ΑρχικήHow ToYouTube: Πώς να διαχειριστείτε το ιστορικό των σχολίων σας;

YouTube: Πώς να διαχειριστείτε το ιστορικό των σχολίων σας;

YouTube ιστορικό σχολιών

Το YouTube είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες βίντεο και επιτρέπει στους χρήστες να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα διάφορα βίντεο που παρακολουθούν, στην ενότητα των σχολίων. Μπορεί να χρησιμοποιείτε κι εσείς τα σχόλια για να εκφράσετε το θαυμασμό σας για έναν καλλιτέχνη ή μπορεί να έχει τύχει να συμμετάσχετε σε μια πολιτική συζήτηση. Όπως και να έχει, το ιστορικό σχολίων σας στο YouTube αντικατοπτρίζει τις προτιμήσεις και πεποιθήσεις σας. Ωστόσο, οι απόψεις σας μπορεί να αλλάζουν. Επομένως, είναι σημαντικό να ελέγχετε περιοδικά το ιστορικό σας και, εάν είναι απαραίτητο, να επεξεργάζεστε ή να διαγράφετε σχόλια για να διασφαλίζετε ότι ευθυγραμμίζονται με τις τρέχουσες απόψεις σας.

Δείτε επίσης: YouTube: Νέα λειτουργία θα μετράει “Likes” και “Views” σε πραγματικό χρόνo

Δείτε τον παρακάτω οδηγό, για να μάθετε πώς μπορείτε να διαχειριστείτε το ιστορικό σχολίων σας στο YouTube:

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google (Gmail).

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει πολλούς λογαριασμούς Google για να σχολιάσετε βίντεο YouTube, επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία για κάθε λογαριασμό ξεχωριστά.

Αποκτήστε πρόσβαση στο ιστορικό σχολίων σας στο YouTube:

  • Χρησιμοποιήστε τον παρεχόμενο σύνδεσμο για να αποκτήσετε πρόσβαση στο ιστορικό σχολίων σας στο YouTube μέσω της Google.
  • Ελέγξτε την προηγούμενη δραστηριότητά σας στο YouTube, κοιτάζοντας τα σχόλια που έχετε κάνει κατά καιρούς.
  • Τα νέα σχόλια μπορεί να εμφανίζονται αμέσως στο ιστορικό σας.

Δείτε επίσης: YouTube Premium Διευρύνει την Παρουσία του με τα Playables

Διαγράψτε τα ανεπιθύμητα σχόλια στο YouTube

  • Βρείτε τα σχόλια που θεωρείτε ότι δεν σας αντιπροσωπεύουν πια και δεν θέλετε να είναι ορατά στο κοινό. Αναζητήστε το σχόλιο που θέλετε να διαγράψετε στη λίστα του ιστορικού σχολίων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης ή να κάνετε κύλιση στη λίστα για να το βρείτε.
  • Κάντε κλικ στο σύμβολο “Χ” δίπλα σε κάθε σχόλιο για να το διαγράψετε. Το σχόλιο θα διαγραφεί από το ιστορικό σχολίων και δεν θα είναι πλέον ορατό σε άλλους χρήστες.
  • Έχετε στο νου σας, ότι δεν θα εμφανίζονται σχόλια σε βίντεο που έχουν διαγραφεί ή σε αυτά που παραβιάζουν τους κανόνες του YouTube.

Επεξεργαστείτε σχόλια στο YouTube

  • Για να επεξεργαστείτε ένα σχόλιο, κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να επισκεφθείτε το βίντεο που περιέχει το σχόλιο που θέλετε να επεξεργαστείτε.
  • Στη σελίδα του βίντεο, εντοπίστε τις τρεις τελείες δίπλα στο σχόλιό σας.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή “Edit“.
  • Επεξεργαστείτε το σχόλιο, κάντε τις αλλαγές που θέλετε και κάντε αποθήκευση.

Δείτε επίσης: Γιατί αφαιρούν τους Adblockers οι χρήστες του YouTube;

Η τακτική διαχείριση του ιστορικού σχολίων σας στο YouTube είναι σημαντική για να διασφαλίσετε ότι η παρουσία σας στο διαδίκτυο ευθυγραμμίζεται με τις τρέχουσες πεποιθήσεις σας. Καθώς μεγαλώνουμε και εξελισσόμαστε, οι απόψεις μας μπορεί να αλλάζουν πάνω σε διάφορα θέματα. Μια άποψη που μπορεί να είχαμε εκφράσει κάποτε, μπορεί να μην μας αντιπροσωπεύει πια. Ευτυχώς, το YouTube, επιτρέπει τη διαγραφή ή αλλαγή σχολίων ανά πάσα στιγμή.

Πηγή: www.gadgetsnow.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS