ΑρχικήGamingΗ 343 Industries λέει ότι θα συνεχίζει να αναπτύσσει το Halo

Η 343 Industries λέει ότι θα συνεχίζει να αναπτύσσει το Halo

Οι πρόσφατες εικασίες αποδείχθηκαν ψευδείς – η 343 Industries θα συνεχίσει το development του franchise του “Halo”.

Δείτε επίσης: Η Google ανησυχεί για την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft

343 Industries halo

Δείτε επίσης: Suicide Squad: Κυκλοφόρησε leaked screenshot που ανησυχεί τους fans

Την περασμένη εβδομάδα, η Microsoft ανακοίνωσε την απογοητευτική είδηση ότι 10.000 άνθρωποι απολύθηκαν από την εταιρεία (εργαζόμενο σε Xbox Game Studios, The Coalition, 343 Industries και Bethesda). Την ίδια μέρα, ωστόσο, ο Joseph Staten – ο Creative Director του Halο Infinite, ο οποίος εντάχθηκε στην 343 Industries το 2020 για να βοηθήσει στην ολοκλήρωση του παιχνιδιού – αποκάλυψε ότι θα αποχωρούσε από την 343 Industries για να επιστρέψει στην Xbox Publishing. Παρόλο που αυτή η κίνηση μπορεί να θεωρηθεί ως μια ατυχής κατάληξη κάποιου είδους για το Halo Infinite και την 343 Industries, δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση για το αν ή πώς αυτές οι απολύσεις θα επηρεάσουν την πρόοδο του Halo Infinite στο μέλλον.

Παρόλο που μια αναφορά ανέφερε ότι η 343 Industries μπορεί να μην αναπτύσσει πλέον παιχνίδια Halo και ότι θα το κάνουν άλλοι προγραμματιστές, ενώ το στούντιο θα επιβλέπει το franchise, ο Pierre Hintze, επικεφαλής της 343 Industries, απάντησε γρήγορα σε αυτή τη φήμη μέσω Twitter το Σαββατοκύριακο:

“Το Halo και το Master Chief είναι εδώ για να μείνουν. Η 343 Industries θα συνεχίσει να αναπτύσσει το Halo τώρα και στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένων επικών ιστοριών, πολλών παικτών και άλλων όσων κάνουν το Halo υπέροχο.”

Δείτε επίσης: Η Nintendo «θα ενισχύσει» την παραγωγή του Switch;

Με λίγα λόγια, ο Pierre Hintze απορρίπτει τόσο τις αναφορές όσο και τους ψιθύρους ότι τα mainline παιχνίδια Halο δεν θα αναπτύσσονται πλέον από την 343 Industries – η οποία γέννησε τα Halo 4, 5: Guardians και Infinite.

Πηγή πληροφοριών: gameinformer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS