ΑρχικήgamingΤο Street Fighter 6 διαφημίζει την κυκλοφορία του Akuma

Το Street Fighter 6 διαφημίζει την κυκλοφορία του Akuma

Το Street Fighter 6 κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Akuma. Η Capcom είχε προηγουμένως υπονοήσει το ντεμπούτο του Akuma στο Street Fighter 6 με ένα tweet στο τέλος του 2023 και πολλοί φανς περίμεναν με ανυπομονησία την άφιξη του οργισμένου δαίμονα στο παιχνίδι. Η πλούσια ιστορία του χαρακτήρα μέσα στη σειρά Street Fighter έχει αναπτυχθεί σε επικές διαστάσεις από τότε που έκανε την εμφάνισή του στο Super Street Fighter 2 Turbo, κάνοντάς τον έναν από τους αγαπημένους των οπαδών της σειράς.

Δείτε επίσης: Dragon’s Dogma 2: Κυκλοφόρησε ο δημιουργός χαρακτήρων

Street Fighter 6 Akuma

Με την ιστορία του Street Fighter 6 να είναι σαφώς εστιασμένη στο World Tour, παραμένει ένα μυστήριο ποιο ρόλο θα έχει ο Akuma στο παιχνίδι. Αν και το DLC δεν σημαίνει απαραίτητα συμμετοχή στην ιστορία, πολλοί οπαδοί ελπίζουν ότι η Capcom θα ενσωματώσει τον χαρακτήρα στη λειτουργία με τρόπο που ταιριάζει. Ειδικά από τη στιγμή που πολλές από τις κινήσεις που κάνει ο Akuma θα ταίριαζαν πολύ καλά σε αυτούς που επιθυμούν να προσθέσουν λίγο περισσότερο σκοτάδι στο σετ του πρωταγωνιστή.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στο κανάλι του Street Fighter 6 στο YouTube, οι θαυμαστές είδαν το πρώτο teaser trailer για τον χαρακτήρα. Με ένα δραματικά στιλιζαρισμένο περιβάλλον, το βίντεο έδειξε τον Akuma να εκτελεί αρκετές κινήσεις, χτυπώντας ένα άγαλμα. Πολλοί θαυμαστές από την ενότητα σχολίων παρατήρησαν την εξέλιξή του σε έναν μεγαλύτερο και πιο τρομακτικό μαχητή. Κάποιοι ανέφεραν την τραγική εξέλιξή του στην ιστορία, με τον Ryu να βρίσκει ειρήνη, ενώ ο Akuma είχε βυθιστεί ακόμα περισσότερο στην τρέλα. Κάποιοι είπαν ότι η εμφάνισή του στο Street Fighter 6 ίσως γίνει άλλος ένας λόγος για τον οποίο ο Akuma είναι πραγματικά ένας από τους κορυφαίους κακούς στη σειρά παιχνιδιών Street Fighter.

Δείτε ακόμα: Contra: Operation Galuga Ελληνικό Review
Street Fighter 6

Σε ποιες λειτουργίες θα είναι διαθέσιμος ο Akuma στο Street Fighter 6;

  • World Tour
  • Battle Hub
  • Fighting Ground

Το τέλος του teaser έδειξε ότι ο Αkuma θα φτάσει την Άνοιξη του 2024 για το World Tour του Street Fighter 6, το Battle Hub και το Fighting Ground. Το τμήμα σχολίων παρείχε επίσης αρκετές υποθέσεις και σχόλια σχετικά με το πώς θα μπορούσε η Capcom να τον ενσωματώσει στην ιστορία, με μερικούς να υποδηλώνουν πόσο καλό θα ήταν να έχουμε τον Akuma ως δάσκαλο του Street Fighter 6.

Δείτε επίσης: Paper Mario: The Thousand-Year Door και Luigi’s Mansion 2 HD αποκτούν ημερομηνίες κυκλοφορίας για το Switch

Τα βιντεοπαιχνίδια αλλάζουν την κοινωνία μας με διάφορους τρόπους. Επηρεάζουν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα, καθώς η εμπειρία του παιχνιδιού μπορεί να επηρεάσει την αντίληψη και την ερμηνεία του κόσμου. Μπορούν να ενθαρρύνουν την εκμάθηση και την εκπαίδευση και να αυξήσουν την κοινωνική αλληλεπίδραση. Τέλος, τα βιντεοπαιχνίδια μπορούν να επηρεάσουν την οικονομία. Η βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών έχει γίνει ένας σημαντικός οικονομικός παράγοντας, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και συμβάλλοντας στο ΑΕΠ των χωρών.

Πηγή: gamerant

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS