ΑρχικήgamingNaughty Dog: Εργάζεται πάνω σε "Brand-New" παιχνίδια για έναν παίκτη!

Naughty Dog: Εργάζεται πάνω σε “Brand-New” παιχνίδια για έναν παίκτη!

Παρά τις ανησυχίες για το αν ο προγραμματιστής ασχολείται περισσότερο με τα remasters, η Naughty Dog αποκαλύπτει ότι εργάζεται πάνω σε “Brand-New” παιχνίδια για έναν μόνο παίκτη.

Naughty Dog

Παρότι αυτή η είδηση απογοήτευσε πολλούς θαυμαστές που ανυπομονούσαν να βιώσουν τον μοναδικό μετα-αποκαλυπτικό κόσμο του The Last of Us μαζί φίλους, άλλοι αντέδρασαν με ενθουσιασμό.
Τα τελευταία χρόνια, η Naughty Dog φαινόταν να έχει την πρόθεση να κάνει remaster και να επανακυκλοφορεί τα δύο παιχνίδια Last of Us ξανά και ξανά.

Δείτε περισσότερα: Naughty Dog: Τέλος τα Uncharted παιχνίδια

Το παιχνίδι The Last of Us κυκλοφόρησε αρχικά για PS3 το 2014 και μετά από σχεδόν έναν χρόνο, κυκλοφόρησε μια βελτιωμένη έκδοση για το PS4. Στη συνέχεια, το 2022, κυκλοφόρησε ένα πλήρες remake του The Last of Us. Το The Last of Us Part 2 θα υποστεί μια παρόμοια μεταχείριση, με ένα remaster για το PS5 που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2024, μόλις τέσσερα χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Φυσικά, ένα από τα “ολοκαίνουργια” παιχνίδια που προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον είναι πιθανότατα η πολυαναμενόμενη τρίτη έκδοση του The Last of Us, η οποία εδώ και αρκετό καιρό θεωρείται ότι βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Ωστόσο, οι θαυμαστές έχουν εκφράσει και την επιθυμία τους για ένα άλλο παιχνίδι Uncharted, παρά τη δήλωση του συμπροέδρου της Naughty Dog, Neil Druckmann, ότι το στούντιο επικεντρώνεται σε άλλα έργα.

Naughty Dog

Ο προγραμματιστής έχει δημιουργήσει δύο άλλες εξαιρετικά επιτυχημένες σειρές παιχνιδιών: το Crash Bandicoot και το Jak and Daxter. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η Naughty Dog δεν έχει ασχοληθεί μόνο με το Crash Bandicoot από το 1999, αλλά μια τέταρτη συνέχεια στη σειρά Jak and Daxter θα γνώριζε μεγάλη αποδοχή. Επιπλέον, η ανακοίνωση μιας ολοκαίνουργιας IP, ίσως του φημολογούμενου παιχνιδιού επιστημονικής φαντασίας από τη Naughty Dog, αναμφίβολα θα προκαλούσε ενθουσιασμό.

Διαβάστε επίσης: Xbox Game Pass: Έρχεται στο Meta Quest με ένα όμως πρόβλημα

Πηγή: gamerant.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS