ΑρχικήgamingThe Elder Scrolls VI: Δεν θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από το 2026

The Elder Scrolls VI: Δεν θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από το 2026

The Elder Scrolls VI

Το Starfield είναι η νέα μεγάλη κυκλοφορία της Bethesda, αλλά τώρα που επιτέλους κυκλοφόρησε στη φύση, κάποιοι έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους σε οποιαδήποτε νέα για το The Elder Scrolls VI. Ενώ κάποιοι πάντα υπέθεταν ότι το παιχνίδι ήταν πολύ μακριά, τώρα ξέρουμε ότι δεν πρέπει να το περιμένουμε για άλλα δύο με τρία χρόνια το νωρίτερο.

Δείτε επίσης:Todd Howard: Η Bethesda ανακοίνωσε πολύ νωρίς το The Elder Scrolls VI

Σύμφωνα με το The Verge, στο πλαίσιο της τρέχουσας υπόθεσης FTC εναντίον της Microsoft σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard, η Microsoft δημοσίευσε ένα έγγραφο στο δικαστήριο με ένα διάγραμμα που απεικονίζει την προσέγγισή της για την κυκλοφορία των παιχνιδιών της Bethesda από τότε που αγόρασε τον εκδότη. Καταγράφει κάθε τίτλο που κυκλοφορεί υπό τη σημαία της Microsoft με λεπτομέρειες όπως το παράθυρο κυκλοφορίας και τις στοχευμένες πλατφόρμες.

Το τμήμα του The Elder Scrolls VI επιβεβαιώνει δύο σημαντικά πράγματα. Πρώτον, σίγουρα δεν θα έρθει στο PlayStation (κάτι που ήταν η υπόθεση με βάση προηγούμενες δηλώσεις του επικεφαλής του Xbox Phil Spencer) και αναφέρεται ως κυκλοφορία για Xbox και PC. Δεύτερον, το παιχνίδι δεν έχει συγκεκριμένο παράθυρο κυκλοφορίας, αλλά αναμένεται να φτάσει “το 2026 ή αργότερα”.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Stephen Totilo του Axios, ο Spencer δήλωσε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ότι το TES VI ήταν τουλάχιστον πέντε χρόνια μακριά και ότι οι πλατφόρμες ήταν “τεχνικά TBD”.

Πρόταση: Το Marvel’s Avengers βγαίνει προς πώληση για τελευταία φορά πριν διαγραφεί για πάντα

Το The Elder Scrolls VI αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της E3 2018. Το παιχνίδι δεν είχε μπει ακόμα στην παραγωγή κατά τη στιγμή της ανακοίνωσής του και σχεδόν καμία λεπτομέρεια δεν έχει κυκλοφορήσει για το παιχνίδι στα πέντε χρόνια που μεσολάβησαν. Το 2021, ο επικεφαλής του στούντιο της Bethesda, Todd Howard, παρείχε μια ενημέρωση στην Telegraph δηλώνοντας ότι το παιχνίδι βρισκόταν ακόμα στο στάδιο του σχεδιασμού και ότι επέλεξε να το ανακοινώσει νωρίς για να καθησυχάσει τις ανησυχίες ότι το στούντιο εγκατέλειπε τις εμπειρίες ενός παίκτη στον απόηχο του Fallout 76 και της προώθησης της EA για παιχνίδια με ζωντανή υπηρεσία εκείνη την εποχή.

Αν και ήταν σοφό να μην περιμένουμε ουσιαστικά νέα για το The Elder Scrolls VI στο εγγύς μέλλον, είναι καλό (ή απογοητευτικό) να έχουμε μια καλύτερη ιδέα για το πότε θα αρχίσουμε να το περιμένουμε.

Διαβάστε επίσης: Το Grand Theft Auto V είναι 10 ετών

πηγή πληροφοριών:gameinformer.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS