλοφορεί μια σειρά από μουσικά αποσπάσματα στο επίσημο κανάλι της στο YouTube που περιλαμβάνουν τη Pearl και τη Marina.

Ακολουθεί η πλήρης περιγραφή του πρόσφατου Patch 7.1.0 του Splatoon 3, σύμφωνα με την επίσημη σελίδα υποστήριξης της Nintendo:

Splatoon 3 Έκδοση 7.1.0 (Κυκλοφόρησε στις 21 Μαρτίου 2024)

Αλλαγές στα Splatfests

  • Προστέθηκε ένα τραγούδι που θα παίζει κατά τη διάρκεια των Splatfest Battles και των Tricolor Battles.
  • Αυτό το τραγούδι θα παίζει ανεξάρτητα από το αν ο παίκτης έχει κατεβάσει το DLC.

Δείτε ακόμα: Νέες Προσθήκες στο Xbox Game Pass για τον Μάρτιο 2024

Αλλαγές στο Salmon Run

  • Για τους παίκτες που δεν βρίσκονται στο κεντρικό σύστημα για πολλαπλούς παίκτες, μειώθηκε ο χρόνος μέχρι αυτοί οι παίκτες να μαζέψουν τα Golden Eggs που αγγίζονται αμέσως μετά την κατάθεση ή τη ρίψη ενός άλλου Golden Egg.

Αυτή η ενημέρωση επικεντρώνεται στην προσθήκη ενός τραγουδιού για τα Splatfests.

Η επόμενη ενημέρωση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τα μέσα της σεζόν Fresh του 2024, θα προβεί σε αλλαγές σε πράγματα όπως οι μάχες.

Διορθώσεις Σφαλμάτων

Διορθώσεις στους Ελέγχους του Παίκτη

  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα με το κάλυμμα του Order Brella Replica όπου το μελάνι που εμφανιζόταν πάνω του σε σχέση με την πρόκληση ζημιάς ήταν λιγότερο από το Splat Brella και το Sorella Brella.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα στη λειτουργία Clam Blitz, όπου, όταν δεν είχατε ένα clam, ήταν εφικτό να κουνήσετε τα rollers με μικρότερα διαστήματα από το κανονικό εναλλάσσοντας το roller και εκτελώντας τη δράση του clam-throw.

Δείτε επίσης: Alone in the Dark: Μόλις κυκλοφόρησε με αντικρουόμενες κριτικές

Διορθώσεις στο Side Order

  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου μερικές φορές, όταν οι παίκτες ολοκλήρωναν την ιστορία του Side Order και επέστρεφαν στην πλατεία, συνέβαινε ένα σφάλμα επικοινωνίας που απέτρεπε την παρακολούθηση μέχρι το τέλος της κινηματογραφικής σκηνής.
  • Προστέθηκε λειτουργία για επαναπαραγωγή αυτής της κινηματογραφικής σκηνής στην είσοδο του Spire of Order.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα που μερικές φορές απέτρεπε τον παίκτη από τον έλεγχο του χαρακτήρα μετά την κινηματογραφική σκηνή που κοιτούσε πάνω στο Spire of Order.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου, όταν παίζατε συνεχώς το Side Order, η μουσική του παιχνιδιού μερικές φορές σταματούσε να παίζει.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου, όταν ο παίκτης πάταγε το κουμπί + για να ανοίξει την οθόνη παύσης με καθορισμένο timing μετά την είσοδο σε έναν όροφο, η μουσική του ορόφου μερικές φορές δεν αναπαραγόταν όταν ο παίκτης έκλεινε την οθόνη παύσης.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου, όπως η ενεργοποίηση του Broken-Armor Jump στον αέρα, μερικές φορές, όταν παρέμενες στον αέρα σε μια θέση ψηλά, ο παίκτης θεωρούνταν ότι έχει πέσει έξω από το στάδιο παρόλο που βρίσκεται σε μια θέση όπου μπορεί να επιστρέψει στο στάδιο.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου το ύψος του άλματος όταν αλμάτων από το bounce pad δεν ήταν ομοιόμορφο.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου, όταν επανεκκινούσατε μετά από λάθος σε έναν όροφο όπου συνέβαινε ένα Bonus Challenge, το εικονίδιο στην πάνω αριστερή γωνία που εμφανίζει τις συνθήκες του μπόνους μερικές φορές εμφανιζόταν επικαλυμμένο με διαφορετικές από τις αρχικές συνθήκες.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου ο χρωματισμός του σημάτους που υποδεικνύει στο τι στοχεύετε μερικές φορές διαφέρει από το χρώμα του μελανιού του παίκτη λόγω του chip χρώματος των Homing Shots.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα στο Rotational.Floor όπου οι παίκτες μερικές φορές εγκολπώνονταν στο έδαφος όταν κολλούσαν μεταξύ ενός Whirling Accelerando και του εδάφους.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου, όταν ένα Παράλληλο Κανόνι ακούγεται σε ένα ενεργό inkrail, κάποιες φορές έσπρωχνε τον παίκτη μακριά σημαντικά.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου, όταν πατούσατε το κουμπί Α στην οθόνη υπολογισμού των πόντων στο τέλος μιας διαδρομής στο Spire of Order, οι κερδισμένοι πόντοι που εμφανίζονταν ήταν μερικές φορές υψηλότεροι από τον πραγματικό αριθμό των πόντων που αποκτήθηκαν.

Διορθώσεις στο SplatNet 3

  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου το “High Score!” που εμφανίζεται στα Side Order Stats μερικές φορές δεν ανανεωνόταν σωστά.

Δείτε επίσης: Call of Duty: Warzone Mobile: Κυκλοφορεί σε iPhone και iPad!

Άλλες Διορθώσεις

  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου οι σήμανσεις σύμφωνα με την τοποθέτηση στις X Rankings μερικές φορές δεν μπορούσαν να αποκτηθούν στην Chill Season του 2023.
  • Όταν η τελική σας κατάταξη στη Σεζόν Chill του 2023 πληροί τις απαιτήσεις, θα αποκτήσετε αυτόματα ένα σήμα όταν συνδεθείτε στο διαδίκτυο και μεταβείτε στην αίθουσα αναμονής μετά την εφαρμογή των ενημερωμένων δεδομένων.
  • Μπορείτε να ελέγξετε την τελική σας κατάταξη στο SplatNet 3.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου το πάτημα του αριστερού μοχλού στην οθόνη όπου ζητάτε από τον Murch ή τον Spyke να προσθέσουν δυνατότητες εξοπλισμού κάποιες φορές σας εμπόδιζε από το να εκτελέσετε άλλες ενέργειες.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου το χρονικό όριο δεν μπορούσε να αλλάξει όταν χρησιμοποιούσατε τη λειτουργία Τυχαίας επιλογής για να επιλέξετε ένα στάδιο Tableturf Battle σε πολλαπλούς παίκτες.

Πηγή: nintendolife

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS