ΑρχικήUpdatesWatchOS 10: Επαναφέρει τα widget στο Apple Watch

WatchOS 10: Επαναφέρει τα widget στο Apple Watch

Η Apple παρουσιάζει σημαντικές αναβαθμίσεις στα λειτουργικά συστήματα των περισσότερων Apple Watch συσκευών της και συγκεκριμένα στα WatchOS 10. Αυτό καθιστά τη μέρα αυτή ιδιαίτερα σημαντική για τους χρήστες της. Οι χρήστες Mac θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο.

WatchOS 10

Λίγο πριν από την αφίξη του Apple Watch Series 9 και του Apple Watch Ultra 2 αυτή την εβδομάδα, η εταιρεία κυκλοφόρησε το WatchOS 10. Εάν έχετε Apple Watch Series 4 ή μεταγενέστερο μοντέλο, μπορείτε να το εγκαταστήσετε άμεσα.

Η μεγαλύτερη αλλαγή που γίνεται είναι η προσθήκη γραφικών στοιχείων, παρόμοια με το Glances από το αρχικό wearable της Apple, σε κάθε ρολόι. Αυτά τα γραφικά στοιχεία περιλαμβάνουν δύο νέες λειτουργίες. Με τη χρήση του Digital Crown, μπορείτε να περιηγηθείτε στα γραφικά σας στοιχεία και να αποκτήσετε πρόσβαση σε λειτουργίες, όπως χρονόμετρα και podcast, όταν είναι ενεργά.

Δείτε ακόμη: Πώς να ελέγξετε την υγεία της μπαταρίας στο Apple Watch

Η εφαρμογή “World Clock” θα διευκολύνει την κατανόηση της τοπικής ώρας σε διάφορα μέρη του κόσμου με μια μόνο ματιά, χάρη στην προσθήκη δυναμικών χρωμάτων φόντου για κάθε ζώνη ώρας. Μέσω της εφαρμογής Activity (Δραστηριότητα), έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε συντομεύσεις (shortcuts) περιστρέφοντας το δακτύλιο. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε αισθητήρες ποδηλάτου Bluetook για να παρακολουθείτε περισσότερα δεδομένα και να βοηθάτε τους ποδηλάτες. Επιπλέον, οι εφαρμογές Compass, Mindfulness και Medications λαμβάνουν ενημερώσεις.

Δύο από τις πιο σημαντικές εξελίξεις για την πλειοψηφία των ανθρώπων συνδέονται με την υπηρεσία FaceTime. Τώρα μπορείτε να προβάλετε ένα μήνυμα βίντεο FaceTime στο ρολόι σας και να συμμετέχετε σε ομαδικές ηχητικές κλήσεις FaceTime.

WatchOS 10

Το Apple Watch Series 9 και το Apple Watch Ultra 2 θα αποκτήσουν μερικές αποκλειστικές δυνατότητες, υποστηριζόμενες από το νέο S9 SiP. Αυτές περιλαμβάνουν την επεξεργασία των αιτημάτων Siri απευθείας στη συσκευή, χωρίς τη χρήση των διακομιστών της Apple. Επιπλέον, υποστηρίζουν μια νέα λειτουργία με το όνομα “Double Tap” που διευκολύνει την εκτέλεση της κύριας ενέργειας σε κάθε εφαρμογή. Και οι δύο συσκευές θα είναι διαθέσιμες από τις 22 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: www.engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS