ΑρχικήReviewsiPhone 17 Ultra: Θα φέρει την επανάσταση όπως το iPhone X;

iPhone 17 Ultra: Θα φέρει την επανάσταση όπως το iPhone X;

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, το Apple iPhone 17 ενδέχεται να φέρει επανάσταση παρόμοια με αυτή του iPhone X.

iPhone 17 Ultra

Ένα νέο εξαιρετικά λεπτό μοντέλο iPhone λέγεται ότι είναι το νέο μοντέλο υψηλότερης ποιότητας, ίσως φέρει το όνομα iPhone 17 Ultra.

Το M4 iPad Pro αναδείχθηκε πρόσφατα ως η πιο λεπτή συσκευή της Apple μέχρι σήμερα. Αν το έχετε χρησιμοποιήσει, τότε γνωρίζετε πως μοιάζει με συσκευή από το μέλλον. Δεν είναι ακριβώς όπως στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, όπου οι χαρακτήρες κρατούν οθόνες λεπτές σαν χαρτί—αλλά πλησιάζει απίστευτα!

Διαβάστε ακόμη: Η Apple θέλει να διορθώσει το θέμα αφύπνισης στο iPhone

Ένα iPhone 17 Ultra με εξαιρετικά λεπτότερο σχεδιασμό θα μπορούσε να μοιάζει σαν να προέρχεται από το μέλλον.

Τώρα, κάποιοι θα μπορούσαν εύλογα να αναρωτηθούν: γιατί χρειαζόμαστε ένα πιο λεπτό iPhone; Το τρέχον μοντέλο είναι άψογο. Σίγουρα, κανείς δεν «χρειάζεται» το iPhone να γίνει πιο λεπτό. Αλλά αν η Apple μπορεί να διασφαλίσει επαρκή διάρκεια μπαταρίας, ένα εξαιρετικά λεπτό 17 Ultra θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στον σχεδιασμό του iPhone. Το λεπτότερο και ελαφρύτερο δεν είναι πάντα καλύτερο, αλλά συχνά μπορεί να είναι, όπως αποδεικνύει το M4 iPad Pro.

Αναμένουμε ήδη ότι η πλήρης σειρά iPhone 17 θα διαθέτει μια σημαντικά αναβαθμισμένη μπροστινή κάμερα, προχωρώντας από τα 12MP στα 24MP. Ωστόσο, λίγα είναι γνωστά για το σύστημα οπίσθιας κάμερας, εκτός από τις δηλώσεις του The Information για μια μεγάλη αλλαγή στον σχεδιασμό.

Οι πίσω κάμερες ενδέχεται να μετακινηθούν από την επάνω αριστερή γωνία του πίσω μέρους του τηλεφώνου στο επάνω κέντρο ως μέρος του επανασχεδιασμού.

Τα Android τηλέφωνα έχουν από καιρό σχεδιαστεί με τα συστήματα κάμερας στο κέντρο της συσκευής. Είναι λοιπόν ιδιαίτερα ενδιαφέρον ότι η Apple τώρα σχεδιάζει να κάνει αυτή τη μετάβαση. Φαίνεται πως το 17 Ultra θα είναι το μόνο μοντέλο με αυτή τη σχεδιαστική αλλαγή.

Εάν αυτή η αλλαγή στη θέση της κάμερας αποδειχθεί αληθινή, μπορούμε να υποθέσουμε ότι υπάρχει βάσιμος λόγος. Το iPhone 17 Ultra πιθανώς θα διαθέτει κάποιας μορφής προηγμένη τεχνολογία κάμερας που δεν είναι διαθέσιμη σε κανένα από τα άλλα μοντέλα της σειράς 17.

Αν η Apple επιδιώκει να αυξήσει τη μέση τιμή πώλησης ενός iPhone, οι βελτιωμένες δυνατότητες της κάμερας είναι από τους καλύτερους τρόπους να προσελκύσει πελάτες.

Όταν η Apple παρουσίασε το iPhone X, ένα μεγάλο μέρος της καινοτομίας βρισκόταν στο λογισμικό του. Η αφαίρεση της επιλογής “Αρχική” ήταν σημαντική, αλλά συνοδεύτηκε από μια ουσιαστική αλλαγή στην εμπειρία χρήστη (UX).

Όταν κυκλοφόρησε το Apple Watch Ultra, συνοδευόταν από σημαντικές καινοτομίες λογισμικού. Τα Wayfinder και Modular Ultra επέτρεπαν στους χρήστες να δημιουργούν προσαρμοσμένες προσόψεις ρολογιού με πρωτοποριακά σχέδια, κάτι που δεν ήταν εφικτό προηγουμένως. Η νυχτερινή λειτουργία προσέφερε μια μοναδική εμπειρία χρήσης του ρολογιού. Το κουμπί Action επέφερε μια σημαντική προσθήκη στο λογισμικό, ενισχύοντας τη συνολική λειτουργικότητα.

Δείτε επίσης: Το iPhone SE 4 είναι το πρώτο Face ID iPhone κάτω των 500$

Με το iPhone 17 Ultra, πιθανότατα να δούμε μια παρόμοια προσέγγιση στο λογισμικό. Πιθανότατα θα υπάρχει μια νέα δυνατότητα iOS που θα είναι αποκλειστική για το Ultra.

Ίσως σχετίζεται με το μοναδικό μέγεθος οθόνης της συσκευής, το οποίο αναμένεται να διαφέρει από τα άλλα 17 μοντέλα και πιθανόν να διαθέτει μικρότερη εγκοπή στην κορυφή. Ή ίσως το Ultra μοντέλο θα έχει μια ειδική έκδοση chip που επιτρέπει νέες δυνατότητες. Σε κάθε περίπτωση, το λογισμικό είναι ένας τρόπος με τον οποίο η Apple μπορεί να διαφοροποιήσει το προϊόν από τα υπόλοιπα μοντέλα της.

Πηγή: 9to5mac

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS