ΑρχικήgamingMortal Kombat 1: Ο Homelander και ο Omni-Man δεν θα είναι ίδιοι

Mortal Kombat 1: Ο Homelander και ο Omni-Man δεν θα είναι ίδιοι

Mortal Kombat 1

Η είδηση ότι ο Homelander και ο Omni-Man θα ήταν και οι δύο στο Mortal Kombat 1 προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στους οπαδούς. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα… και οι δύο μοιάζουν κάπως, σωστά;

Δείτε επίσης: Πώς το Mortal Kombat 1 είναι κάτι περισσότερο από μια νέα αρχή για το Fighting Franchise

Και οι δύο χαρακτήρες μοιάζουν με τον Superman στο ότι έχουν υπεράνθρωπη δύναμη, πτήση και παράλογη αντοχή. Ο Homelander έχει όραση θερμότητας, ο Omni-Man όχι. Αλλά σίγουρα ταιριάζουν σε ένα συγκεκριμένο πρότυπο, μέχρι και το γεγονός ότι και οι δύο φορούν κάπες.

Οι ομοιότητές τους εγείρουν ερωτήματα σχετικά με το πόσο παρόμοιο θα είναι το στυλ μάχης τους στο Mortal Kombat 1. Μιλώντας στο IGN, ωστόσο, ο συνδημιουργός του Mortal Kombat, Ed Boon, απομάκρυνε τις ανησυχίες των fans.

“Προφανώς θα μπορούσαμε να κάνουμε οτιδήποτε με τους χαρακτήρες, αλλά δεν νομίζω ότι θα βάλουμε τόσο τον Homelander όσο και τον Omni-Man να έχουν heat vision ή κάτι τέτοιο”, δήλωσε ο Boon στο IGN με αφορμή την gamescom.

“Δεν πρόκειται να τους βάλουμε και τους δύο να κάνουν όλα τα πράγματα τύπου Superman. Θα μοιράσουμε αυτές τις ικανότητες, έτσι ώστε να μην είναι σαν να είναι απλά ένας κλώνος του ίδιου χαρακτήρα. Σίγουρα θα παίξουν διαφορετικά. Οι κύριες επιθέσεις θα τους διαφοροποιήσουν πραγματικά, αλλά σίγουρα έχουμε επίγνωση της υπόθεσης που έκαναν κάποιοι άνθρωποι σχετικά με το “Ω, θα είναι απλά οι ίδιοι χαρακτήρες””.

Πρόταση: Το Mortal Kombat 1 επιβεβαιώνει την επιστροφή του πρωταγωνιστή MK 11

Οι Homelander και Omni-Man είναι δύο από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες στο πρώτο DLC Kombat Pack του Mortal Kombat 1. Άλλοι χαρακτήρες περιλαμβάνουν τους Quan Chi, Takeda, Ermac και Peacemaker. Είναι μέρος μιας παράδοσης που έχει δει τους Predator να συμμετέχουν μαζί με τους Sub-Zero, Liu Kang και τους υπόλοιπους Mortal Kombat (k)rew.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε δει πολύ gameplay με τον Homelander, τον Omni-Man ή οποιονδήποτε από τους υπόλοιπους χαρακτήρες του DLC. Αντ’ αυτού, η Netherrealm Studios έχει επιλέξει να επικεντρωθεί σε στοιχεία όπως η ιστορία, την οποία ο διευθυντής αφήγησης της Netherrealm Studios βοήθησε να αναλύσει σε μια ξεχωριστή συνέντευξη. Στην πρόσφατη beta συμμετείχαν παίκτες όπως ο Johnny Cage, ο οποίος έχει αποδειχθεί δημοφιλής στους fans.

Αναμφίβολα θα δούμε σύντομα τον Omni-Man και τον Homelander σε δράση. Το Mortal Kombat 1, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PS5, Xbox Series X|S και PC στις 19 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Mortal Kombat 1: Προσθέτει τους Smoke και Rain

πηγή πληροφοριών:ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS