ΑρχικήinetΗ Apple θέλει να διορθώσει το θέμα αφύπνισης στο iPhone

Η Apple θέλει να διορθώσει το θέμα αφύπνισης στο iPhone

Η Apple εργάζεται για να διορθώσει ένα πρόβλημα που είχε ως αποτέλεσμα ορισμένοι χρήστες να παραπονιούνται ότι η αφύπνιση του iPhone τους δεν λειτουργεί ή είναι πολύ χαμηλή.

Δείτε επίσης: iPhone 17: Ήρθε η ώρα για την αναβάθμιση οθόνης που χρόνια περιμέναμε;

iPhone αφύπνιση

Η εταιρεία είπε ότι γνώριζε το ζήτημα, το οποίο έχει επισημανθεί από χρήστες του TikTok, οι οποίοι έχουν παραπονεθεί για περιστατικά όπου η αφύπνισή τους δεν ήχησε.

«Αυτή είναι πιθανώς η τρίτη ή η τέταρτη μέρα στη σειρά που το ξυπνητήρι μου δεν ήχησε», είπε ένας χρήστης του TikTok.

Ένας άλλος είπε: «Παρατήρησα ότι την περασμένη εβδομάδα το ξυπνητήρι μου δεν με ξυπνούσε». Οι χρήστες είπαν ότι το πρόβλημα τους προκαλεί προβλήματα.

Η Apple είπε ότι εργάζεται για να διορθώσει το πρόβλημα γρήγορα, αν και δεν είναι σαφές πόσα άτομα έχουν επηρεαστεί ή ποιες συσκευές εμπλέκονται.

Δείτε ακόμα: Ποιες λειτουργίες αναμένονται στο iPhone 16 Pro και 16 Pro Max;

Ένας άλλος χρήστης του TikTok, σε ένα βίντεο που έχει συγκεντρώσει σχεδόν 10 εκατομμύρια προβολές, είπε ότι η αφύπνιση του iPhone 15 είχε χτυπήσει στη «χαμηλότερη ένταση» και ισχυρίστηκε ότι το πρόβλημα σχετιζόταν με μια λειτουργία «attention aware» που ήταν ενεργοποιημένη στο τηλέφωνό του. «Apple προσπαθείς να κάνεις τους ανθρώπους να χάσουν τη δουλειά τους;» πρόσθεσε ο χρήστης.

Η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει εάν το χαρακτηριστικό ήταν ο λόγος για το πρόβλημα με την αφύπνιση, το οποίο αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το πρόγραμμα Today του NBC. Η δυνατότητα attention aware μειώνει τον ήχο των ειδοποιήσεων εάν οι χρήστες κοιτάζουν τη συσκευή τους. Εάν κοιτάτε το τηλέφωνό σας, μειώνει επίσης την ένταση της οθόνης μέχρι να σταματήσετε να την κοιτάτε.

Δείτε επίσης: 5 βήματα για να βελτιώσετε το σήμα του iPhone σας

Η Apple διαθέτει μια ηλεκτρονική σελίδα συμβουλών σχετικά με την αφύπνιση στα iPhone, η οποία δείχνει τον έλεγχο της έντασης του ξυπνητητιού μέσω της λειτουργίας “Sounds & Haptics” στις ρυθμίσεις, προσθέτοντας ότι οι επιλογές “μην ενοχλείτε” και “silent mode” δεν επηρεάζουν τον ήχο του ξυπνητηριού. Η σελίδα συνιστά επίσης στους χρήστες να ελέγχουν ότι ο ήχος αφύπνισής τους δεν έχει οριστεί σε “κανένας“.

Πηγή: theguardian

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS