ΑρχικήUpdatesYouTube TV: Αναβαθμίζεται ποιοτικά και χρηστικά

YouTube TV: Αναβαθμίζεται ποιοτικά και χρηστικά

Το Youtube TV φέρνει σταδιακά, ενδιαφέρουσες αναβαθμίσεις, σε όλους τους χρήστες του καθιστώντας την καθημερινότητα τους ευκολότερη.

Τι θα έπρεπε να γνωρίζετε:

  • Το YouTube TV συνεχίζει να αναπτύσσεται και να ενισχύει την πλατφόρμα του, πρόσφατα πρόσθεσε ήχο περιβάλλοντος 5.1 για να συμπληρώσει τη ροή περιεχομένου 4K του.
  • Το YouTube TV εισήγαγε έναν χειρισμό που μιμείται το κουμπί “Last” της τηλεόρασης, επιτρέποντας στους συνδρομητές να μετακινούνται γρήγορα μεταξύ των προηγούμενων καναλιών τους, κυρίως χρήσιμο για τους λάτρεις του αθλητισμού που παρακολουθούν πολλά παιχνίδια.
  • Ενώ δεν έχουν όλοι οι χρήστες λάβει ακόμα αυτήν τη δυνατότητα, φαίνεται να βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει παρατηρηθεί σε συσκευές Apple TV, Chromecast με Google TV και Roku.

Δείτε επίσης: YouTube: Πώς να διαχειριστείτε το ιστορικό των σχολίων σας;

Αν εξακολουθείτε να επιλέγετε την τηλεόραση μέσω καλωδίου (καλωδιακή), πιθανόν να έχει προσπαθήσει κάποιος να σας προτείνει τα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών ροής (live-streaming) όπως το YouTube TV. Η αποκοπή της τηλεοπτικής σύνδεσης έχει δώσει σε εκατομμύρια ανθρώπους τη δυνατότητα να πληρώνουν για στοχευμένο περιεχόμενο που επιθυμούν χωρίς συμβατικές συμφωνίες. Παρά την αύξηση των τιμών συνδρομής, η πλατφόρμα συνεχίζει να αναπτύσσεται και βρίσκει νέους τρόπους για να προσαρμόζει το περιεχόμενο σε συγκεκριμένους χρήστες. Όπως και με τις περισσότερες από τις εφαρμογές της, η Google συνεχίζει να εφαρμόζει βελτιώσεις στον σχεδιασμό, και πρόσφατα πρόσθεσε surround ήχο 5.1 για να συμπληρώσει τη ροή περιεχομένου 4K του YouTube TV. Ο γίγαντας streaming μόλις πρόσθεσε ένα άλλο χαρακτηριστικό που οι πρώην συνδρομητές καλωδιακής τηλεόρασης ήθελαν εδώ και πολύ καιρό.

Στις αρχές του χρόνου, το YouTube TV προσάρμοσε τον live οδηγό του για να εμφανίζει ένα πολύ πιο καθαρό σχεδιασμό πλακέτας καναλιού. Επειδή η πλατφόρμα δεν λειτουργεί με τυπικούς αριθμούς καναλιών της καλωδίου, εξαλείφει την ανάγκη να μνημονεύετε τις συσχετίσεις μεταξύ καναλιών και αριθμών. Αν είστε σαν και εμένα που είχατε μνημονευμένους τους αριθμούς καναλιών CBS, NBC, FOX και ESPN για μια μακρά μέρα ποδοσφαίρου, δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για αυτό.

Δείτε ακόμα: Αλλάζει το Μοντέλο Διαφημίσεων στο YouTube

Το YouTube TV έχει μια νέα λειτουργία στην ενότητα “Networks” όταν κατεβαίνετε με το βέλος δύο φορές που σας επιτρέπει να μετακινείστε γρήγορα μεταξύ των τελευταίων τεσσάρων καναλιών, αλλά απαιτεί περίπου τέσσερα κλικ συνολικά αντί για ένα. Μοιάζει με μια αδιάφορη αλλαγή, αλλά είναι μια αντιληπτή αλλαγή όταν δεν έχετε το αγαπημένο σας “Last” κουμπί. Καλά, το YouTube TV άκουσε, και οι συνδρομητές βλέπουν τώρα μια νέα συντόμευση για να δουν το προηγούμενο κανάλι τους.

Ανακαλύφθηκε πρώτα από χρήστες στο subreddit του YouTube TV, δεν όλες οι πλατφόρμες έχουν λάβει ακόμα αυτήν τη λειτουργία (μέσω του 9to5Google). Ορισμένοι χρήστες Apple TV, Roku, Chromecast και Sony Bravia έχουν αγαπήσει τη νέα συντόμευση “Last”, ενώ κάποιοι δεν έχουν λάβει ακόμα το νέο χαρακτηριστικό. Η Google φαίνεται ότι προτίμησε μια σταδιακή κυκλοφορία, οπότε κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά αν δεν έχετε λάβει ακόμα το χαρακτηριστικό.

Ένα αναδυόμενο παράθυρο ενημέρωσε τους χρήστες που έλαβαν τη συντόμευση του τελευταίου καναλιού ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το χαρακτηριστικό κρατώντας πατημένο το πλήκτρο επιλογής ή ΟΚ. Γιατί πήρε τόσο καιρό να προστεθεί ένα “Last” κουμπί; Ποιος ξέρει; Αλλά είναι ένα ευπρόσδεκτο χαρακτηριστικό για τους χρήστες του YouTube TV, ιδίως για τους λάτρεις του αθλητισμού που συνηθίζουν να παρακολουθούν πολλά παιχνίδια ταυτόχρονα. Αυτό είναι το πρώτο χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους συνδρομητές του YouTube TV να μετακινούνται γρήγορα μεταξύ ενός προηγούμενου καναλιού χωρίς να πηγαίνουν στην ενότητα “Networks”.

Δείτε επίσης: YouTube: Νέα λειτουργία θα μετράει “Likes” και “Views” σε πραγματικό χρόνo

Ο χρονισμός δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος, με τα πλέι-οφ του NFL μόλις λίγες εβδομάδες μακριά. Η χαλάρωση στον καναπέ και η μετάβαση μεταξύ δύο παιχνιδιών μόλις έγινε 3 κλικ πιο εύκολη. Σε σοβαρό σημείο, το YouTube TV έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ενσωμάτωση όλων των χαρακτηριστικών που έχουμε αγαπήσει με την καλωδίωση χωρίς όλες τις ταλαιπωρίες που συνοδεύουν την αντιμετώπιση των παροχών καλωδίωσης.

Ένα “Last” κουμπί ή συντόμευση ήταν ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που έλειπαν στην πλατφόρμα. Το YouTube TV έχει κάνει πολλές βελτιώσεις για να καταστήσει την παρακολούθηση ζωντανών αθλητικών γεγονότων έναν σημαντικό πόλο έλξης για την πλατφόρμα, και η απλή προσθήκη μιας συντόμευσης για το προηγούμενο κανάλι έχει κάνει τους συνδρομητές πολύ ευτυχισμένους.

Το χαρακτηριστικό δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα σε όλους τους χρήστες, αλλά ελπίζουμε ότι θα συμβεί σύντομα.

Πηγή: androidpolice.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS