ΑρχικήUpdatesΝέα Ενημέρωση Google Wallet: Προσθήκη Εισιτηρίων και Πάσων

Νέα Ενημέρωση Google Wallet: Προσθήκη Εισιτηρίων και Πάσων

Το Google Wallet καθιστά ακόμη πιο εύκολη την προσθήκη εισιτηρίων κινηματογράφου, εισιτηρίων επιβίβασης και πάσων καθώς προσθέτονται αυτόματα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε:

  • Το Google Wallet μπορεί τώρα να προσθέτει αυτόματα εισιτήρια κινηματογράφου και εισιτήρια επιβίβασης από το Gmail.
  • Η λειτουργία είναι διαθέσιμη για ορισμένες παγκόσμιες αλυσίδες κινηματογράφων και αεροπορικές εταιρείες.
  • Οι χρήστες μπορούν τώρα να αρχειοθετούν τα πάσα τους χειροκίνητα.

Δείτε ακόμα: Το Google One προσθέτει δύο ακόμα Premium υπηρεσίες

Το Google Wallet μόλις έλαβε μια χρήσιμη ενημέρωση που μπορεί να μην έχετε παρατηρήσει ακόμη. Αυτή η ενημέρωση θα καταστήσει λίγο πιο εύκολη την αποθήκευση εισιτήριων και πάσών.

Στις σημειώσεις έκδοσής του, η Google ανακοίνωσε ότι το Google Wallet τώρα έχει τη δυνατότητα να προσθέτει αυτόματα εισιτήρια κινηματογράφου και εισιτήρια επιβίβασης όταν λαμβάνετε ένα email επιβεβαίωσης στο λογαριασμό σας Gmail. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να προσθέτετε αυτά τα πάσα ή εισιτήρια χειροκίνητα.

Google Wallet

Ωστόσο, ενδέχεται να πρέπει ακόμα να τα προσθέσετε χειροκίνητα σε μερικές περιπτώσεις. Όπως επισημαίνουν οι σημειώσεις έκδοσης, “η ολοκλήρωση είναι διαθέσιμη για ορισμένες παγκόσμιες αλυσίδες κινηματογράφων και αεροπορικές εταιρείες.” Η Google δεν καθορίζει ποιες αλυσίδες κινηματογράφων ή αεροπορικές εταιρείες περιλαμβάνονται. Ωστόσο, ο τεχνολογικός γίγαντας αναφέρει ότι “εργάζεται για τη διεύρυνση αυτής” της ολοκλήρωσης σε περισσότερες αλυσίδες κινηματογράφων και αεροπορικές εταιρείες στο μέλλον.

Δείτε επίσης: Το TikTok Photos ανταγωνίζεται το Instagram

Κάτι άλλο που περιλαμβάνεται σε αυτήν την ενημέρωση είναι η δυνατότητα χειροκίνητης αρχειοθέτησης ή ανεστραμμένης αρχειοθέτησης πάσών. Οι χρήστες τώρα μπορούν να μετακινούν τα πάσα μέσα ή έξω από τα νεότερα αρχειοθετημένα πάσα (προηγουμένως ληγμένα πάσα). Αυτή η λειτουργικότητα έχει δοθεί επίσης σε συσκευές Wear OS.

Αυτή η ενημέρωση έρχεται μετά την πρόσφατη προσθήκη υποστήριξης για πάνω από 40 οικονομικά ιδρύματα που περιλαμβάνουν πιστωτικές εταιρείες, τοπικές τράπεζες και τη δημοφιλή πλατφόρμα πληρωμών Venmo.

Πηγή: androidauthority

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS