ΑρχικήUpdatesYouTube TV: Αναβαθμίζει τη Λειτουργία Multiview

YouTube TV: Αναβαθμίζει τη Λειτουργία Multiview

Youtube TV Multiview

Από την εκκίνησή του την προηγούμενη άνοιξη, η λειτουργία Multiview (πολλαπλών προβολών) του YouTube TV αποτελεί μια σημαντική βελτίωση της ποιότητας ζωής για τους φανατικούς των αθλητικών γεγονότων.

Δείτε επίσης: Youtube: Εύρεση, Επεξεργασία και Διαγραφή του Ιστορικού σας

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε πολλά παιχνίδια ταυτόχρονα χωρίς να χρειάζεται να βάλετε επιπλέον τηλεοράσεις. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, μπορούσατε μόνο να παρακολουθήσετε τα προκαθορισμένα σύνολα παιχνιδιών που θεωρούσε το YouTube ότι θα ήταν ενδιαφέροντα για τους περισσότερους θεατές. Μια επερχόμενη ενημέρωση αλλάζει αυτό, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το multiview με τον προτιμώμενο συνδυασμό μεταδόσεων.

Παρόλο που αποτελεί μια μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τα προκαθορισμένα multiview feeds που είχε εισαγάγει το YouTube TV, φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμη κάποιοι περιορισμοί. Για παράδειγμα, παρόλο που μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πακέτο από συγκεκριμένα παιχνίδια, μπορείτε να τα επιλέξετε μόνο από μια προκαθορισμένη λίστα, σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ του Cordcutters News.

Η εκπρόσωπος της Google, Allison Toh, επιβεβαίωσε την αναβάθμιση, σημειώνοντας ότι προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο για το NBA League Pass και το ανδρικό και γυναικείο NCAA μπάσκετ. “Ελπίζουμε να το φέρουμε σταδιακά και σε άλλα αθλήματα τα επόμενα μήνες”, έγραψε η Toh.

Δείτε επίσης: YouTube: Διαγράφει 1.000 απάτες βίντεο με διαφημίσεις τεχνητής νοημοσύνης

Ελπίζω ότι αυτοί οι κατάλογοι θα περιλαμβάνουν στο τέλος όλα τα παιχνίδια που προβάλλονται εντός των αντίστοιχων αθλημάτων ή έστω κάποιων από αυτά. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, η σελίδα υποστήριξης του YouTube TV αναφέρεται ακόμη σε διαφορετικές περιφερειακές μεταδόσεις και υπάρχουν περιορισμοί στους πόρους του διακομιστή που περιορίζουν το τι είναι δυνατόν. Το τελικό σχέδιο θα ήταν να δημιουργηθεί ένα multiview με παιχνίδια από οποιοδήποτε άθλημα ή κανάλι (θα ήταν ωραίο για τη σεζόν του NFL του 2024, απλά μια σκέψη!).

Πηγή: www.theverge.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS