Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

WordSafety: Epic λάθη Ελέγξτε το όνομα της εταιρείας σας σε διαφορετικές γλώσσες

Η WordSafety είναι μια νέα ιστοσελίδα που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες και σας επιτρέπει να ελέγξετε αν μια λέξη σημαίνει κάτι το άσχημο σε άλλη γλώσσα.

wordsafety

Για να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ίσως είναι αρκετά δύσκολο αφού χρειάζεστε ένα σοβαρό ποσό κεφαλαίου. Όμως το θέμα δεν σταματάει εκεί. Στην εποχή του Διαδικτύου, η εταιρεία σας είναι πολύ εύκολο να γίνει γνωστή παγκοσμίως και μάλιστα από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Οι περισσότερες νεοσύστατες επιχειρήσεις σήμερα προσπαθούν να λανσάρουν κάτι το διαφορετικό, συμπεριλαμβανομένου και του ονόματος τους το οποίο συνήθως γίνεται και domain με την κατάληξη .com. Δεδομένου ότι σχεδόν όλες οι συνήθεις λέξεις με την κατάληξη .com έχουν ήδη αγοραστεί, οι περισσότεροι νέοι επιχειρηματίες εφεύρουν λέξεις που πολλές φορές καταλήγουν να έχουν κρυμμένα νοήματα.

Υπηρεσίες όπως το Lauchnink ή το Namebird παρέχουν στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων τα εργαλεία για να δημιουργήσουν τυχαία ένα νέο όνομα εταιρείας και στη συνέχεια να το καταχωρήσουν σαν domain, αλλά, αυτά τα εργαλεία, μπορεί μερικές φορές να τους βάλουν σε ατυχής συσχετισμούς λέξεων.

Εδώ είναι όπου το WordSafety μπαίνει στο παιχνίδι, επιτρέποντας στους χρήστες να εισάγουν τις δικές τους λέξεις καθώς και ενώσεις λέξεων και να δούνε αν αυτές έχουν άσχημα νοήματα σε άλλες γλώσσες ή ακόμα και αν είναι απλά κολακευτικές για την επιχείρηση και τη δραστηριότητα του ιδιοκτήτη.

Η υπηρεσία έχει σήμερα μια βάση δεδομένων 3.000 λέξεων και υποστηρίζει Αραβικά, Μπενγκάλι, Κινέζικα, Ολλανδικά, Αγγλικά, Φινλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Χίντι, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κορεατικά, Μαλαισιανά, Περσικά (Φαρσί), Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Ισπανικά, και Σουηδικά.

Αυτές οι 19 γλώσσες καλύπτουν 3,8 δις του πληθυσμού του πλανήτη, και θα πρέπει να σας βοηθήσουν να αποφύγετε ενοχλητικές καταστάσεις, όταν θα επεκτείνετε την δραστηριότητας της εταιρείας σας στο εξωτερικό.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *