ΑρχικήinetGoogle Messages: Ίσως επιτρέψει να επεξεργάζεστε μηνύματα μετά την αποστολή τους

Google Messages: Ίσως επιτρέψει να επεξεργάζεστε μηνύματα μετά την αποστολή τους

Η Google ίσως εργάζεται πάνω σε μια νέα λειτουργία για την εφαρμογή Google Messages που θα σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε ένα μήνυμα αφού το στείλετε, σύμφωνα με κώδικα που εντόπισε το TheSpAndroid. Οι αναφορές για το νέο χαρακτηριστικό εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε μια έκδοση beta της εφαρμογής στις 19 Νοεμβρίου και υπάρχουν τέσσερα flags που φαίνεται να το αναφέρουν, αν και η προσπάθεια ενεργοποίησής τους φέρεται να μην κάνει τίποτα.

Google Messages μηνύματα

Η πιθανή εμφάνιση ενός τέτοιου χαρακτηριστικού στο Google Messages δεν αποτελεί έκπληξη, αφού όλο και περισσότερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων επιτρέπουν την επεξεργασία μηνυμάτων ακόμα και μετά την αποστολή τους. Για παράδειγμα, η Apple έδωσε στους χρήστες του iMessage τη δυνατότητα να επεξεργάζονται τα απεσταλμένα μηνύματα με το iOS 16. Το WhatsApp κυκλοφόρησε μια παρόμοια λειτουργία νωρίτερα το 2023. Ωστόσο, υπάρχει περιορισμένος χρόνος για να επεξεργαστείτε τα απεσταλμένα μηνύματα — δύο λεπτά για το iMessage και 15 για WhatsApp. Επίσης, αυτές οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν να διαγράφετε μηνύματα μετά την αποστολή τους.

Δείτε επίσης: WhatsApp: “View Once” και για φωνητικά μηνύματα!

Ωστόσο, η Google δεν έχει σχολιάσει επίσημα τον ερχομό αυτού του χαρακτηριστικού ούτε έχει εξηγήσει πώς θα μπορούσε τελικά να λειτουργήσει αυτό το feature στο Google Messages. Δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρχει χρονικό όριο για την επεξεργασία μηνυμάτων ή εάν ένας παραλήπτης θα μπορεί να δει ένα ιστορικό επεξεργασίας.

Επεξεργασία μηνυμάτων κειμένου μετά την αποστολή

Μια από τις καλύτερες τεχνικές για την επεξεργασία μηνυμάτων κειμένων που έχουν ήδη αποσταλεί είναι η προσεκτική ανάγνωση του κειμένου. Αυτό σας επιτρέπει να εντοπίσετε οποιοδήποτε λάθος θέλετε να διορθώσετε. Αναζητήστε ορθογραφικά, γραμματικά και συντακτικά λάθη, καθώς και ανακρίβειες ή ασάφειες όσον αφορά στην έκφρασή σας.

Δείτε επίσης: Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα SMS σας στο Android σας;

επεξεργασία μηνυμάτων
Google Messages: Ίσως επιτρέψει να επεξεργάζεστε μηνύματα μετά την αποστολή τους

Μια άλλη σημαντική τεχνική είναι η αναζήτηση αντιφάσεων ή αντιθέσεων στο κείμενο. Ελέγξτε αν υπάρχουν παράλογες ή αντιφατικές προτάσεις και προσπαθήστε να τις διορθώσετε ή να τις διαγράψετε. Αυτό θα βελτιώσει τη συνοχή και την ακρίβεια του κειμένου.

Δείτε επίσης: Android: Πώς να εκτυπώσετε μηνύματα κειμένου;

Τέλος, μην ξεχάσετε να επανεξετάσετε την επιλογή των λέξεων και την χρήση τους. Ελέγξτε αν μπορείτε να βελτιώσετε την ακρίβεια, την ευκρίνεια και την εκφραστικότητα του κειμένου αντικαθιστώντας ή προσθέτοντας λέξεις. Αυτό θα βοηθήσει στην επίτευξη ενός πιο ευανάγνωστου μηνύματος.

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS