ΑρχικήgamingΤο Netflix θα προσφέρει και βιντεοπαιχνίδια στο Push

Το Netflix θα προσφέρει και βιντεοπαιχνίδια στο Push

Η Netflix σηματοδοτεί την πρώτη της μεγάλη κίνηση πέρα ​​από τις τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, καθώς σκοπεύει να επεκταθεί και σε βιντεοπαιχνίδια και προσέλαβε ένα πρώην στέλεχος της Electronic Arts Inc. και του Facebook Inc. για να ηγηθεί της προσπάθειας.

Netflix βιντεοπαιχνίδια

Δείτε επίσης: Epic Games Store, PS Plus & Xbox Live Gold: Δωρεάν παιχνίδια

Ο Mike Verdu θα ενταχθεί στην ομάδα της Netflix ως αντιπρόεδρος της ανάπτυξης παιχνιδιών, δήλωσε η εταιρεία την Τετάρτη. Ο Verdu ήταν προηγουμένως αντιπρόεδρος του Facebook, υπεύθυνος για τη συνεργασία με προγραμματιστές, για να φέρει παιχνίδια και άλλο περιεχόμενο στα headset εικονικής πραγματικότητας της Oculus.

Η ιδέα είναι να προσφέρονται βιντεοπαιχνίδια στην πλατφόρμα ροής του Netflix μέσα στον επόμενο χρόνο, σύμφωνα με ένα άτομο που είναι εξοικειωμένο με την κατάσταση. Η εταιρεία δεν σχεδιάζει επί του παρόντος να χρεώνει επιπλέον για το περιεχόμενο.

Οι μετοχές της Netflix σημείωσαν άνοδο 3,3% στα 566 $ μετά την ανακοίνωση του Bloomberg. Η μετοχή είχε αυξηθεί 1,3% φέτος μέχρι το κλείσιμο της Τετάρτης.

Δείτε ακόμα: Netflix: 4+1 τρόποι για να αλλάξετε το password σας

Το Netflix αναζητά τρόπους για να συνεχίσει να αναπτύσσεται, ειδικά σε πιο κορεσμένες αγορές, όπως οι ΗΠΑ. Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία προγραμμάτων για παιδιά, το άνοιγμα ενός διαδικτυακού καταστήματος για την πώληση εμπορευμάτων και τη συνεργασία με τον Steven Spielberg για να φέρει πιο διάσημες ταινίες στην πλατφόρμα του. Η εταιρεία παραμένει πολύ πιο μπροστά από αντιπάλους όπως η Disney + ή το HBO Max, αλλά πρόσθεσε λιγότερους συνδρομητές από το αναμενόμενο στο πιο πρόσφατο τρίμηνο της.

Netflix βιντεοπαιχνίδια

Η στροφή στα παιχνίδια θα ήταν μια από τις πιο τολμηρές κινήσεις του Netflix. Με τον Verdu, η εταιρεία έχει ένα στέλεχος που εργάστηκε πάνω σε δημοφιλή παιχνίδια για κινητά στην Electronic Arts, συμπεριλαμβανομένων τίτλων όπως Sims, Plants vs. Zombies και Star Wars. Υπηρέτησε επίσης ως επικεφαλής δημιουργικός υπεύθυνος της Zynga Inc. μεταξύ 2009 και 2012.

Δείτε επίσης: Το “Hocus Pocus 2” θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα Disney+ το 2022

Το Netflix θα αναπτύξει την ομάδα gaming τους επόμενους μήνες. Τα βιντεοπαιχνίδια δίνουν στο Netflix έναν ακόμα τρόπο για να προσελκύσει νέους πελάτες και επίσης να προσφέρει κάτι που κανένας από τους άμεσους ανταγωνιστές του δεν παρέχει επί του παρόντος. Η Walt Disney Co., η WarnerMedia της AT&T Inc. και η Amazon.com Inc. έχουν όλα πρόσβαση σε ζωντανά αθλήματα, αλλά δεν έχουν παιχνίδια στις κύριες υπηρεσίες βίντεο.

Άλλες μεγάλες εταιρείες, όπως η Apple Inc. διαθέτει μια πλατφόρμα που ονομάζεται Arcade για παιχνίδια καθώς και μια υπηρεσία TV + για πρωτότυπα έργα. Αλλά χρεώνει επιπλέον για τα παιχνίδια.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS