ΑρχικήUpdatesΗ Adobe κυκλοφόρησε τον AI Assistant της

Η Adobe κυκλοφόρησε τον AI Assistant της

Η Adobe κυκλοφόρησε τον AI Assistant της, ο οποίος βοηθά τους χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα το περιεχόμενο των ψηφιακών εγγράφων. Οι μηνιαίες συνδρομές ξεκινούν από 4,99 $, αλλά η τιμή θα αλλάξει στο μέλλον.

Adobe AI Assistant

Η εταιρεία κυκλοφορεί επίσης και μια δωρεάν mobile έκδοση του εργαλείου, σε έκδοση beta, που μπορεί να ανταποκρίνεται σε φωνητικές εντολές και φέρνει την υπηρεσία σε επεκτάσεις στον Microsoft Edge και στο Google Chrome.

Ο AI Assistant της Adobe ανακοινώθηκε για πρώτη φορά και κυκλοφόρησε σε έκδοση beta τον Φεβρουάριο. Ασχολείται με ερωτήσεις χρηστών σχετικά με αρχεία PDF και άλλα έγγραφα στο Acrobat, χρησιμοποιώντας ένα chatbot interface για να εντοπίσει συγκεκριμένες πληροφορίες, να δημιουργήσει περιλήψεις και να παρέχει αναφορές που προέρχονται από το κείμενο.

Δείτε επίσης: Πλαστές εγκαταστάσεις Adobe Acrobat Reader διανέμουν το Byakugan malware

Η Adobe είπε ότι το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από φορολογούμενους που αναλύουν έγγραφα, καταναλωτές που έρχονται σε επαφή με συμφωνίες παροχής υπηρεσιών και φοιτητές που συντάσσουν οδηγούς μελέτης από ακαδημαϊκό υλικό.

Ο Abhigyan Modi, στέλεχος της Adobe, είπε ότι η εταιρεία θέλει να επεκτείνει τον AI Assistant, για να υποστηρίζει χρήστες που ασχολούνται με πολλαπλά έγγραφα ταυτόχρονα.

Η προσέγγιση εγγράφων είναι κάπως διαφορετική επειδή δεν δημιουργούμε τα δικά μας γλωσσικά μοντέλα“, είπε. “Εξακολουθούμε να βασιζόμαστε στο περιεχόμενό σας και να σας δίνουμε πληροφορίες σχετικά με αυτό“.

Δείτε επίσης: Adobe Express: Νέα mobile εφαρμογή με Firefly generative AI features

Ο AI Assistant της Adobe χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες για να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν τα ψηφιακά έγγραφα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μιας σειράς λειτουργιών που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη. Το εργαλείο είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να ερμηνεύσει το περιεχόμενο των ψηφιακών εγγράφων. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να διαβάσει και να κατανοήσει το κείμενο, τα γραφήματα, τις εικόνες και άλλα στοιχεία που περιέχονται σε ένα έγγραφο.

Δείτε επίσης: Το νέο Generative AI εργαλείο μουσικής της Adobe

Συνεπώς, ο AI βοηθός μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση και την αναζήτηση πληροφοριών μέσα στα έγγραφα. Τέλος, ο AI βοηθός μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη. Αυτό μπορεί να σημαίνει την παροχή προσαρμοσμένων προτάσεων, την εκμάθηση από την αλληλεπίδραση του χρήστη με τα έγγραφα ή την προσαρμογή των λειτουργιών του βοηθού βάσει των ανατροφοδοτήσεων του χρήστη.

Πηγή: www.cnbc.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS