ΑρχικήinetXbox Game Pass: Η προσφορά του $1 σταματάει

Xbox Game Pass: Η προσφορά του $1 σταματάει

Xbox Game Pass

Η μακροχρόνια εισαγωγική προσφορά της συνδρομής του Xbox Game Pass, η οποία επέτρεπε στους χρήστες της να δοκιμάσουν την υπηρεσία για $1 τον πρώτο μήνα πριν μεταφερθούν σε πιο ακριβές χρεώσεις, έφτασε στο τέλος της.

Δείτε επίσης:Το λανσάρισμα του Redfall στο Xbox Game Pass είναι τρομαχτικό

Όπως αναφέρει το the Verge, η προσφορά-η οποία ήταν και για το XBox αλλά και για το PC-έχει πλέον αφαιρεθεί, με έναν εκπρόσωπο της Microsoft να λέει «Σταματήσαμε τις προηγούμενες εισαγωγικές προσφορές για το Xbox Game Pass Ultimate αλλά και για το PC Game Pass και σκεφτόμαστε διαφορετικές προωθητικές για τα νέα μέλη στο μέλλον».

Αυτές οι νέες προωθητικές δεν μπορεί κανείς να ξέρει ποιες είναι, αν και όλο το νόημα της προσφοράς αυτής ήταν να μπουν οι νέοι χρήστες στο τρυπάκι, όποτε ο επόμενος φυσικός διάδοχος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το Game Pass Friends and Family θέμα, το οποίο παρόλο που ακόμα είναι μη διαθέσιμο στις ΗΠΑ, έχει ήδη ελεγχθεί σε διάφορες διεθνής αγορές από το τέλος του 2022.

Όσοι είναι εγγεγραμμένοι με το Game Pass θα δουν υπάρχοντες μήνες συνδρομής να μετατρέπονται σε επιμέρους μήνες στο κοινό πρόγραμμα. Αν ήδη έχετε εγγραφεί στο Xbox Game Pass Ultimate, κάθε μήνας που μένει θα μετατραπεί σε 18 μέρες της συνδρομητικής υπηρεσίας Friends and Family. Αυτοί που έχουν εγγραφεί για τα τμηματικά επίπεδα θα δουν τις συνδρομές τους να μετατρέπονται σε 12 ημέρες Game Pass Friends and Family.

Πρόταση: Ένα από τα καλύτερα RPG έρχεται στο Xbox Game Pass

Υπάρχουν όμως περιορισμοί. Αν είστε ο κάτοχος του λογαριασμού, μπορείτε να έχετε μέχρι τέσσερα επιπλέον άτομα στον λογαριασμό τη δεδομένη στιγμή και μπορείτε να μοιραστείτε μόνο με οχτώ μοναδικούς λογαριασμούς κατά το χρονικό διάστημα του ενός χρόνου. Επιπλέον, είναι κλειδωμένο με βάση την περιοχή που σημαίνει, πως ο κάτοχος μπορεί να προσθέσει μόνο λογαριασμούς από την ίδια περιοχή ή χώρα.

Αν και αυτό δεν είναι σίγουρο πως θα είναι ο διάδοχος της προσφοράς του $1, η οποία ήταν μια καλή προσφορά για όλους, θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για αυτούς που προτείνουν στην οικογένεια τους και τους φίλους το Game Pass μέσω του δικού τους λογαριασμού.

Διαβάστε επίσης: Η Microsoft επιβεβαιώνει το νέο πλάνο Xbox Game Pass Friends & Family

πηγή πληροφοριών:kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS