ΑρχικήReviewsΤα Galaxy A35 και Galaxy A55 έρχονται με Gorilla Glass Victus+

Τα Galaxy A35 και Galaxy A55 έρχονται με Gorilla Glass Victus+

Galaxy A55
Galaxy A35
Gorilla Glass Victus+

Τα Galaxy A35 και Galaxy A55 της Samsung έρχονται με αναβαθμίσεις στο design και προστασία από το Gorilla Glass Victus+.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Θα σας ενημερώνει πότε η συνομιλία σας είναι κρυπτογραφημένη

Τα νέα μοντέλα Galaxy A35 και Galaxy A55 της Samsung έρχονται με αρκετές αναβαθμίσεις σε σχέση με τους προκατόχους τους, συμπεριλαμβανομένου ενός πιο premium design. Και τα δύο νέα τηλέφωνα έχουν γυαλί στην μπροστινή και πίσω πλευρά, ενώ το A55 έχει επιπλέον ένα μεταλλικό πλαίσιο. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο: οι φήμες για την επιλογή της Samsung για το Gorilla Glass Victus+ για τα πιο πρόσφατα mid-range τηλέφωνά της αποδείχτηκαν αληθείς.

Η Samsung δηλώνει ότι το Galaxy A35+ έχει οθόνη από Gorilla Glass Victus+, αλλά δεν αναφέρει τι χρησιμοποιείται στην πίσω πλευρά. Για το A55, η εταιρεία αναφέρει ότι “είναι φτιαγμένο από Corning Gorilla Glass Victus+“, υπονοώντας ότι το πιο ανθεκτικό γυαλί είναι παρόν τόσο στις δύο πλευρές της συσκευής. Ακόμη και αν τα δύο τηλέφωνα έχουν την προστασία μόνο στην μπροστινή πλευρά, είναι μια σημαντική και ευπρόσδεκτη αναβάθμιση.

Ενώ κάθε νέα έκδοση της προστασίας συνήθως επικεντρώνεται είτε στη βελτίωση της αντοχής στις γρατζουνιές είτε στην προστασία από πτώσεις, το Victus/Victus+ σχεδιάστηκε για να βελτιώσει και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά. Σε σύγκριση με το Gorilla Glass 5, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στα Galaxy A54 και A34, το Victus+ προσφέρει τουλάχιστον διπλάσια αντοχή στις γρατζουνιές.

Gorilla Glass Victus+

Δείτε ακόμα: Πώς θα έμοιαζε το Apple Car, αν κυκλοφορούσε;

Πρωτοεμφανίστηκε στα τηλέφωνα της Samsung με τα Galaxy S22, S22+ και S22 Ultra, το Victus+ παρέχει επίσης σχεδόν διπλάσια προστασία από πτώσεις. Ενώ το Gorilla Glass 5 μπορεί να αντέξει πτώσεις από ύψος 1,2 μέτρων, το Victus/Victus+ μπορεί να αντέξει πτώσεις από έως και 2 μέτρα.

Τα Galaxy A35 και Galaxy A55 προστατεύονται επίσης από νερό και σκόνη, αν και φέρουν την ίδια πιστοποίηση IP67 με τα προηγούμενα τηλέφωνα στη σειρά. Οι συσκευές με βαθμολογία IP67 προστατεύονται πλήρως από τη σκόνη και μπορούν να βυθιστούν πλήρως σε γλυκό νερό σε βάθος έως και 0,5 μέτρα για 30 λεπτά.

Πηγή: sammobile.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS