ΑρχικήinetΗ Apple θα κυκλοφορήσει το watchOS 10 τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

Η Apple θα κυκλοφορήσει το watchOS 10 τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης “Wonderlust” της Τρίτης, η Apple αποκάλυψε ότι το watchOS 10 θα κυκλοφορήσει για τα μοντέλα Apple Watch Series 4 και μεταγενέστερα τη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου.

Δείτε επίσης: iPhone 15 Review: Ανακοινώθηκε το νέο smartphone της Apple

Η Apple θα κυκλοφορήσει το watchOS 10 τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

Μόλις γίνει διαθέσιμη η ενημέρωση, οι χρήστες θα πρέπει να εξοικειωθούν αμέσως με τις νέες λειτουργίες που έχουν ανατεθεί στα κοινά gestures και τα φυσικά κουμπιά στο Apple Watch τους.

Στο ‌watchOS 10‌, η πρόσβαση στο Κέντρο Ελέγχου γίνεται πλέον πατώντας το πλευρικό κουμπί, ενώ η σάρωση προς τα επάνω από οποιαδήποτε πρόσοψη ρολογιού αποκαλύπτει γραφικά στοιχεία σε μια προσαρμόσιμη Smart Stack που μπορείτε να κάνετε swipe για να δείτε σχετικές πληροφορίες. Γυρίζοντας το Digital Crown επιτυγχάνεται το ίδιο πράγμα.

Δείτε επίσης: Apple: Αυξάνει τις τιμές νέων μοντέλων iPhone στις κύριες αγορές

Πολλές εφαρμογές stock έχουν ανανεωθεί εντελώς με έναν απλούστερο σχεδιασμό που δίνει έμφαση στις πληροφορίες. Ο καιρός, για παράδειγμα, εμφανίζει τη θερμοκρασία και τις συνθήκες της τρέχουσας τοποθεσίας σας, με ένα γρήγορο scroll που προσφέρει μια ωριαία πρόγνωση, ώστε να μην χρειάζεται πλέον να πατήσετε για περισσότερες πληροφορίες.

Η Apple έχει προσθέσει επίσης δύο νέα καντράν ρολογιού, το Palette και το Snoopy, και υπάρχουν ενημερώσεις στις προπονήσεις Cycling και Hiking, μαζί με την ένταξη ψυχικής υγείας για την υποστήριξη νέων χαρακτηριστικών υγείας στο iOS 17. Οι χρήστες μπορούν να καταγράψουν την ψυχολογική τους κατάσταση και τη διάθεσή τους χρησιμοποιώντας το Apple Watch, με τη συσκευή να παρέχει insights για την ψυχική υγεία στον χρόνο.

Δείτε επίσης: Apple: Το Emergency SOS μέσω δορυφόρου έρχεται σε Ισπανία και Ελβετία

Το ‌watchOS 10 προσθέτει επίσης υποστήριξη για το προσεχές χαρακτηριστικό NameDrop της Apple στο ‌iOS 17‌. Αντί να πληκτρολογείτε τον αριθμό κάποιου νέου για να τον καλέσετε ή να του στείλετε μήνυμα έτσι ώστε να έχει τον αριθμό σας, το NameDrop σας επιτρέπει να απλά κρατάτε το iPhone σας κοντά στο iPhone τους για να ανταλλάξετε τα στοιχεία επικοινωνίας. Το NameDrop λειτουργεί μεταξύ δύο iPhones και μεταξύ ενός iPhone και ενός Apple Watch. Το χαρακτηριστικό λειτουργεί επίσης μεταξύ δύο Apple Watches.

Στο Apple Fitness+, μια νέα λειτουργία Custom Plans επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τα προγράμματα προπόνησης επιλέγοντας ημέρα, διάρκεια, τύπο προπόνησης, μουσική και προπονητή.

Χθες, η Apple απέστειλε στους προγραμματιστές την τελική έκδοση του επερχόμενου update για δοκιμαστικούς σκοπούς. Η τελική έκδοση, γνωστή ως “release candidate” ή RC, αποτελεί την τελική έκδοση του λογισμικού που θα κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό, εκτός αν ανακαλυφθούν τελευταία στιγμή κάποια σοβαρά προβλήματα.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS