ΑρχικήgamingDisney Dreamlight Valley: Πώς να ολοκληρώσετε την αποστολή A Prince in Disguise

Disney Dreamlight Valley: Πώς να ολοκληρώσετε την αποστολή A Prince in Disguise

Disney Dreamlight Valley

Για να ξεκλειδώσετε το Beast στην Disney Dreamlight Valley πρέπει να ολοκληρώσετε το A Prince in Disguise. Έτσι, παρακάτω θα δείτε πώς ακριβώς θα το κάνετε αυτό.

Δείτε επίσης: Disney Speedstorm: Ο Steamboat Mickey έρχεται στην 2η σεζόν

Το Disney Dreamlight Valley είναι γεμάτο με μια ποικιλία αποστολών που μπορείτε να ολοκληρώσετε, γεγονός που αποτελεί μέρος της γοητείας του παιχνιδιού. Ωστόσο, αυτές οι αποστολές μπορούν συχνά να γίνουν λίγο δύσκολες, ειδικά όταν περιλαμβάνουν γρίφους, παζλ, κατασκευές ή όλες αυτές τις προκλήσεις.

Αυτό συμβαίνει στην περίπτωση του A Prince in Disguise, της αποστολής που πρέπει να ολοκληρώσετε αν θέλετε να ξεκλειδώσετε τόσο την Belle όσο και το Beast στην Disney Dreamlight Valley. Έτσι, για να σας βοηθήσουμε να συμπληρώσετε την κοιλάδα σας με αυτούς τους πολυαναμενόμενους χαρακτήρες, δείτε πώς να ολοκληρώσετε το A Prince in Disguise.

Πώς να ολοκληρώσετε το A Prince in Disguise για να ξεκλειδώσετε την Πεντάμορφη και το Τέρας

Ακολουθήστε τα στοιχεία του Lumiere για να βρείτε τα Key Pieces

Αφού ολοκληρώσετε το Into The West Wing, το Τέρας θα σας μιλήσει σχετικά με το να επιστρέψει στην Μπελ και να ζητήσει συγγνώμη. Θα σας πει για έναν μαγεμένο καθρέφτη για τον οποίο πρέπει να βρείτε το κλειδί:

Τα στοιχεία είναι τα εξής:

  • Κρυμμένα σε ένα ζεστό μέρος.
  • Κρυμμένος σε ένα μέρος όπου η σιωπή βρυχάται
  • Κρυμμένος σε ένα αγκαθωτό μέρος
Disney Dreamlight Valley

Το πρώτο στοιχείο μπορεί να βρεθεί στο τζάκι της βιβλιοθήκης, αλλά δεν είναι εντελώς προφανές. Έτσι, χρησιμοποιήστε το ποτιστήρι σας στη φωτιά και το κλειδί θα εμφανιστεί.

Το δεύτερο στοιχείο βρίσκεται στο άγαλμα του λιονταριού που βλέπετε όταν βγαίνετε από το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται το Τέρας. Σπάστε το με την αξίνα σας και πάρτε το κλειδί.

Το τελευταίο στοιχείο βρίσκεται στη μέση του λαβύρινθου στον κήπο. Πηγαίνετε εκεί και σκάψτε το γυαλιστερό ανάχωμα για να βρείτε το τελευταίο κλειδί.

Συλλέξτε τον μαγεμένο καθρέφτη

Μόλις το Beast φτιάξει το κλειδί, θα σας ζητήσει να μαζέψετε τον μαγεμένο καθρέφτη, ο οποίος βρίσκεται στο σεντούκι πίσω του.

Δώστε του τον καθρέφτη και θα παρακολουθεί με αγάπη την Belle μέχρι να του έρθει μια ιδέα για ένα δώρο.

Πρόταση: Disney Dreamlight Valley: Νέο patch note. Τι φέρνει;

Δημιουργήστε το κιτ βιβλίου

Για να φτιάξετε το Book Kit, θα χρειαστείτε αυτά τα συστατικά:

  • 20 ίνες
  • 3 Μωβ Falling Penstemon
  • 1 άδειο φιαλίδιο
  • 1 φτερό από χωρικό

Το μόνο συστατικό που συνήθως δεν είναι διαθέσιμο είναι το φτερό. Φυσικά, θα θελήσετε να ρωτήσετε έναν χαρακτήρα με φτερά. Εμείς επιλέξαμε τον Σκρουτζ Μακ Ντακ.

Στη συνέχεια, κατασκευάστε το Book Kit σας στον πλησιέστερο σταθμό crafting και επιστρέψτε στο Realm για να μιλήσετε στο Beast.

Disney Dreamlight Valley
Disney Dreamlight Valley

Βρείτε το κιτ περιποίησης του τέρατος

Το Τέρας εξηγεί ότι το δώρο δεν είναι αρκετό και ότι θέλει να δείχνει υπέροχος για την Belle, γι’ αυτό πρέπει να βρείτε αυτά τα αντικείμενα γι’ αυτόν:

  • Βούρτσα του Τέρατος
  • Πριγκιπική κολόνια
  • Πριγκιπικό σαμπουάν

Ευτυχώς, όλα αυτά βρίσκονται στο δωμάτιό του, οπότε δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ. Παρ’ όλα αυτά, θα βρείτε τη βούρτσα δίπλα στην κεντρική πόρτα του δωματίου, το σαμπουάν δίπλα στο μπάνιο και την κολόνια ακριβώς δίπλα στη στοίβα με τα βιβλία.

Στη συνέχεια, συνομιλήστε με τον Beast και παρακολουθήστε την απολογία του. Θα τα βρουν και θα σας ζητήσουν να τοποθετήσετε το κάστρο του Beast στην κοιλάδα σας. Αν το κάνετε αυτό, η Πεντάμορφη και το Τέρας θα είναι εξέχοντες χαρακτήρες.

Οπότε, αυτό ήταν, αυτός είναι ο τρόπος για να ολοκληρώσετε το A Prince in Disguise στην Disney Dreamlight Valley.

Διαβάστε επίσης:Call of Duty: Modern Warfare 3 – Ένα παιχνίδι νοσταλγίας

πηγή πληροφοριών:dexerto.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS