ΑρχικήgamingNaughty Dog: Τέλος τα Uncharted παιχνίδια

Naughty Dog: Τέλος τα Uncharted παιχνίδια

Ο Neil Druckmann, συμπρόεδρος της Naughty Dog, δήλωσε πρόσφατα ότι ενώ η εταιρεία έχει «προχωρήσει» από τη σειρά παιχνιδιών Uncharted, έχει αφήσει την πόρτα ανοιχτή για περισσότερο content του The Last of Us.

Ανέφερε σε μια πρόσφατη συνέντευξη ότι το multiplayer παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει, το The Last of Us Part 3, θεωρείται “άλλο κεφάλαιο” με νέο story και νέους χαρακτήρες.
Όσον αφορά τη συνέχεια του The Last of Us Part 3, ο Druckmann δήλωσε ότι η ομάδα έχει μεγάλη «δημιουργική ελευθερία» με τη Sony και δεν υπάρχει σημαντική πίεση για τη δημιουργία του sequel.

Δείτε επίσης: Η 343 Industries λέει ότι θα συνεχίζει να αναπτύσσει το Halo

Druckmann Naughty dog τέλος uncharted Last of us

Όπως δήλωσε ο Druckmann “Στη Naughty Dog, είμαστε απίστευτα τυχεροί που έχουμε τη Sony ως εκδότη μας. Μας υποστηρίζουν οικονομικά και δημιουργικά, και αφού ανήκουμε στη Sony, έχουμε την ελευθερία να ακολουθήσουμε τα πάθη μας χωρίς να αισθανόμαστε πιεσμένοι να δημιουργήσουμε συνέχειες μόνο και μόνο επειδή ένα παιχνίδι ήταν επιτυχημένο”.

Ο Druckmann χρησιμοποίησε το Uncharted ως παράδειγμα για τα λεγόμενα του.
Εξήγησε ότι το Uncharted 4: A Thief’s End είναι ένα από τα παιχνίδια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις του στούντιο, αλλά αυτή η επιτυχία δεν επιβάλλει τη δημιουργία ενός sequel.
 Για το λόγο αυτό ανακοίνωσε ότι η Naughty Dog προχωρά από τη σειρά Uncharted.
“Καταφέραμε να κλείσουμε την ιστορία και να πούμε ότι τελειώσαμε με αυτήν. Προχωράμε παρακάτω”.

Χρησιμοποίησε το The Last of Us Part 2 για να αποδείξει ακόμη περισσότερο ότι η Naughty Dog δεν αισθάνεται πιεσμένη να κάνει sequels.
Εξήγησε ότι είναι στο χέρι της ομάδας αν θα υπάρξει ή όχι sequel.
Αυτό μοιάζει με ένα σχόλιο που έκανε το 2014, στο Reddit, κατά την κυκλοφορία του Left Behind, όπου είπε πως «υπάρχει 50/50 πιθανότητα να υπάρξουν κι άλλες περιπέτειες σε αυτόν τον κόσμο».

Η ομάδα εν τέλη βρήκε το story που ήθελε το παιχνίδι να αφηγηθεί και αποφάσισε να προχωρήσει στην ανάπτυξη του.

Δείτε επίσης: Δείτε το Developer Direct showcase των Xbox και Bethesda!

Έχουν υπάρξει διάφορες αναφορές σχετικά με την πιθανότητα ενός The Last of Us Part 3.
Ο Druckmann έχει δηλώσει ότι υπάρχει “περισσότερη ιστορία να ειπωθεί” στον κόσμο του The Last of Us και τον Απρίλιο του 2021 επιβεβαίωσε ότι είχε ένα προσχέδιο για ένα πιθανό sequel.
Φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως αυτό το story δεν είναι υπό ανάπτυξη, παρόλα αυτά ελπίζει να το δει μια μέρα ολοκληρωμένο.

Το μέλλον της σειράς Uncharted είναι επίσης αβέβαιο. Πριν από την κυκλοφορία του Uncharted 4, ο επικεφαλής σχεδιαστής του παιχνιδιού Robert Cogburn άφησε να εννοηθεί στη σελίδα Kotaku ότι ήταν πιθανότατα η τελευταία συμμετοχή της ομάδας στο franchise, αναφέροντας ότι είχαν “κουραστεί να απαντούν στους ίδιους τύπους ερωτήσεων με την ίδια μυθοπλασία”.

Φαίνεται ότι η σειρά Uncharted μπορεί να μην έχει τελειώσει τελικά όμως!
Ένας υπεύθυνος προσλήψεων της Naughty Dog αποκάλυψε πρόσφατα ότι η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση νέων ταλέντων που θα βοηθήσουν στη δημιουργία νέων παιχνιδιών και θα συνεχίσουν την κληρονομιά του Uncharted. Επιπλέον, μια αγγελία εργασίας από ένα από τα εσωτερικά στούντιο της Sony ανέφερε ότι συνεργάζονται με τη Naughty Dog σε ένα “αγαπημένο franchise” – το οποίο πολλοί πιστεύουν ότι είναι το Uncharted.

Ακόμα και ο δημιουργικός διευθυντής του Uncharted: Lost Legacy, Shaun Escayg, άφησε να εννοηθεί ότι το στούντιο έχει μεγάλη αγάπη για τη σειρά αυτή και ότι δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλα παιχνίδια μελλοντικά.

Αν και υπάρχουν φήμες για ενα remake του παιχνιδιού, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για αυτό το δημοφιλές franchise!

Πηγή πληροφοριών: yahoo.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS