ΑρχικήReviewsΤο Smart δαχτυλίδι Evie φροντίζει για την υγεία των γυναικών

Το Smart δαχτυλίδι Evie φροντίζει για την υγεία των γυναικών

Δαχτυλίδι Evie

Το διακριτικό Smart δαχτυλίδι Evie, είναι ένα Health Tracker για γυναίκες που παρέχει πολλά χαρακτηριστικά σε ένα μικρό πακέτο.

Δείτε επίσης: Η Hisense Ανακοίνωσε την Σειρά ULED και ULED X στην Έκθεση CES2024

Σχεδιασμένο να προφυλάσει την υγεία των γυναικών, το ολοκαίνουργιο Evie Ring από την Movano Health παρέχει μια πληθώρα χαρακτηριστικών για την παρακολούθησης της υγείας σε μια συσκευή που λειτουργεί σε οποιοδήποτε δάχτυλο. Το Evie Ring απέσπασε θετικά σχόλια στην CES 2024, καταλαμβάνοντας θέση στην συλλογή “Το Καλύτερο της Έκθεσης” του CNET.

Το Evie παρακολουθεί αυτόματα τον ύπνο, την καρδιακή σας συχνότητα, τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα και τα βήματα σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε χειροκίνητα λεπτομέρειες για τις προπονήσεις σας και να καταγράψετε τα επίπεδα ενέργειάς σας και την περίοδό σας. Ο τρόπος με τον οποίο ερμηνεύει τα δεδομένα έχει σκοπό να συγκεντρώσει τα αποτελέσματα με πιο ατομικό τρόπο.

Για να καταλάβετε πώς λειτουργεί, ένας μια reporter το φορούσε κατά τη διάρκεια της κάλυψης της CES. Η τεχνολογική έκθεση είναι μαζική, οπότε οι μέρες της ήταν γεμάτες τρεχάματα σε πολλά εκθεσιακά κέντρα και με έναν τεράστιο αριθμό βημάτων. Επιπλέον, πέταξε στο Λας Βέγκας από την Ανατολική Ακτή, οπότε το δαχτυλίδι της παρείχε πλήρη πρόσβαση στον φρικτό ύπνο της στο ξενοδοχείο (ή την έλλειψη αυτού).

Δείτε ακόμα: Η Shokz Ανακοινώνει τα OpenSwim Pro: Τα Νέα Αδιάβροχα Ακουστικά για Άθληση

Καταγράφει τάσεις με τον χρόνο για να σας βοηθήσει να επιτύχετε καλύτερους στόχους υγείας, και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να καταγράψετε τις περιόδους σας ή να ενημερώσετε την εφαρμογή όταν δεν αισθάνεστε καλά, και μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε πρότυπα στη δραστηριότητά σας και στη συνέχεια να κάνετε προτάσεις.

Μοιάζει με πραγματικό κόσμημα με ένα ωραίο σχέδιο βέλους που μοιάζει κάπως με ένα Κ. Ο μόνος τρόπος να φανεί ότι πρόκειται για τεχνολογικό προϊόν είναι επειδή καμιά φορά υπάρχει ένα μικρό φως να αναβοσβήνει από τους βιομετρικούς αισθητήρες στο εσωτερικό του Smart δαχτυλιδιού.

Με ένα δοκιμαστικό Evie στο περίπτερο της έκθεσης, η σύζευξη με το κινητό της tech reporter ήταν εξαιρετικά γρήγορη όπως μας λέει. Η χρήση του κατά τη διάρκεια της CES ήταν μια καλή δοκιμή ενός μεγάλου μέρους των υποσχεθέντων δυνατοτήτων του. Ένα μεγάλο προβληματικό σημείο όπως αναφέρει είναι ο μετρητής βημάτων· υπάρχει πολύ περπάτημα στην CES. Το Evie κατέγραφε τα βήματα του reporter στα 18.000 βήματα την πρώτη ημέρα της έκθεσης, οπότε σίγουρα δεν έχανε το μέτρημα. Ο αριθμός ήταν 3.000 βήματα περισσότερα από ό,τι είχε καταγράψει το Apple Watch της.

Δείτε επίσης: Η Εξέλιξη του Ballie: Η Samsung Παρουσιάζει το Ρομπότ του Μέλλοντος στη CES 2024

Είναι δύσκολο να μετρηθεί εδώ πόσο ακριβές είναι το δαχτυλίδι, αλλά συνεχίζει να καταγράφει τα βήματά του. Επίσης, είναι πολύ άνετο όπως μας αναφέρει. Το είχε μεγεθύνει πριν από την έκθεση και δεν τον ενόχλησε καθόλου να το φοράει. Μπορείτε να το φορέσετει σε οποιοδήποτε δάχτυλο και να έχει την ίδια ανάγνωση, αν χρειαστεί να το αλλάξετε για οποιονδήποτε λόγο.

“Στη CES υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που γνωρίζετε που είναι εύκολο να αρρωστήσετε, οπότε πάντα χρησιμοποιώ αντισηπτικό και πλένω τα χέρια μου. Το Smart Δαχτυλίδι Evie αντιμετώπισε τα πάντα άψογα· δεν ένιωθα ότι έχει κάποια διαφορά από τα παραδοσιακά δαχτυλίδια.”

“Η παρακολούθηση του ύπνου είναι ενδιαφέρουσα” λέει η reporter. “Ο ύπνος μου σε αυτό το ταξίδι ήταν απλά τραγικός. Με την αλλαγή ώρας, ξύπναγα σε περίεργες ώρες, και το δαχτυλίδι κατέγραφε όλες αυτές τις στιγμές κατά τη διάρκεια της νύχτας.”

Δαχτυλίδι Evie

Δείτε ακόμα: Swapery: Φορτίζει την Μπαταρία του Smartphone σε Δευτερόλεπτα

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Evie, όπως δήλωσε η εταιρεία, θα πρέπει να διαρκέσει αρκετές ημέρες πριν χρειαστεί να το φορτίσετε, έτσι μπορείτε απλά να το φοράτε χωρίς να το σκέφτεστε. Το φόρτισα στην αρχή της έκθεσης και τρεις ημέρες αργότερα, ήταν στο 59%. Η φόρτιση είναι γρήγορη και απλή: το τοποθετείτε σε ένα περίβλημα όπως θα κάνατε με ένα ζευγάρι ακουστικά, και εναρμονίζεται μαγνητικά.

Ένα από τα αγαπημένα στοιχεία χρήσης του Evie είναι το πόσο ασυνήθιστο είναι. Μπορείτε απλά να παρακολουθείτε την υγεία σας χωρίς να σκέφτεστε τίποτα. Δεν υπάρχει οθόνη που να σας ενοχλεί, απλώς δεδομένα όταν θέλετε να τα δείτε μέσα από την εφαρμογή.

Στη συνδεδεμένη εφαρμογή, θα λάβετε μια εξατομικευμένη καθημερινή περίληψη βασισμένη στη δραστηριότητα, τα βήματα, τις θερμίδες, τον ύπνο και τη διάθεση. Επιπλέον, η Movano αναφέρει σε ανακοίνωση τύπου ότι το δαχτυλίδι της διαθέτει αισθητήρες που είναι βελτιστοποιημένοι για μετρήσεις σημαντικών ενδείξεων στα δάχτυλα των γυναικών, τα οποία μπορεί να διαφέρουν σε μέγεθος και ροή αίματος από των ανδρών και να διακυμαίνονται ανάλογα με ορμονικούς παράγοντες.

Δείτε επίσης: Permanent Outdoor Lights: Η Νέα Καινοτομία της Nanoleaf

Το δαχτυλίδι Evie κοστίζει $269, και αντίθετα με το Oura, δεν υπάρχει επιπλέον συνδρομή ή χρέωση υπηρεσίας.

“Έπρεπε να ζήσω μαζί του για μεγαλύτερο διάστημα για μια πλήρη αναθεώρηση, αλλά μέχρι στιγμής, το Evie αντέχει στις δοκιμές. Και μάλιστα, φαίνεται χαριτωμένο.”

Μπορείτε να παραγγείλετε το Evie τώρα σε τρία φινιρίσματα (ασημί, χρυσό και ροζ χρυσό) και αναμένεται να αρχίσει να αποστέλλεται αργότερα αυτό το μήνα. Το Smart δαχτυλίδι Evie και η συνδεδεμένη εφαρμογή για smartphone είναι συμβατά μόνο με iOS προς το παρόν, αν και η εταιρεία έχει σχέδια να υποστηρίξει το Android στο εγγύς μέλλον.

Για περισσότερα από την CES, δείτε τα μεγαλύτερα θέματα της CES 2024 και τα πιο περίεργα γκάτζετ που βρήκαμε στην έκθεση.

Πηγή: cnet

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS