ΑρχικήgamingSuicide Squad: Kill the Justice League: Διαρροές και Αντίδρασεις

Suicide Squad: Kill the Justice League: Διαρροές και Αντίδρασεις

Αν ανυπομονείτε να παίξετε το Suicide Squad: Kill the Justice League, ειδικά για να απολαύσετε την ιστορία του, η περιήγησή σας στο διαδίκτυο μόλις έγινε λίγο πιο δύσκολη. Ορισμένα σημεία της πλοκής διέρρευσαν στο διαδίκτυο και φυσικά η εταιρεία ανάπτυξης Rocksteady δεν είναι χαρούμενη με το γεγονός.

Δείτε επίσης: Ακύρωση του The Last of Us Online

Αν περιμένετε με ανυπομονησία να παίξετε το Suicide Squad: Kill the Justice League, ειδικά για να ζήσετε την ιστορία του, η παραμονή σας στο διαδίκτυο μόλις έγινε λίγο πιο δύσκολη. Κάποια σημαντικά σημεία της πλοκής διέρρευσαν στο διαδίκτυο, και φυσικά, ο δημιουργός προγραμματιστής και εκδότης του παιχνιδιού Rocksteady δεν είναι χαρούμενος.

Φαίνεται ότι οι διαρροές προέρχονται από ένα κλειστό δοκιμαστικό beta, όπου ήχος από ένα κρίσιμο κομμάτι της πλοκής, συν ήχοι και ένα βίντεο που δείχνει χαρακτήρες που δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί, βγήκαν στην φόρα. Δε θα μοιραστούμε τις λεπτομέρειες, αλλά δεν είναι δύσκολο να τις βρείτε. Σας παρακαλούμε απλώς να αποφεύγετε τη δημοσίευση οποιονδήποτε spoilers στα σχόλια, σε σεβασμό προς εκείνους που θέλουν να τα μάθουν όταν θα είναι όντως η ώρα.

Δείτε επίσης: Naughty Dog: Εργάζεται πάνω σε “Brand-New” παιχνίδια για έναν παίκτη!

Η Rocksteady έχει δημοσιεύσει μια δήλωση στο λογαριασμό της σχετικά με τις διαρροές, την οποία έχουμε παραθέσει πλήρως παρακάτω.

“Ανυπομονούμε να οι παίκτες ζήσουν την ιστορία που έχουμε δημιουργήσει στο Suicide Squad: Kill the Justice League όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει το νέο έτος. Ελπίζουμε όλοι να παίξουν το παιχνίδι και να αισθανθούν κάθε στιγμή στην αφήγηση μόνοι τους. Είναι πολύ απογοητευτικό να βλέπουμε λεπτομέρειες να διαρρέουν πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, οπότε μπορούμε μόνο να σας παροτρύνουμε να προσπαθήσετε να αποφύγετε τα spoilers όπου μπορείτε. Και παρακαλούμε προσπαθήστε να μην επηρεάσετε την απόλαυση άλλων παικτών δημοσιεύοντας spoilers.”

– Rocksteady

Είναι πάντα απογοητευτικό να βλέπεις διαρροές τέτοιου είδους, και με το Suicide Squad ακόμα δύο μήνες μακριά από την κυκλοφορία του, οι ενδιαφερόμενοι παίκτες που θέλουν να παραμείνουν σε εκπλήξεις έχουν αρκετές εβδομάδες για να αποφύγουν spoilers πριν δουν την ιστορία μόνοι τους.

Το Suicide Squad: Kill the Justice League λαμβάνει χώρα αρκετά χρόνια μετά το τέλος του Batman: Arkham Knight και έχει στο κέντρο της τους χαρακτήρες Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang και King Shark, που έχουν αναλάβει το καθήκον να υπερασπίσουν τη Γη από έναν υπνωτισμένο Justice League, υπό την επήρεια του Brainiac.

Suicide Squad

Δείτε ακόμα: Iστορική νίκη: Η Epic Games και το Fortnite κερδίζουν τη Google

Το συνεργατικό παιχνίδι σε ανοιχτό κόσμο έχει λάβει πολλές αρνητικές αντιδράσεις από τους οπαδούς λόγω του gameplay βασισμένου σε πυροβολισμούς, της απαίτησης για συνεχή σύνδεση στο διαδίκτυο και των στοιχείων υπηρεσίας live streaming, όπως το Battle Pass.

Πηγή: gameinformer.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS