ΑρχικήGamingΗ Jackbox Games Ανακοινώνει το Naughty Pack για Ενήλικες!

Η Jackbox Games Ανακοινώνει το Naughty Pack για Ενήλικες!

Jackbox Games Naughty Pack

Γνωστή κυρίως για τη σειρά παιχνιδιών καρτών βάσει του κουίζ “You Don’t Know Jack” και τη σειρά παιχνιδιών “The Jackbox Party Packs” η Jackbox Games πάντα επέτρεπε απαντήσεις με ενήλικο περιεχόμενο, αλλά ποτέ δεν ενθάρρυνε ή προτρέπει αυτό άμεσα απο τους ίδιους τους τίτλους. Για όσους ήθελαν μια πιο ενήλικη εμπειρία (M-Rated), η Jackbox Games σας προσφέρει ακριβώς αυτό, καθώς ανακοίνωσε το Jackbox Naughty Pack, ένα νέο πακέτο με τρία παιχνίδια που υπόσχεται πικάντικες ερωτήσεις και βρώμικη διασκέδαση αργότερα φέτος.

Δείτε επίσης: Το Paper Mario: The Thousand-Year Door για το Switch στα 30fps

Δεν γνωρίζουμε ποια είδη παιχνιδιών θα περιλαμβάνονται, αλλά η Jackbox Games πειράζει την περιέργεια με “πικάντικες εκπλήξεις και ίσως ακόμα και κάποια γνώριμα πρόσωπα.” Αυτό υπονοεί έναν νέο, ενήλικο προσανατολισμένο You Don’t Know Jack; Θα έχουμε βρώμικες εκδοχές κάποιων κλασικών τίτλων της Jackbox; Ή θα είναι εντελώς νέα παιχνίδια που τυχαίνει να περιλαμβάνουν μερικούς αγαπημένους χαρακτήρες από παλιούς τίτλους; Δυστυχώς, για τώρα, η Jackbox Games κρατά αυστηρή σιωπή για το περιεχόμενο του Jackbox Naughty Pack.

Δείτε ακόμα: Another Crab’s Treasure: Ελληνικό Review

Ωστόσο, το στούντιο δημοσίευσε ένα teaser trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε παραπάνω. Το Jackbox Naughty Pack θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή προς το τέλος του 2024, και η Jackbox Games υπόσχεται περισσότερες λεπτομέρειες αυτό το καλοκαίρι.

Όλα τα παιχνίδια απο την Jackbox Games είναι διαθέσιμα σε όλες τις πλατφόρμες.

Πηγή: gameinformer

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS