ΑρχικήinetΝέος Σχεδιασμός OneDrive: Η Εξέλιξη της Εμπειρίας Χρήστη με τη Microsoft

Νέος Σχεδιασμός OneDrive: Η Εξέλιξη της Εμπειρίας Χρήστη με τη Microsoft

Μετατρέψτε τον τρόπο που αποθηκεύετε και οργανώνετε τα αρχεία σας με το νέο OneDrive, υπογεγραμμένο από τη Microsoft.

Μετατρέψτε τον τρόπο που αποθηκεύετε και οργανώνετε τα αρχεία σας με το νέο OneDrive, υπογεγραμμένο από τη Microsoft.

Η Microsoft ξεκινά την εφαρμογή ενός νέου σχεδιασμού για την υπηρεσία αποθήκευσης στον νέφος OneDrive για τους καταναλωτές. Η εταιρεία λογισμικού παρουσίασε πρωτού τον περασμένο χρόνο μια ανανεωμένη εκδοχή σχεδιασμού με βάση το Fluent για το OneDrive, και θα είναι διαθέσιμη για όλους τους προσωπικούς χρήστες του OneDrive μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

Δείτε επίσης: YouTube TV: Αναβαθμίζει τη Λειτουργία Multiview

“Είναι μια αναβάθμιση τόσο οπτική όσο και λειτουργική σχεδιασμένη για να σας βοηθήσει να έχετε γρήγορη πρόσβαση στα αρχεία σας και να διατηρείτε το περιεχόμενό σας οργανωμένο με πολλούς τρόπους”, λέει η Miceile Barrett, διευθύντρια προϊόντος της Microsoft. “Ο βελτιωμένος οπτικός σχεδιασμός μειώνει το χάος και τις αποσπάσεις, επιτρέποντάς σας να επικεντρώνεστε στο σημαντικό – το περιεχόμενό σας.”

Η νέα οπτική διεπαφή για το OneDrive ταιριάζει περισσότερο με τα Windows 11 και τις αλλαγές στις διάφορες εφαρμογές του Office της Microsoft. Ενώ η κύρια διεπαφή έχει απλοποιηθεί και μοντερνοποιηθεί, υπάρχει επίσης μια νέα προβολή ανθρώπων ώστε να μπορείτε να βρίσκετε αρχεία και έγγραφα βλέποντας τα πρόσωπα οικογένειας ή φίλων με τους οποίους μοιράζεστε τακτικά έγγραφα

Η νέα οπτική διεπαφή για το OneDrive ταιριάζει περισσότερο με τα Windows 11 και τις αλλαγές στις διάφορες εφαρμογές του Office της Microsoft. Ενώ η κύρια διεπαφή έχει απλοποιηθεί και μοντερνοποιηθεί, υπάρχει επίσης μια νέα προβολή ανθρώπων ώστε να μπορείτε να βρίσκετε αρχεία και έγγραφα βλέποντας τα πρόσωπα οικογένειας ή φίλων με τους οποίους μοιράζεστε τακτικά έγγραφα. Συχνά θυμάμαι ποιος μοιράστηκε ένα φύλλο εργασίας μαζί μου, αλλά ποτέ δεν θυμάμαι το ακριβές όνομα του αρχείου σε μια μεγάλη λίστα, οπότε αυτή η διεπαφή θα είναι πολύ χρήσιμη για μένα προσωπικά.

Δείτε ακόμα: Apple: Νέα λειτουργία μεταγραφής Podcast στο iOS 17.4

Η Microsoft έχει επίσης προσθέσει νέα φίλτρα αρχείων σε αυτήν την ενημερωμένη διεπαφή χρήστη του OneDrive, έτσι ώστε να μπορείτε να φιλτράρετε τη διεπαφή ανάλογα με αρχεία Word, Excel, PowerPoint ή PDF. Ο κουμπί “προσθήκη νέου” περιλαμβάνει τώρα επιλογές τόσο για τη μεταφόρτωση αρχείων όσο και για τη δημιουργία νέου εγγράφου χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές Office. Αυτό είναι πολύ καλύτερο από τα δύο ξεχωριστά κουμπιά που υπάρχουν στο OneDrive για τη μεταφόρτωση αρχείων και τη δημιουργία νέων φακέλων/εγγράφων.

Υπάρχουν πολλές ακόμη αλλαγές που σχεδιάζονται για το OneDrive και, ιδιαίτερα, για τους επαγγελματίες χρήστες. Η Microsoft προσθέτει υποστήριξη για offline λειτουργία, πιο γρήγορους χρόνους φόρτωσης και πολλά άλλα.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS