ΑρχικήinetΔιέρρευσε η τιμολόγηση του Galaxy Tab S9 FE

Διέρρευσε η τιμολόγηση του Galaxy Tab S9 FE

Αναμένεται ότι σύντομα θα αποκαλυφθούν το Galaxy Tab S9 FE και το S9 FE+ από τη Samsung, πιθανώς συνοδεύοντας το μεσαίου εύρους Galaxy S23 FE. Τα δύο προσιτά tablet αναφέρθηκαν κατά λάθος σε μια Bixby landing page τον περασμένο μήνα, επιβεβαιώνοντας έτσι την ύπαρξή τους και το προσεχές λανσάρισμα τους. Τώρα λαμβάνουμε νέες πληροφορίες για την ευρωπαϊκή τιμολόγηση των δύο συσκευών χάρη σε ένα leak.

Το SamInsider έλαβε ένα screenshot που υποτίθεται ότι είχε ληφθεί από τη βάση δεδομένων ενός ευρωπαϊκού λιανοπωλητή, αποκαλύπτοντας την αρχική τιμή των 550 € (~ 595 $) για το Galaxy Tab S9 FE με 6 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Συγκριτικά, το Galaxy Tab S7 FE του 2021 ξεκίνησε από 530 $ για το βασικό μοντέλο με 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου, κοστίζοντας επιπλέον 70 $ για τη διαμόρφωση 6 GB + 128 GB. Η τιμή τελικά έπεσε στα 430 $ τον Νοέμβριο του 2021, ωστόσο, καθιστώντας την μια πολύ πιο ελκυστική προσφορά συνολικά.

Παράλληλα, η διαρροή της τιμής του Galaxy Tab S9 FE+ που παρουσιάζεται εδώ δείχνει ότι ξεκινά από τιμή €750 (~ $810). Αυτό σημαίνει ότι το μοντέλο Plus θα μπορούσε να κοστίζει περίπου το ίδιο με το Galaxy Tab S9 που κυκλοφόρησε πρόσφατα, το οποίο ξεκινά από $800 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Παρόλο που υπάρχει κάποιο μυστήριο γύρω από τις προδιαγραφές των Galaxy Tab S9 FE, οι διαρροές των τελευταίων εβδομάδων μας έχουν δώσει μια αρκετά καλή ιδέα για το τι να περιμένουμε. Για παράδειγμα, οι ταχύτητες φόρτισης με καλώδιο 45W του tablet και η παρουσία δύο πίσω κάμερων αναφέρθηκαν σε μια καταχώρηση της FCC, συμπληρωμένη από υποστήριξη για το S Pen stylus και keyboards.

Πιθανότατα η Samsung θα χρησιμοποιήσει το ίδιο σχεδιασμό όπως η σειρά Galaxy Tab S9, αλλά εκεί θα τελειώνουν οι ομοιότητες. Ορισμένες από τις αναμενόμενες παραχωρήσεις στο τμήμα internal hardware περιλαμβάνουν ένα LCD panel αντί για την κρυστάλλινη οθόνη Dynamic AMOLED του Tab S9.

Έχουμε επίσης μάθει ότι η Samsung μπορεί να χρησιμοποιήσει το εσωτερικό της Exynos chipset αντί της πιο ισχυρής προσφοράς της Qualcomm. Ακόμη δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας που να μπορούμε να σημειώσουμε στο ημερολόγιό μας, αν και υποθέτουμε ότι αυτά τα midrange tablets θα συνοδεύσουν το Galaxy S23 FE, που φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2023.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS