ΑρχικήReviewsΤο Apple Watch Series 9 μόλις ανακοινώθηκε με ταχύτερο επεξεργαστή και βελτιωμένους...

Το Apple Watch Series 9 μόλις ανακοινώθηκε με ταχύτερο επεξεργαστή και βελτιωμένους αισθητήρες

Την Τρίτη, η Apple ανακοίνωσε επίσημα το Apple Watch Series 9, την επόμενη γενιά του έξυπνου ρολογιού της, κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσής της με τίτλο “Wonderlust”. Η νέα έκδοση του Apple Watch διατηρεί τον ίδιο σχεδιασμό με την προηγούμενη γενιά, αλλά προσφέρει έναν πιο γρήγορο επεξεργαστή και βελτιωμένους αισθητήρες.

Τι νέο υπάρχει με το Apple Watch Series 9;

Για χρόνια, ο επεξεργαστής του Apple Watch παρέμενε ο ίδιος. Συγκεκριμένα, η Apple δεν κατάφερε να εισαγάγει έναν ταχύτερο επεξεργαστή από το Series 6 το 2020. Ωστόσο, φέτος, ο SiP S9 στο Apple Watch Series 9 διαθέτει γρηγορότερη μονάδα επεξεργασίας γραφικών και μονάδα επεξεργασίας. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα παρατηρήσουν μειωμένους χρόνους φόρτωσης κατά το άνοιγμα εφαρμογών ή την επανεκκίνηση του συστήματος.

Το S9 SiP διαθέτει επίσης μια νέα έκδοση του ultra-wideband chip της Apple. Παρόμοια με το U1 chip, το νέο chip παρέχει “spatial awareness,” επιτρέποντας στη συσκευή να ανιχνεύει με ακρίβεια την τοποθεσία άλλων συσκευών που είναι εξοπλισμένες με την ίδια τεχνολογία. Με το ultra wide-band, η Apple καθιστά αυτήν την τεχνολογία ακόμα πιο ακριβή, επιτρέποντας νέες λειτουργίες κατά τη χρήση του Find My.

Παρόλο που το Apple Watch Series 9 δεν έχει εξοπλιστεί με νέα χαρακτηριστικά υγείας, ο αισθητήρας καρδιακού ρυθμού έχει βελτιωθεί για μεγαλύτερη ακρίβεια. Επιπλέον, η Apple πρόσθεσε έναν νέο γυροσκόπιο που επιτρέπει ένα διπλό πάτημα με τα δάχτυλα για να ελέγχετε το Apple Watch χωρίς να αγγίζετε την οθόνη.

Μια άλλη νέα λειτουργία είναι ένας πιο φωτεινός οθόνη που φτάνει έως και 2000 nits φωτεινότητα, ή μόλις 1 nit όταν το Apple Watch δεν χρησιμοποιείται.

Οι τιμές για το νέο Apple Watch Series 9 ξεκινούν από $399 και διατίθεται σε εκδόσεις 41mm και 45mm, διαθέσιμες σε αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν σήμερα, με την επίσημη κυκλοφορία στα καταστήματα να ορίζεται για την επόμενη Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS