ΑρχικήUpdatesSamsung Galaxy: Προβλήματα Android Auto μετά την ενημέρωση One UI 6;

Samsung Galaxy: Προβλήματα Android Auto μετά την ενημέρωση One UI 6;

Το Android Auto αντιμετωπίζει προβλήματα με τους κατόχους των Galaxy συσκευών, οι οποίοι προσπαθούν να συνδεθούν ασύρματα.

android auto

Πολλοί ιδιοκτήτες συσκευών Samsung έχουν αναφέρει στο φόρουμ Android Auto της Google προβλήματα με την ασύρματη σύνδεση. Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι μετά την αναβάθμιση του Galaxy S22 Ultra στο One UI 6 της Samsung, η συνδεσιμότητα Bluetooth για το Android Auto παύει να λειτουργεί. Επίσης, υπάρχουν αναφορές από χρήστες των κινητών Pixel της Google για προβλήματα με την ασύρματη συνδεσιμότητα του Android Auto. Οι συσκευές που επηρεάζονται φαίνεται να είναι τα Pixel 4, Pixel 6a, Pixel 6 και Pixel 7. Τέλος, φαίνεται ότι τα προβλήματα εμφανίζονται επίσης σε μερικά μοντέλα της σειράς Galaxy S22 Plus, Galaxy A54 και Galaxy S23 μετά την ενημερωμένη έκδοση της Samsung τον Νοέμβριο του 2023.

Διαβάστε ακόμα: Προδιαγραφές Samsung Galaxy S24

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι η Google είναι ενήμερη για τα προβλήματα, καθώς οι εκπρόσωποί της έλαβαν μέρος σε συζητήσεις με την κοινότητα. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να προβλέψουμε πόσο καιρό θα χρειαστεί για να διορθωθούν τα προβλήματα συνδεσιμότητας.

Αυτήν τη στιγμή, οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν να συνδέσουν τα Android τηλέφωνά τους στο Android Auto μέσω καλωδίου, για μεγαλύτερη σταθερότητα. Παρατηρήθηκε όμως περίεργα ότι ένας κάτοχος Pixel ανέφερε ότι η αναβάθμιση στο Android 14 QPR2 Beta 2 λύνει το πρόβλημα. Έτσι, αυτό μπορεί να είναι μια επιλογή για τους χρήστες που ενδιαφέρονται για τη beta έκδοση του Android.

android auto

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Android Auto αντιμετωπίζει προβλήματα συνδεσιμότητας με συσκευές Android. Τον Αύγουστο, οι κάτοχοι των Pixel 7 και Pixel 6 ανέφεραν ασυνέπειες στην ασύρματη σύνδεση. Παρόλο που η επανεκκίνηση ή η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης της συσκευής τους προσέφερε μια προσωρινή λύση, τα προβλήματα επέστρεψαν σύντομα. Παραμένει η προτίμηση για τη χρήση καλωδίου για την καλύτερη εμπειρία, μέχρις ότου η Google κυκλοφορήσει μια κατάλληλη ενημέρωση του κώδικα.

Παρά τις αναφορές, φαίνεται ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με το Android Auto σε καμία συσκευή της Samsung που τρέχει One UI 6. Η εταιρεία συνεχίζει να κυκλοφορεί την έκδοση One UI 6 (Android 14) στις συσκευές της, με την αναμενόμενη ολοκλήρωση της διαδικασίας μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου και το 2024.

Πηγή: androidcentral.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS