ΑρχικήinetΤο Apple Watch Ultra 2 θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο;

Το Apple Watch Ultra 2 θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο;

Η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει πολλά νέα προϊόντα στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους και ενδεχομένως και στις αρχές του 2024. Ο Mark Gurman ανέφερε στο ενημερωτικό του δελτίο PowerOn το Σαββατοκύριακο ότι υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 2 που έρχεται μαζί με το Apple Watch Series 9 και τη σειρά iPhone 15.

Apple Watch Ultra 2

Ο Gurman δεν ανέφερε πολλά για το Apple Watch Ultra 2 και για το τι να περιμένουμε. Αν και, αυτό μπορεί να είναι καλό, αφού την τελευταία φορά που οι διαρροές ήταν σίγουρες για κάποια χαρακτηριστικά του Apple Watch, έπεσαν έξω.

Δείτε επίσης: Apple Vision Pro: Έχει ακόμα δρόμο μπροστά του

Η Apple πιθανότατα θα κυκλοφορήσει Macs με M3 αργότερα μέσα στην χρονιά ή στις αρχές του 2024

Τώρα που ανακοινώθηκε και ο τελευταίος από τους Mac με M2, ήρθε η ώρα να δούμε τον M3. Ο Gurman ανέφερε στο ενημερωτικό του δελτίο ότι οι συσκευές MacBook και MacBook Pro με M3 δεν αναμένονται μέχρι αργότερα φέτος ή στις αρχές του 2021. Σημειώνει επίσης ότι βρίσκονται στα σκαριά iMac με οθόνες 24 ιντσών- αυτός είναι προς το παρόν ο παλαιότερος Mac που δεν έχει αναβαθμιστεί από τότε που κυκλοφόρησε η σειρά τσιπ Μ1. Φαίνεται ότι ο iMac θα παραλείψει τη γενιά Μ2.

Επιπλέον, η έκθεση αναφέρει επίσης ότι η Apple εργάζεται πάνω σε ένα μεγαλύτερο μοντέλο iMac, ενδεχομένως κάτι μεγαλύτερο από 30 ίντσες. Πολλοί εικάζουν ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ο πολυαναμενόμενος iMac Pro, που τροφοδοτείται από Apple Silicon.

Έχοντας κατά νου ότι η Apple προσέφερε στο παρελθόν δύο διαφορετικά μεγέθη iMac με τσιπ Intel, ένα 21,5 ιντσών και ένα 27 ιντσών, αργότερα λάνσαρε έναν iMac Pro με CPU Intel Xeon. Αυτό ταιριάζει καλά στην τρέχουσα σειρά της Apple, ειδικά για όσους θέλουν all-in-one αντί για tower όπως το Mac Studio ή το Mac Mini.

Τέλος, ο Gurman επανέλαβε ότι το iPad θα λάβει αναβαθμίσεις το 2024, οι οποίες περιλαμβάνουν οθόνες OLED που θα έρθουν στα μοντέλα iPad Pro και ένα ανανεωμένο iPad Air.

Πηγή πληροφοριών:

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS