ΑρχικήUpdatesΗ Mozilla συνεργάζεται με τη Disney για να φέρει promotional wallpapers στον...

Η Mozilla συνεργάζεται με τη Disney για να φέρει promotional wallpapers στον Firefox 98 στο Android

Ο Firefox είναι σχεδόν το μόνο πρόγραμμα περιήγησης που έχει απομείνει που δεν βασίζεται στη μηχανή απόδοσης Chromium της Google, αλλά δυστυχώς, τα έσοδά του βασίζονται κυρίως στο ότι η Google τον πληρώνει για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης εκτός πλαισίου — δεν είναι καλή κατάσταση. Η Mozilla εργάζεται σκληρά για τη διαφοροποίηση των εσόδων της με υπηρεσίες επί πληρωμή, όπως VPN και Pocket, αλλά η εταιρεία πρόσφατα συνεργάστηκε και με τη Disney για να προωθήσει την τελευταία της ταινία κινουμένων σχεδίων, “Turning Red”, ακριβώς στη σελίδα της νέας καρτέλας σας και ως μέρος του θέματος του desktop browser σας. Ο Firefox 98 για Android κυκλοφορεί σήμερα με παρόμοια επιλογή.

Δείτε επίσης: Mozilla Firefox: Επιδιορθώνει σφάλμα που έδινε δικαιώματα διαχειριστή

Firefox

Η τελευταία έκδοση του Firefox σάς δίνει πρόσβαση σε συνολικά πέντε wallpapers για τη νέα καρτέλα του, τρια από αυτά αποτελούνται από abstract χρώματα και δύο από αυτά φέρνουν χαριτωμένα σκηνικά από τον προαναφερθέντα τίτλο της Disney στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Μπορείτε να κάνετε τυχαία αναπαραγωγή στην επιλογή πατώντας το λογότυπο του Firefox ή πατώντας το μενού με τις τρεις κουκκίδες δίπλα στη γραμμή διευθύνσεων και, στη συνέχεια, Customize homepage. Για να είμαστε σαφείς, η χρήση αυτών των ταπετσαριών είναι εντελώς προαιρετική και αν δεν αλλάξετε καμία από τις ρυθμίσεις σας ή δεν πατήσετε αυτό το λογότυπο του Firefox, δεν θα δείτε ποτέ καμία από τις ταπετσαρίες ή τις προσφορές, επομένως είναι αρκετά διακριτικό στην τρέχουσα κατάστασή του.

Δείτε επίσης: Mozilla: Σπασμένα site λόγω των user-agent των Firefox και Chrome 100

Η Mozilla λέει ότι αυτές οι ταπετσαρίες είναι διαθέσιμες μόνο σε χρήστες των ΗΠΑ, και τους επόμενους μήνες αναμένεται να κυκλοφορήσουν διεθνώς.

Firefox

Επιπλέον, ο Firefox 98 σάς επιτρέπει να διαγράφετε cookies και δεδομένα ιστότοπου για μεμονωμένα domains, αποτρέποντάς σας από το να χάσετε την κατάσταση σύνδεσής σας σε άλλους ιστότοπους όταν θέλετε απλώς να διαγράψετε τα δεδομένα σας από ένα μεμονωμένο domain. Πραγματοποιεί και μερικές διορθώσεις σφαλμάτων. Ο Firefox 98 δεν θα εμφανίζει πλέον διπλότυπα στοιχεία στο ιστορικό περιήγησής σας και η απόδοση της σελίδας Logins έχει βελτιωθεί. Όταν χρησιμοποιείτε το dark mode, τα tab tiles διαθέτουν πλέον σκούρο περίγραμμα αντί για ανοιχτόχρωμο, που συνδυάζεται πολύ καλύτερα με το υπόλοιπο θέμα.

Δείτε επίσης: Η Mozilla διορθώνει δύο κρίσιμα ελαττώματα του Firefox

Σε άλλες ειδήσεις, ο Firefox για iOS απέκτησε και την επιλογή να μετακινεί τη γραμμή διευθύνσεων στην κορυφή ή στο κάτω μέρος με βάση τις προτιμήσεις σας. Και αν είστε χρήστης του Firefox Focus, τώρα μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία μόνο για HTTPS που προηγουμένως χρησιμοποιούσε τον σωστό Firefox, εμποδίζοντας την εμφάνιση οποιωνδήποτε ιστότοπων με το μη κρυπτογραφημένο πρότυπο HTTP στο τηλέφωνό σας.

Ο Firefox 98 για Android κυκλοφορεί τώρα στο Play Store.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS