ΑρχικήinetΤο AirTag 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2025

Το AirTag 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2025

Τον Οκτώβριο, κανείς άλλος από τον Ming-Chi Kuo της TF International είπε ότι η δεύτερη γενιά του tracker AirTag, θα ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή κατά το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Ο πολύ ακριβής αναλυτής της Apple έλεγε ότι η επόμενη έκδοση του AirTag θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2025. Επιπλέον, ο Kuo είπε τότε ότι η Apple σχεδίαζε να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα γύρω από τις χωρικές υπολογιστικές δυνατότητες του Vision Pro, με το AirTag 2 να ενσωματώνεται σε αυτή τη νέα πλατφόρμα.

Δείτε επίσης: Άνδρας βρήκε την κλεμμένη BMW του χάρη στο AirTag

Πρόσφατα, ένας άλλος χρήστης της Apple μίλησε επίσης για την κυκλοφορία του AirTag 2. Πρόκειται για τον επικεφαλής ανταποκριτή της Apple στο Bloomberg, Mark Gurman, ο οποίος έγραψε λίγα λόγια για τον ανιχνευτή αντικειμένων δεύτερης γενιάς σε ένα ενημερωτικό δελτίο του Power On. Σύμφωνα με τον Gurman, το νέο AirTag θα έχει κωδικό αριθμό B589 και το προϊόν θα είναι διαθέσιμο στα μέσα του επόμενου έτους. Ο τεχνολογικός γίγαντας λέγεται ότι αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί δοκιμές της επόμενης γενιάς AirTag με τους Ασιάτες κατασκευαστές συνεργάτες του.

AirTag 2

Δείτε ακόμα: Apple AirTag 2: Δεν αναμένεται πριν το 2025

Όλα αυτά είναι ενδιαφέροντα, αλλά τι μπορούμε να περιμένουμε με τα νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά για το AirTag2; Ο Gurman λέει ότι αναμένει η Apple να συσκευάσει το AirTag 2 με ένα νέο τσιπ που κάνει καλύτερη δουλειά στην παρακολούθηση τοποθεσίας.

Από την κυκλοφορία του τρέχοντος AirTag τον Απρίλιο του 2021, η συσκευή είχε κακή φήμη χάρη στη δημιουργικότητα ορισμένων εγκληματιών που χρησιμοποιούν το AirTag για κακόβουλους λόγους. Για παράδειγμα, οι κλέφτες αυτοκινήτων είναι γνωστό ότι κρύβουν ένα AirTag στα αυτοκίνητα που θέλουν να κλέψουν. Αφού παρακολουθήσουν το αυτοκίνητο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, πηγαίνουν και το κλέβουν στη διάρκεια της νύχτας. Άλλοι έχουν χρησιμοποιήσει το AirTag για να παρακολουθούν ανθρώπους.

κυκλοφορία

Δείτε επίσης: AirTag: Εντόπισε κλεμμένη αποσκευή και τον κλέφτη της

Στην ενημέρωση του iOS 17.5 που μόλις κυκλοφόρησε, η Apple πρόσθεσε μια νέα λειτουργία ανίχνευσης παρακολούθησης μεταξύ πλατφορμών, που θα ειδοποιεί έναν χρήστη iPhone εάν εντοπίσει ένα item tracker Bluetooth, που δεν είναι εγγεγραμμένο στον κάτοχο του iPhone να κινείται μαζί του, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας στο οποίο είναι συνδεδεμένο.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS