ΑρχικήinetiOS 17 και iPadOS 17 είναι πιθανό να κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα αυτό το...

iOS 17 και iPadOS 17 είναι πιθανό να κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα αυτό το φθινόπωρο

Προβλέπεται ότι η Apple θα κυκλοφορήσει τα iOS 17 και iPadOS 17 για τα iPhone και iPad ταυτόχρονα αυτόν τον μήνα.

Δείτε επίσης: Το νέο Apple event θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου

iOS 17 και iPadOS 17

Αυτό αναφέρει ο Mark Gurman του Bloomberg. Ο καλά συνδεδεμένος δημοσιογράφος αναφέρει ότι οι πηγές του εντός της Apple του λένε ότι η εταιρεία εξετάζει τις όγδοες δοκιμαστικές εκδόσεις του iOS 17 και του iPadOS 17 να είναι οι τελικές εκδόσεις στην ουσία, με εξαίρεση αναπάντεχες περιστάσεις.

Οι όγδοες έκδοσεις beta δόθηκαν στους developers και στους public beta testers την προηγούμενη εβδομάδα, αμέσως μετά την έκτη και έβδομη beta. Αυτό δείχνει ότι η Apple ξεπερνάει γρήγορα το τελικό εμπόδιο, καθώς προετοιμάζεται να εγκαταστήσει το iOS 17 στα μοντέλα iPhone 15 που κατασκευάζονται.

Το περασμένο έτος, η Apple κυκλοφόρησε το iPadOS 16 στις 24 Οκτωβρίου, πάνω από ένα μήνα μετά την επίσημη κυκλοφορία του iOS 16. Η απόφαση να κυκλοφορήσει το λογισμικό του iPad αργότερα ήταν για να του παραχωρήσει περισσότερο χρόνο για να βελτιώσει το ‌Stage Manager‌, το τότε νέο σύστημα διαχείρισης παραθύρων της εφαρμογής, το οποίο δέχτηκε αρνητική κριτική κατά τη φάση της δοκιμαστικής ανάπτυξης.

Δείτε επίσης: Apple: Θα κυκλοφορήσoυν τα AirPods με USB-C τον Σεπτέμβριο;

Δείτε επίσης: Η Apple φέρεται να κάνει δοκιμές 3D printing για ρολόγια

Το iOS 17 και το iPadOS 17 αναμένεται να εμφανιστούν σύντομα μετά την ανακοίνωση της σειράς iPhone 15 κατά τη διάρκεια του εκδήλωσης “Wonderlust” της Apple την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου. Η Apple σχεδιάζει να μεταδώσει ζωντανά την εκδήλωση του φθινοπώρου στον ιστότοπό της, στο YouTube και μέσω της εφαρμογής Apple TV.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS