ΑρχικήgamingCall of Duty: Modern Warfare 3 - Ένα παιχνίδι νοσταλγίας

Call of Duty: Modern Warfare 3 – Ένα παιχνίδι νοσταλγίας

Call of Duty: Modern Warfare 3

Το φετινό Call of Duty: Modern Warfare 3 είναι γεμάτο από παλιούς χάρτες από το αρχικό Call of Duty: Modern Warfare 2 του 2009, το οποίο προκαλεί σύγχυση τόσο από την άποψη του χρονοδιαγράμματος της σειράς όσο και επειδή πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι 70 δολαρίων και όχι για remaster. Και όμως, παρά την ήπια αμηχανία που συνεπάγεται το αίσθημα νοσταλγίας για τους χάρτες του Call of Duty, πρέπει να πούμε ότι είμαστε λίγο ενθουσιασμένοι.

Δείτε επίσης: 05 Call of Duty: Η Nicki Minaj αποτελεί έναν από τους χαρακτήρες

Και οι 16 χάρτες εκκίνησης από το Modern Warfare 2 του 2009 περιλαμβάνονται στο Modern Warfare 3 του 2023, και η Activision κλίνει προς τη νοσταλγική οπτική γωνία σε ένα νέο blog post σχετικά με αυτούς, το οποίο ξεκινά: “Καλώς ήρθατε σπίτι”.

Αν έχει περάσει καιρός από τότε που παίξατε το αρχικό Modern Warfare 2, δείτε αν αυτά τα ονόματα σας θυμίζουν κάτι: Afghan, Derail, Estate, Favela, Karachi, Highrise, Invasion, Quarry, Rundown, Rust, Scrapyard, Skidrow, Sub Base, Terminal, Underpass και Wasteland.

Διαβάζοντας τη λίστα, γυρνάμε αμέσως στα τέλη της δεκαετίας του 2000. Τότε παίζαμε σαν τρελοί το Modern Warfare 2. Τα αξιοθέατα και οι διατάξεις των Afghan, Scrapyard, Favela, Derail, Estate και Highrise έχουν μείνει ιδιαίτερα στη μνήμη μας.

Οι νέες εκδόσεις αυτών των χαρτών δεν θα είναι όμως εντελώς πανομοιότυπες με τους πρωτότυπους.

“Ο τρόπος με τον οποίο το προσεγγίσαμε είναι: ‘Πώς θα κάνουμε τις καλύτερες εκδόσεις αυτών των χαρτών που έχουν παίξει ποτέ οι χρήστες;'” δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής Matt Abbott στο βίντεο που είναι ενσωματωμένο παραπάνω. “Επειδή αυτό είναι που θέλουμε ως fans”.

Πρόταση: Microsoft και Sony υπέγραψαν συμφωνία που λέει ότι το Call of Duty παραμένει στο PlayStation

Για το σκοπό αυτό, έγιναν προσαρμογές ώστε να “ταιριάζουν σε πιο σύγχρονο gameplay”, δήλωσε ο διευθυντής σχεδιασμού Zach Hodson. Ως ένα παράδειγμα, μπορείτε τώρα να κάνετε mantle σε μέρη που αρχικά δεν μπορούσατε να φτάσετε στις στέγες των ουρανοξυστών του Highrise, αλλά ο Hodson λέει ότι “ως επί το πλείστον [οι χάρτες] θα είναι απίστευτα παρόμοιοι” με τους αρχικούς.

Η δημοσίευση στο ιστολόγιο αναλύει λίγο περισσότερο τις αλλαγές: “Λόγω των τεχνολογικών εξελίξεων στα animation και τις τεχνικές κίνησης του Call of Duty τα τελευταία 14 χρόνια, οι Operators μπορούν να κάνουν Tactical Sprint και να πηδούν μεταξύ ταρατσών, mantle και να περιηγούνται σε στενά με Tac-Stance, δίνοντας στους παίκτες μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια αυτών των ξέφρενων, κοντινών εμπλοκών”, αναφέρεται. “Ουσιαστικά, ένας “εκσυγχρονισμένος” χάρτης του Modern Warfare 2 (2009) σημαίνει μια αυθεντική εμπειρία multiplayer με εμπειρίες από την πλούσια ιστορία του Call of Duty franchise”.

Το επερχόμενο Modern Warfare 3 είναι λίγο περίεργο για τη σειρά. Για πρώτη φορά, όλα τα unlocks από το περσινό παιχνίδι, το νέο Modern Warfare 2, θα μεταφερθούν. Είναι επίσης η πρώτη φορά από το 2007 που ένα παιχνίδι Call of Duty ακολουθείται από ένα άμεσο sequel την επόμενη χρονιά. Φημολογούνταν εδώ και καιρό ότι η Activision σχεδίαζε μια μεγάλη επέκταση του Modern Warfare 2 αντί για ένα εντελώς νέο παιχνίδι φέτος, και σίγουρα φαίνεται ότι το Modern Warfare 3 θα μπορούσε να έχει ξεκινήσει με αυτόν τον τρόπο.

Αν όμως το Modern Warfare 3 καταλήξει να μοιάζει λίγο αδύναμο, ένα ορισμένο είδος νοσταλγικού τύπου μπορεί να κατευναστεί με αυτούς τους 16 ανακατασκευασμένους χάρτες ούτως ή άλλως. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτούς στο blog του Call of Duty. Το Modern Warfare 3 θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Call of Duty: Τα προβλήματα FPS αυξάνονται μετά την ενημέρωση της Season 4 Reloaded

πηγή πληροφοριών:pcgamer.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS