ΑρχικήinetApple: Η Epic θα επιστρέψει στο App Store μόνο αν τηρεί τους...

Apple: Η Epic θα επιστρέψει στο App Store μόνο αν τηρεί τους κανόνες

Η Apple ανέφερε σε μία ανακοίνωσή της, ότι η Epic είναι ευπρόσδεκτη να επιστρέψει στο App Store όταν συμφωνήσει να “παίξει με τους ίδιους κανόνες με όλους τους άλλους”, όρους στους οποίους ο προγραμματιστής δεν έχει συμφωνήσει ακόμη.

Apple

Δείτε επίσης: Η Apple απέλυσε υπάλληλο που μίλησε δημόσια για εργασιακά θέματα

Η Epic ζήτησε από την Apple την Πέμπτη, να αποκαταστήσει τον λογαριασμό προγραμματιστή της μετά την ψήφιση νόμου της Νότιας Κορέας, που θα απαιτεί από τους χειριστές καταστημάτων εφαρμογών όπως η Apple και η Google, να προσφέρουν συστήματα πληρωμών τρίτων για αγορές εντός εφαρμογής.

Όπως έχουμε πει εδώ και αρκετό καιρό, θα χαιρετήσουμε την επιστροφή της Epic στο App Store αν συμφωνήσει να παίξει με τους ίδιους κανόνες όπως όλοι οι άλλοι“, ανέφερε η Apple στη δήλωση που έκανε στο AppleInsider. “Η Epic παραδέχθηκε ότι παραβίασε τη σύμβαση και προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία νόμιμη βάση για την επαναφορά του λογαριασμού προγραμματιστή τους.

Δείτε ακόμα: Apple event στις 14 Σεπτεμβρίου: θα ανακοινωθεί το iPhone 13;

Η αποδοχή των οδηγιών του App Store είναι η ελάχιστη απαίτηση για κάθε προγραμματιστή, προκειμένου να αποκτήσει είσοδο στον ιστότοπο εφαρμογών, αλλά η Epic αρνήθηκε να συμφωνήσει με τους όρους της Apple. Το αίτημα της Epic την Πέμπτη δεν καταδεικνύει την προθυμία της να αλλάξει αυτή τη στάση και η Apple δεν είναι διατεθειμένη να εξετάσει το αίτημα για επαναφορά, έως ότου ο προγραμματιστής συμφωνήσει να συμμορφωθεί με τους κανόνες του App Store.

Epic

Ο προγραμματιστής του “Fortnite” είχε ελπίδες για μια αλλαγή στη στάση της εταιρείας, μετά την ψήφιση του Νόμου Τηλεπικοινωνίας της Νότιας Κορέας, ο οποίος θα απαιτήσει από τα καταστήματα εφαρμογών να αποδεχτούν εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής για αγορές εντός εφαρμογής. Η νομοθεσία ψηφίστηκε στα τέλη του περασμένου μήνα, αλλά δεν έχει ακόμη τεθεί σε ισχύ.

Δείτε επίσης: Η Epic Games ξεκινάει εκ νέου αγωγή εναντίον της Apple

Είναι ενδιαφέρον ότι η Epic στην επιστολή της προς την Apple την Πέμπτη ανέφερε ότι σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει Apple SDK, λογισμικό και υπηρεσίες δοκιμών. Το γιατί η Epic προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά τα εργαλεία είναι άγνωστο, αλλά δεν μπορεί να το κάνει νόμιμα χωρίς άδεια.

Το “Fortnite” αφαιρέθηκε από το App Store πριν από περισσότερο από έναν χρόνο, αφού η Epic παρέκαμψε τον μηχανισμό προμήθειας της Apple, συμπεριλαμβάνοντας κρυφά και ενεργοποιώντας αργότερα μια επιλογή πληρωμής τρίτου μέρους σε μια ενημέρωση εφαρμογής. Κατά συνέπεια, η Apple απενεργοποίησε τον λογαριασμό της εταιρείας, μια ενέργεια που πυροδότησε ένα νομικό μπαράζ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS